Bassisten gezocht en op zoek naar Bands

596 Advertenties Gevonden in "Bassisten gezocht en op zoek naar Bands"

wij zijn een bekende deathmetall band en spelen over de hele wereld en zoeken een bassist omdat de bassist die wij nu hebben het niet op de mat kan en wil leggen . voor volgend jaar hebben wij nu al zo'n 50 a 60 gigs staan , deze worden ook betaald .wij staan niet open voor beginnelingen en... Lees meer »

Bassist Gezocht in Scherpenisse (Brabant). Geplaatst door gebruiker walter bokito op 21-09-2023, 23 keer bekeken.

Wij ervaren zangeres, en twee ervaren gitaristen (leeftijd 40 - 50 jr) zijn bezig met een nieuwe samenstelling en zoeken zowel een bassist(e) en drummer. Intentie is op relaxte wijze repertoire opbouwen en uiteindelijk optreden. Plezier en gezelligheid staat voorop, kwaliteit en optreden volgt... Lees meer »

Bassist Gezocht in Zutphen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Ray-guitar op 21-09-2023, 37 keer bekeken.

Het Hazeskoor uit Bovenkarspel zoekt dringend een bassist of basgitarist voor onze band van vier muzikanten. Wij zingen alleen liedjes van Hazes sr. Als u interesse of vragen heeft neem dan contact met mij op! Wij zijn een enthousiast koor met ongeveer 30 leden ex band en dirigent. Wij repeteren... Lees meer »

Bassist Gezocht in Bovenkarspel (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Hazeskooroosterleek op 21-09-2023, 20 keer bekeken.

Hoi, Eerder hadden we al een band, maar inmiddels zijn Nina, zangeres, en ik, Peter, gitarist, verhuisd naar Noord-Holland, Alkmaar en omgeving. Nu zoeken we een drummer en een bassist om opnieuw een band te vormen. Wat we spelen, is vooral rock. Daarbij oriënteren we ons inmiddels wat meer op een... Lees meer »

Bassist Gezocht in Alkmaar (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Peter75 op 20-09-2023, 32 keer bekeken.

Hoi! Ik zoek een bassist met ervaring in jazz/fusion om in een bandje te spelen met mij (gitarist) en een drummer in Amsterdam Oud-West onder begeleing van Eldert van Oosten. Ik heb 15 jaar ervaring met gitaarspelen. de band zal meer richting funk/fusion gaan (Wayne Shorter, Billy Cobham, Allan... Lees meer »

Bassist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker hamish op 20-09-2023, 29 keer bekeken.

We spelen een mix van cubaanse en afrikaanse ritmes in combinatie met funk,jazz. Veel improvisatie en aandacht voor claves en ook onregelmatige maatsoorten. Het gaat om de muziek en willen vanuit deze sessies wat repertoire opbouwen om eens voor waarschijnlijk niet te veel geld ten gehore te... Lees meer »

Bassist Gezocht in Utrecht, Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Rik D op 19-09-2023, 45 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!