Zangers en Zangeressen Gezocht in Arnhem

12 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Arnhem"

De Sonsbeekband zoekt zangers en zangeressen, vooral met een lage stem. De Sonsbeekband bestaat uit vrijwilligers en ex-vrijwilligers van Molenplaats Sonsbeek en de Witte Watermolen, enthousiaste hobbymuzikanten en zangers/zangeressen (55+) onder begeleiding van een professionele dirigente. Ons... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Olga Peters op 26-09-2023, 111 keer bekeken.

Hallo Iedereen! Wij zijn Beau (gitarist), Kiet (Drums), Joseph (Gitaar) en Noek (Bas) en wij zoeken een zanger! We zijn een beginnende band, allen met een grote passie voor muziek. We willen minimaal een keer per week oefenen in Arnhem. De muziek die wij willen spelen is vooral richting de... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker beauvw op 18-08-2023, 212 keer bekeken.

Startende band zoekt veelzijdige drummer, gitarist, zangers (m/v). Genre: Beat, Soft-rock, Blues-rock voor kort durende projecten. (6 oefen sessies) resulterend in kleinschalig optreden dan wel een excellente opname. Wij (toetsenist, bassist en gitarist) zijn ervaren musici en hebben als... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Jeffrey54 op 12-02-2023, 254 keer bekeken.

The washed up has beens (stevige rock met punk en stoner invloeden) zijn naarstig op zoek naar een zanger. Helaas is onze zanger gestopt, vlak voordat we de opnames van ons debuutalbum wilde starten. We zoeken iemand voor de lange termijn, die in de toekomst een creatieve bijdrage levert. Beschik... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Hammond Barbarossa op 08-02-2023, 168 keer bekeken.

Wij zijn een beginnend bandje en op zoek naar een enthousiaste en leuke zanger(es). Bij ons staat plezier voorop en vooral samen ontwikkelen. Onze ambitie is om (uiteindelijk) optredens te doen, ook met eigen songs. Ga je met ons mee op avontuur? En hou je van rock, Indie en pop? Reageer dan en kom... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Ronald Mom op 04-02-2023, 395 keer bekeken.

Vind jij het leuk om samen met ervaren muzikanten leuke muziek te maken ? Wij spelen eigen geschreven muziek maar ook nummers als lonely boy van Andrew Gold of give me the night van George Benson. Onze muzikaal stijl omschrijven wij als popmuziek met invloeden van jazz, funk en rock. Om een indruk... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker hans wacki op 11-10-2022, 218 keer bekeken.

Hallo, voor onze nieuw op te richten band zijn wij nog op zoek naar zangers. (m/v) Muziek variërend van Beatles tot Blues, Ballads, Country, Jazz, Rock, Up-Beat, Bossa nova etc. Inbreng wordt zeer op prijs gesteld. Momenteel bestaan wij uit een drummer, bassist, toetsenist, twee gitaristen en een... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Humphrey-2021 op 11-09-2022, 208 keer bekeken.

Wij zijn als band op zoek naar een zanger of zangeres voor onze blues/rock coverband. We repeteren nu wekelijks en zouden graag naar een eerste optreden willen toewerken. Ervaring niet noodzakelijk, wel een beetje lef, lol en plezier in samen serieus muziek maken. Handigheid met shaker of... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Peetjuh op 10-09-2022, 278 keer bekeken.

Meer "Zangers en Zangeressen Gezocht" regio Gelderland

Meest bekeken advertenties in de categorie "Zanger / Zangeres Gezocht Arnhem"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!