Fluitisten gezocht en op zoek naar Bands


14 Advertenties Gevonden in "Fluitisten gezocht en op zoek naar Bands"

Wij 18 koppige latin band uit Amsterdam zijn op zoek naar een fluitist, die graag latin wil spelen. Wij spelen ouderwetse mambo's , blues, funk , afrikaans en Salsa. Redelijk muziek kunnen lezen strekt tot aanbeveling. Wij repeteren elke dinsdagavond in het Cygnus Gymnasium te Amsterdam. Kijk op... Lees meer »

Fluitist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker timbalero op 05-03-2023, 44 keer bekeken.

Voor een nieuw te starten Camel Tribute band (evt met boekingsbureau) zoeken wij nog een fluitist (dwarsfluit en mocht je ook Saxofoon spelen is het meegenomen maar zeker geen must), we zijn in het bezit van een eigen oefenruimte in Deventer en willen 1 keer per 2 weken repeteren om vervolgens in... Lees meer »

Fluitist Gezocht in Deventer (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Merlin op 21-02-2023, 46 keer bekeken.

Salonorkest Symphonia wil graag nieuwe leden verwelkomen. Momenteel zoeken wij met name violisten, dwarsfluitist, contrabassist, hoornist, hoboist. Niveau: gemiddeld. Als je interesse hebt om mee te doen laat het ons dan weten. Iedere belangstellende is altijd van harte welkom om een keer te komen... Lees meer »

Fluitist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Bruinsjo op 18-02-2023, 38 keer bekeken.

Ik ben opzoek naar een fluitist die mij wilt helpen met mijn orchestrale compositie. Ik heb een compositie gemaakt voor mijn toelating op het HKU. Bij deze compositie zou ik graag een echte fluit willen hebben omdat ik denk dat het stuk daar wat mooier op wordt. Zelf heb ik geen beschikking over... Lees meer »

Fluitist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Luka_Rook op 14-02-2023, 85 keer bekeken.

Hallo, Mijn naam is Frankie en ik maak baroque pop / psych folk. Ik wil heel graag meedoen met de popronde maar mijn backing band wil niet... zul je net zien. Nu zou het tof zijn om andere versies te spelen van mijn nummers met een Cellist en Fluitist. Ben jij: ( semi) professioneel, als het even... Lees meer »

Fluitist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker ~Frankie~ op 12-11-2022, 70 keer bekeken.