Overige Muzikanten gezocht en op zoek naar Bands

182 Advertenties Gevonden in "Overige Muzikanten gezocht en op zoek naar Bands"

Hoi ik ben Lars, een toetsenist met veel ideeën, op zoek naar bandleden om eigen werk mee te gaan maken. Op het moment ben ik op zoek naar een drummer, bassist, gitarist en/of blazer. Hiermee wil ik de ideeën, die ik toe nu toe heb, uitwerken. Verder hoop ik dat ik niet de enige ben die... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Laars op 20-09-2023, 22 keer bekeken.

Hey lieve mensen! Kennen / weten of zijn jullie personen die graag in een beginnende band willen spelen? Ben jij tussen de 25 en 31 jaar? Woon jij in de omgeving van Musselkanaal? Dan kunnen we wellicht iets voor elkaar betekenen. Ik (GWENN) zoek mensen die een instrument kunnen bespelen, uiteraard... Lees meer »

Overige Muzikanten Zoekt Band in Musselkanaal (Groningen). Geplaatst door gebruiker wendymeems op 19-09-2023, 25 keer bekeken.

Hallo, Wij bestaan momenteel uit 2 gitaristen en zijn hard op zoek naar gemotiveerde bandleden om ons te komen versterken in dit avontuur. Er is al enig materiaal aanwezig, maar hierin staan we nog graag open voor input. De invloeden die we voornamelijk nu spelen zijn groovy, death, melodic,... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Levai op 11-09-2023, 42 keer bekeken.

Wij zijn op zoek naar een band om onze ruime, volledig ingerichte oefenruimte mee te delen. De ruimte is gelegen vlakbij Schiphol (op ongeveer 20 minuten rijden vanuit Amsterdam). De ruimte is door ons volledig ingericht, geisoleerd en heeft alle gemakken van een keukentje, koelkast, toilet, 2... Lees meer »

Overige Muzikanten Zoekt Band in Schiphol-Rijk (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Hermanovitz op 26-08-2023, 43 keer bekeken.

Hallo beste muzikanten van beide seksen. Lijkt het jullie iets om -vooralsnog- een poging te wagen voor het plezier en wellicht tot een bandje te komen? Ik ben voor veel muziek in maar voorlopig gaat mijn voorkeur uit naar iets symphonisch, -melodieus met zang. Het liefst eigen werk. Naast bas en... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Schiedam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Boris op 20-08-2023, 70 keer bekeken.

Schudden voor Gebruik zoekt MUZIKAAL LEIDER Theaterzanggroep Schudden voor Gebruik zoekt per november 2023 een muzikaal leider. Een aanvoerder die muzikaal boven de groep staat en tegelijkertijd ruimte geeft voor inbreng vanuit de leden, positief kritisch sturing geeft aan de repetities en in... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Schudden voor gebruik op 17-08-2023, 52 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!