Toetsenisten gezocht en op zoek naar Bands

350 Advertenties Gevonden in "Toetsenisten gezocht en op zoek naar Bands"

Splitterbox zoekt toetsenist(e) (Nijmegen) "Hallo toetsenisten, Wij zijn met onze band SPLITTERBOX opzoek naar iemand die weet wat het betekent om in een band dat gene te brengen waardoor de hele band tot zijn recht komt. Ondersteuning en creativiteit op de juiste plek. We zijn een gitarist,... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Flowin op 19-07-2024, 33 keer bekeken.

Hallo Toetsenist. Wij: Ervaren Zangeressen, Gitarist, Bassist, Drummer, & Geluidsman zoeken een Toetsenist. Een Toetsenist met vooral timing is gewenst. Voor natuurijk om te repeteren, en op te treden. De muziek zal bestaan uit hits met vaak veel meezinggehalte vanaf de jaren 70', tot en met nu... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Rijnmond (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker EddeWerk op 17-07-2024, 46 keer bekeken.

Soul dance toetsenist leeftijd 50jr omgeving Utrecht uitval basis zou fijn zijn maar geen must. Een soul disco band maar Vind een all round party band ook leuk. Gaat mij om de sfeer lol en klik. Liefst wel gevorderde muzikanten. Speel zelf op Nord stage voor info bericht mij gerust. groetjes... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Maak me niet uit stad (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Yofa op 17-07-2024, 36 keer bekeken.

Drummer zoekt toetsenist om uiteindelijk mee op te treden. Heb geen muzikale voorkeur. Het gaat er om dat we het samen gezellig hebben en in de toekomst optredens kunnen verzorgen. Houd van jaren 60/70 muziek. Pop tot rock 'n roll. Zelf heb ik jaren lange ervaring met bandjes en lijkt mij leuk om... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Leeuwarden (Friesland). Geplaatst door gebruiker Gosse Postma op 16-07-2024, 32 keer bekeken.

Hallo, mijn naam is Nolan, 21 jaar oud en ik studeer aan het conservatorium Haarlem waar ik nu in mijn 2e jaar zit. Ik ben op zoek naar een professionele goedlopende strakke cover- of tributeband die voor een aantal optredens per maand geboekt staat waar ik met plezier geld kan verdienen. Wat heb... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Nolan Chandler op 14-07-2024, 40 keer bekeken.

Voor het opnieuw opstarten van een soul en dance classics zoek ik een enthousiaste toetsenist. Ik zoek iemand met commitment en veel enthousiasme die er serieus voor wil gaan. Bedoeling is binnen half jaar volledige setllist te hebben en de buhne op te gaan Setlist wordt gezamenlijk vastgesteld.... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker DC band op 12-07-2024, 42 keer bekeken.

Oproep: Toetsenist(e) gezocht voor Nobody Asked! Hey daar! Wij zijn Nobody Asked, een alternatieve poprockband uit Nederland en België, en we zoeken een nieuwe toetsenist(e) om onze band compleet te maken. Onze invloeden? Denk aan Nothing But Thieves, Muse, Imagine Dragons, Coldplay, Foo Fighters... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Ariann op 11-07-2024, 59 keer bekeken.