Muzikanten gezocht en op zoek naar Bands

4304 Advertenties Gevonden in "Muzikanten gezocht en op zoek naar Bands"

wij zijn een bekende deathmetall band en spelen over de hele wereld en zoeken een bassist omdat de bassist die wij nu hebben het niet op de mat kan en wil leggen . voor volgend jaar hebben wij nu al zo'n 50 a 60 gigs staan , deze worden ook betaald .wij staan niet open voor beginnelingen en... Lees meer »

Bassist Gezocht in Scherpenisse (Brabant). Geplaatst door gebruiker walter bokito op 21-09-2023, 21 keer bekeken.

Wij ervaren zangeres, en twee ervaren gitaristen (leeftijd 40 - 50 jr) zijn bezig met een nieuwe samenstelling en zoeken zowel een bassist(e) en drummer. Intentie is op relaxte wijze repertoire opbouwen en uiteindelijk optreden. Plezier en gezelligheid staat voorop, kwaliteit en optreden volgt... Lees meer »

Bassist Gezocht in Zutphen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Ray-guitar op 21-09-2023, 36 keer bekeken.

Dag zanger(es), Drummer, gitarist en bassist zoeken een rockzanger(es) voor een op te richten rockband. We zijn alle drie ervaren muzikanten, samen goed voor zo'n 100 jaar bandervaring. We zoeken bij voorkeur een ervaren zanger(es). Ben je een diamond in the rough, aarzel dan zeker niet om ook te... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Weert (Limburg). Geplaatst door gebruiker Gerard on Bass op 21-09-2023, 23 keer bekeken.

Het Hazeskoor uit Bovenkarspel zoekt dringend een bassist of basgitarist voor onze band van vier muzikanten. Wij zingen alleen liedjes van Hazes sr. Als u interesse of vragen heeft neem dan contact met mij op! Wij zijn een enthousiast koor met ongeveer 30 leden ex band en dirigent. Wij repeteren... Lees meer »

Bassist Gezocht in Bovenkarspel (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Hazeskooroosterleek op 21-09-2023, 19 keer bekeken.

Hallo Mijn naam is Atty buitenhuis maar vanaf mijn 16e bekend onder de naam Andy In 1975 begon ik met een eigen band en heb door heel Nederland getoerd met o.a Imca Marina..het Cocktail Trio...trompetist Marty en vele anderen. In 1983 stond ik in de top 40 met "Ik Mis Je" een Nederlandse vertaling... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Apeldoorn (Gelderland). Geplaatst door gebruiker JamesB op 21-09-2023, 26 keer bekeken.

Op zoek naar een getalenteerde toetsenist om onze funky band naar nieuwe hoogten te tillen! Ben jij gepassioneerd door funk, soul en alles wat groovy is? Wil je deel uitmaken van een dynamische muzikale ervaring? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van onze geweldige band! Wat we zoeken: -... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Hilversum (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Arnoud op 20-09-2023, 43 keer bekeken.

Hi! Ik ben zangeres in een goedlopende coverband, waar wij spelen wat het publiek wilt horen. Energie is voor ons belangrijk! Zowel een goede energie in het samenwerken, als in een energiek optreden neer zetten. We spelen op luxe bedrijfsfeestje en andere partijen. De huidige gitarist gaat zich op... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Moniqueb op 20-09-2023, 68 keer bekeken.

Wegens het stoppen van huidige saxofonist zoeken wij een nieuw spring in het veld. Check hier onze recente opgenomen album: https://open.spotify.com/album/0UDeAYWDXWoxWx0cg8KAUY?si=P0sFOL0iRU6PWiKPK_vvZw We zijn een groep muzikanten met verschillende achtergronden, conservatorium en niet... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Damar op 20-09-2023, 26 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!