Overige Muzikanten gezocht en op zoek naar Bands


174 Advertenties Gevonden in "Overige Muzikanten gezocht en op zoek naar Bands"

Mijn naam is Roland, 58j. Speel voornamelijk slaggitaar, acoustisch en versterkt met een uitstapje naar electrische gitaar. Ben beginnend, dwz speel voornamelijk met chordify een 200 nummers , en heb wekelijks een lesje. Vrij uitgebreid muziekgenre maar geen metal of rock. Zou graag met mensen... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Bergen op Zoom (Brabant). Geplaatst door gebruiker Roland op 22-03-2023, 18 keer bekeken.

Drummer en bassist gezocht voor blues country band. Wij twee gitaristen/zanger willen graag een kwaliteits band beginnen We zoeken in de regio Budel en Pelt. Het betreft een eigen samen te stellen repertoire aangevuld met covers zo als de band ze aanvoelt. Beide hebben we een worship/gospel... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Budel (Brabant). Geplaatst door gebruiker Tonnie van Meijl op 19-03-2023, 31 keer bekeken.

Hallo allemaal, Ik ben marco 23 jaar uit lemmer. Ik ben opzoek naar mensen voor een band. Ik zing al zolang ik me kan herinneren en speel sinds een jaar of 3 gitaar, op gitaar kan ik wel wat maar ben nog lang niet goed(vooral in improvisatie niet) zingen moet ik zeggen dat ik dat wel vele malen... Lees meer »

Overige Muzikanten Zoekt Band in Lemmer (Friesland). Geplaatst door gebruiker Marco zethof op 18-03-2023, 47 keer bekeken.

Yoo, Wij zijn 2 vrienden die graag een king gizzard-esque jamrock band zouden willen beginnen. Een mengelmoes van psychedelische rock, punk, pop, funk, jazz en meer met nummers die veels te lang door gaan en ruimte voor jams. andere bands die ons inspireren zijn bijvoorbeeld: Radiohead, Pink Floyd,... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Hoofddorp (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Turboklaar op 16-03-2023, 52 keer bekeken.