Muzikanten Gezocht

3052 Advertenties Gevonden in "Muzikant Gezocht"

Ben jij als slagwerker goed in staat een 7/8, 9/8, 11/16 of 15/16 maat strak te spelen, of lijkt het je leuk om dit te leren? Weet je aan elk nummer een eigen creatieve invulling te geven, afgestemd op wat het nodig heeft? Lees dan verder! Wij spelen met name instrumentale muziek van all over the... Lees meer »

Drummer Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Kevin23 op 19-04-2024, 15 keer bekeken.

Wij zijn Peat! Een vijfkoppige coverband bestaande uit 4 mannen en 1 vrouw. Toetsenist/zanger, bassist, drummer, zangeres en nu op zoek naar een nieuwe gitarist. (Allen 50 plussers) De band is onstaan in Nijeveen waar ook de naam Peat! vandaan komt, wat letterlijk "veen" betekent. Inmiddels zijn de... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Nijeveen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker peat op 19-04-2024, 23 keer bekeken.

Hoi, wij zijn op zoek naar een bassist(te) voor onze cover metalband Fenrir. We spelen Nu-Metal 00's tot Slipknot met meerdere diversiteit. Wij oefenen 1x per 2 weken in Haarlem of katwijk. Zijn beginnend tot gevorderd, en kunnen zeker wat leuks neerzetten. Later termijn willen we graag optreden in... Lees meer »

Bassist Gezocht in Noordwijk (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Peter op 19-04-2024, 22 keer bekeken.

Hoi, wij zijn op zoek naar een bassist(te) voor onze cover metalband Fenrir. We spelen Nu-Metal 00's tot Slipknot met meerdere diversiteit. Wij oefenen 1x per 2 weken in Haarlem of katwijk. Zijn beginnend tot gevorderd, en kunnen zeker wat leuks neerzetten. Later termijn willen we graag optreden in... Lees meer »

Bassist Gezocht in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Peter op 19-04-2024, 15 keer bekeken.

Hallo, Ik ben Lasse Top en ik geef gitaarles in de omstreeks Deventer en Bathmen. en voor de mensen die daar buiten wonen geef ik online les. Ik ben nu een gitarist ik speel nu 14 jaar gitaar en ik heb al veel ervaring in het muziek maken met bandjes en ik zit nu zelf ook op een muziek opleiding. -... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Deventer (Overijssel). Geplaatst door gebruiker LasseTop op 19-04-2024, 23 keer bekeken.

Rockband met livereputatie zoekt frontman. Dus iemand die niet alleen goed kan zingen, maar die ook zijn hart uit zijn lijf rukt en de zaal ingooit. Die verbinding maakt met het publiek. Want het dak moet eraf. Zweet willen we zien. Zelf gaan we ook tot het gaatje. We zijn een Amsterdamse/Haarlemse... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker wouter.helmink@spaarnesant.nl op 19-04-2024, 25 keer bekeken.

Wij zoeken als nieuwe NEW WAVE-band nu alleen nog een GITARIST met enige ervaring. Ben jij deze gitarist die onze band compleet maakt? Wij zitten in de leeftijd tussen 45-60 jr. Het is wel belangijk om te weten dat we UITSLUITEND nummers gaan spelen in de NEW WAVE-stijl, dus zeker geen uitstapjes... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Bert! op 19-04-2024, 21 keer bekeken.

Door toeval via de muzikantenbank is er een samenstelling van muziekminnende en creatieve mensen ontstaan waarbij een bezige hitclick zich is gaan onwikkelen wie zijn wij een drummer bassist twee zangeressen en twee leadgitaristen die graag zich deze hitclick verder willen onwikkelen we zijn zeer... Lees meer »

Pianist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker bing op 19-04-2024, 30 keer bekeken.

Stichting Talented Houses helpt artiesten ontwikkelen naar Rolmodel in de samenleving. Wil jij als muzikant ook helpen positief impact maken dmv muziek? Neem dan contact op. Een begeleiding / show band voor de artiesten is het streven. Nummers die gemaakt zijn in de studio omvormen naar een live... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Talented Houses op 19-04-2024, 25 keer bekeken.

sologitarist/toetsenist gezocht Voor een nieuw op te starten band die met heel veel plezier in het samen muziek maken zoeken we nog een sologitarist /en toetsenist We bestaan uit gitarist /drummer/bassist /zangeres We gaan 2x in maand oefenen in klazienaveen..... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Emmen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Miron@ op 19-04-2024, 25 keer bekeken.