Toetsenisten gezocht en op zoek naar Bands


370 Advertenties Gevonden in "Toetsenisten gezocht en op zoek naar Bands"

Hoi muzikanten, wij zijn Casper en Dawa en zijn 18 jaar oud. Wij zouden het erg leuk vinden om een bandje te starten en daarvoor zoeken wij nog een zanger, gitarist en toetsenist. Wij repeteren op vrijdag. De nummers die wij als mogelijkheden zien om te gaan spelen staan in de spotify lijst via de... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker ICasperI op 20-03-2023, 36 keer bekeken.

Wij zijn Guns of the East, een Guns N' Roses-tribute band met leden uit Overijssel en Groningen. We spelen bijna het complete werk van Guns N' Roses en proberen zo authentiek mogelijk over te komen. We gaan dus ook verkleed het podium op. De band bestaat momenteel uit vier personen: zang, gitaar,... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Geesteren Overijssel (Overijssel). Geplaatst door gebruiker lzandman op 20-03-2023, 36 keer bekeken.

Best Practice zoekt in verband met verhuizingen van de huidige toetsenist een nieuw toetsen wonder. Wij spelen veel jazz covers om er maar een paar te noemen: Mercy mercy mercy Strassbourg Saint denis Killer Joe Pick-up the pieces Maak gerust een afspraak om eens te komen kijken, Voor meer info:... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Wageningen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker djdemkes op 19-03-2023, 38 keer bekeken.

Wij van Joost Mag Het Weten, een professionele nederpopband die al tientallen jaren druk is met optredens door het hele land, van Limburg tot Groningen, zijn nu op zoek naar een vaste toetsenist. Bekijk onze site en laat mij weten of dit iets voor je is zodat we aan de slag kunnen gaan met elkaar!... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Hoogvliet Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Joost op 19-03-2023, 55 keer bekeken.

Hallo! Wij zijn SKATT en zijn op zoek naar een enthousiaste toetsenist (m/v) die onze muziekband (zang, alt- tenor en baritonsax, trombone, bas, gitaar, drums, toetsen) komt versterken! Tijdens de repetities bij Cultuur Kwartier Sneek (1×2 weken op dinsdagavond, Atrium, Sneek) wordt met veel inzet... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Sneek en omgeving (Friesland). Geplaatst door gebruiker Petram op 16-03-2023, 42 keer bekeken.

Beginnende Country/Americana zoekt bassist en pianist. Er is al voldoende eigen werk maar we zijn ook niet vies van een covertje hier en daar. Ga jij goed op Johnny Cash, Hank Williams 3rd, Johnny Paycheck, Handsome family, Buck Owens en Colter Wall? Dan zit je hier op de juiste... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Oscar op 13-03-2023, 43 keer bekeken.