Bassisten gezocht en op zoek naar Bands

623 Advertenties Gevonden in "Bassisten gezocht en op zoek naar Bands"

Hoi, ik ben Kai. Ik heb een project genaamd "goodnight lavender", op dit moment ben ik bezig met mijn derde album uitbrengen, het album valt onder de genres Metal, Hard Rock en Pop Rock. Hier zoek ik bandleden voor om op te treden rondom Noord/Zuid-Holland. We hebben op dit moment al een drummer,... Lees meer »

Bassist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker gnlavender op 23-07-2024, 49 keer bekeken.

(bas)gitarist wilt groeien. En dit met ghost!. Zijn er mensen die mee willen doen. Ik ben jaq 31. wil graag groeien als (bas)gitarist. Ik zoek nog mensen die samen ghost willen coveren. Niveau niet belangrijk. Sfeer en samen groeien wel. Voor vragen app maar raak... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker lagerweij op 23-07-2024, 28 keer bekeken.

(bas)gitarist wilt groeien. En dit met ghost!. Zijn er mensen die mee willen doen. Ik ben jaq 31. wil graag groeien als (bas)itarist. Ik zoek nog mensen die samen ghost willen coveren. Niveau niet belangrijk. Sfeer en samen groeien wel. Voor vragen app maar raak... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Ermelo (Gelderland). Geplaatst door gebruiker lagerweij op 23-07-2024, 20 keer bekeken.

Wij, gitarist/zanger, zangeres, en nog een gitarist/bluesharp/zanger met ruime bรผhne ervaring zoeken een bassist. De nadruk ligt op blues, bluesrock en rockabilly maar ook een zijsprong naar andere genres zoals soul en pop als het maar bij ons past. De repetities zijn op woensdagavond in... Lees meer »

Bassist Gezocht in Ulestraten (Limburg). Geplaatst door gebruiker Wmuziek op 23-07-2024, 35 keer bekeken.

Beste bassisten, Ben van plan een gezellige metal-coverband op te richten die geen ambities heeft om regelmatig op te treden. Gewoon lekker samen met gelijkgestemden de muziek spelen die we leuk vinden en een fijne avond hebben. Ik ben een ervaren slaggitarist (man, 49 jaar) en houd van bands als... Lees meer »

Bassist Gezocht in Roermond (Limburg). Geplaatst door gebruiker Bassplayer75 op 22-07-2024, 34 keer bekeken.

Hi All, We are looking for a bass player for our new project. At the moment we are two guitar players, one lead singer. We want to be a complete band to be able to perform more seriously and efficiently. Even though the genree is not 100% fixed it will be mainly hard rock, heavy metal. The songs at... Lees meer »

Bassist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Erkin op 21-07-2024, 60 keer bekeken.

Hallo, Ik, bassist met ervaring, ben op zoek naar een band. Ik kan mij in veel muziekstijlen vinden van covers, blues, rock, soul tot americana en/of eigen werk. Er is best veel bespreekbaar wat mij betreft. Belangrijk voor mij is dat er als doel is gesteld regelmatig op te treden. Er is immers... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Friesland/Groningen/Drenthe (Friesland). Geplaatst door gebruiker JacobB op 20-07-2024, 35 keer bekeken.

Hey ik ben Joost en ik heb een bandje met twee vrienden in leiden we zijn al 3 in de twintig. Ik ben de drummer en de ander twee spelen gitaar. Maar we missen nog een bassist en een zanger/zangeres. We spelen rock nummers zoals : bon jovie, Kiss , acdc enzo. De regio waar in we zoeken is... Lees meer »

Bassist Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Bas071 op 20-07-2024, 41 keer bekeken.

Best bekeken "Bassisten" advertenties