Bassisten gezocht en op zoek naar Bands

584 Advertenties Gevonden in "Bassisten gezocht en op zoek naar Bands"

Robbert (zang, stemmetjes, gitaar, ukelele, mondharmonica enz.) en Ferenc (zang, gitaar, ukelele, geluidjes, percussie, bas enz.) willen verbinden met een creatieve vrije ziel voor het performen van meerstemmige, akoestische PROTEST liedjes in kleinkunsterig formaat. Zing je, speel je (contra)bas,... Lees meer »

Bassist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Ferenc op 26-02-2024, 24 keer bekeken.

Robbert (zang, stemmetjes, gitaar, ukelele, mondharmonica enz.) en Ferenc (zang, gitaar, ukelele, geluidjes, percussie, bas enz.) willen verbinden met een creatieve vrije ziel voor het performen van meerstemmige, akoestische PROTEST liedjes in kleinkunsterig formaat. Zing je, speel je (contra)bas,... Lees meer »

Bassist Gezocht in Efteling (Brabant). Geplaatst door gebruiker Ferenc op 26-02-2024, 23 keer bekeken.

Hallo wij zijn drummer en bassist beide 60 jr en wij zoeken een bassist voor het spelen van Texas blues style SRV nummers en in toekomst Zz top en Freddie king . Wij oefenen om de twee weken in Amsterdam noord sound studio parlevink 10 studio…Mvg Rene... Lees meer »

Bassist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Rene61 op 26-02-2024, 21 keer bekeken.

Wij zijn Ameliorate, een metalcore band op zoek naar onze eigen unieke stijl. Op het moment bestaan wij uit een gitarist/songwriter (27 jaar), drummer (29 jaar,) en vocalist (29 jaar). Alle drie zijn we erg enthousiast om eigen muziek te maken, waardoor we ook al een grote hoeveelheid aan demos... Lees meer »

Bassist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker JustusBAMF op 26-02-2024, 33 keer bekeken.

Hai, voor een nieuwe band in oprichting in Leiden zoeken we een bassist. De huidige formatie is als volgt, een zangeres, gitarist, drummer en conga speler. De groep is divers en bestaat zowel uit twintigers als ver daar boven ???? Onze muziekstijl is soul, funk, pop en dan zowel oud als nieuwe... Lees meer »

Bassist Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker MJ__ op 25-02-2024, 68 keer bekeken.

Onze rockband bestaat uit vier vijftig plussers en we zoeken een bassist. Heb je een gevarieerde smaak van glamrock tot bluesrock en van softrock tot indierock misschien is dit wat voor jou? De setlist bestaat voor de helft uit covers en de andere helft uit eigen nummers. We zijn een team en we... Lees meer »

Bassist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Claes op 25-02-2024, 60 keer bekeken.

Beste Bassist, Ben je op zoek naar een Metalcore band? En ben je op zoek naar gelijkgestemde muzikanten om samen eigen materiaal te creëren, op te nemen en op te treden? Dan hebben wij elkaar misschien wel gevonden. Want wij zijn een opkomende Metalcore band, bestaande uit een gitarist, drummer en... Lees meer »

Bassist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Arash op 25-02-2024, 32 keer bekeken.

Hey! Een goede vriendin van mij en ik willen graag een bandje starten. Zij speelt (western)gitaar en piano, ik speel drums en piano. Qua stijl denken we aan semi-akoestische pop/(indie)folk/soft-rock/country icm meerstemmige zang. Beste manier om het te omschrijven: Wild Rivers & Mighty Oaks. We... Lees meer »

Bassist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker annelotweusten op 25-02-2024, 38 keer bekeken.

The Ascending zoekt leden! GENRE: DEATH/ PROGRESSIVE/ INDUSTRIAL METAL. GEZOCHT: DRUMMER, BASSIST/E, GRUNTER. The Ascending is een oud project wat ik vrij recent weer heb opgepakt. Ik ben de afgelopen maand vrij druk geweest met het componeren van nummers. Het gebeurd allemaal in A standaard op 7... Lees meer »

Bassist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker ROKITZ op 25-02-2024, 30 keer bekeken.

Best bekeken "Bassisten" advertenties