Zangers en Zangeressen Gezocht in Arnhem

14 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Arnhem"

ERVAREN BLUESROCKBAND 12INCHVERSION ZOEKT EEN ZANGER(ES) EN TOETSENIST(E). WIJ: BASSIST, DRUMMER EN GITARIST ZIJN TUSSEN DE 45 EN 65 JAAR; FIJN ALS DE LEEFTIJD PAST! NAAST DE MUZIKALE KLIK MOET ER OOK SPRAKE ZIJN VAN EEN PERSOONLIJKE KLIK. HET WEKELIJKS REPETEREN OP VRIJDAGAVOND IN ARNHEM MOET EEN... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker harry gubbels op 14-06-2024, 28 keer bekeken.

Beste performer, Wij zijn als startende formatie op zoek naar jou om ons te versterken in onze band. De artiesten waar we naar kijken zijn o.a. Brett Young, Randall King, Kane Brown, Old Dominion, Restless Road, Alana Springsteen, Luke Bryan. Het betreft de moderne country stromingen die flink aan... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Sand op 14-05-2024, 79 keer bekeken.

Hallo, graag zou ik samen met andere muzikanten lichte jazz muziek willen oefenen. Een gewenste samenstelling: pianist of toetsenist, slagwerk, bassist en gitarist, zanger(es). Hierbij denk ik in eerste instantie aan jazzstandards maar zachte populaire muziek behoort ook tot de... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Jeffrey54 op 24-03-2024, 132 keer bekeken.

De Sonsbeekband zoekt zangers en zangeressen, vooral met een lage stem. De Sonsbeekband bestaat uit vrijwilligers en ex-vrijwilligers van Molenplaats Sonsbeek en de Witte Watermolen, enthousiaste hobbymuzikanten en zangers/zangeressen (55+) onder begeleiding van een professionele dirigente. Ons... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Olga Peters op 26-09-2023, 226 keer bekeken.

Hallo Iedereen! Wij zijn Beau (gitarist), Kiet (Drums), Joseph (Gitaar) en Noek (Bas) en wij zoeken een zanger! We zijn een beginnende band, allen met een grote passie voor muziek. We willen minimaal een keer per week oefenen in Arnhem. De muziek die wij willen spelen is vooral richting de... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker beauvw op 18-08-2023, 347 keer bekeken.

The washed up has beens (stevige rock met punk en stoner invloeden) zijn naarstig op zoek naar een zanger. Helaas is onze zanger gestopt, vlak voordat we de opnames van ons debuutalbum wilde starten. We zoeken iemand voor de lange termijn, die in de toekomst een creatieve bijdrage levert. Beschik... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Hammond Barbarossa op 08-02-2023, 198 keer bekeken.

Meest bekeken advertenties in de categorie "Zanger / Zangeres Gezocht Arnhem"