DJ's gezocht en op zoek naar Bands


9 Advertenties Gevonden in "DJ's gezocht en op zoek naar Bands"

Voor een nieuw project zoek ik een dj die thuis is in alternatieve/indie hiphop, breaks, electro en verwante stijlen. Denk Fool’s Gold Records, Run The Jewels, The Prodigy etc. Ik ben een ervaren producer. Ooit begonnen in hardcore, later dubstep en drum ‘n bass gemaakt. M’n tracks zijn... Lees meer »

DJ Gezocht in Alkmaar (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Technoid Error Crew op 12-01-2023, 87 keer bekeken.

Hi Guys, Ik ben Lewy, opkomende artiest (singer-songwriter, rapper) en ik ben 8 jaar serieus actief in de muziekwereld. Ik ben opzoek naar een (hopelijk) 'vaste DJ' om samen mee op te kunnen treden. Denk aan: talenten shows, boekingen (betaald als onbetaald), festivals, etc. Ben Jij serieus bezig... Lees meer »

DJ Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Lewy op 31-12-2022, 96 keer bekeken.

Hallo lezer, De afgelopen jaren werk ik aan mijn eigen muziek als DJ/Producer. Ik zou het leuk vinden om samen met iemand anders/anderen muziek te produceren. Mijn interesses liggen op het gebied van Disco, Italo en (Acid) House. Als producer maak ik meer spacey & trancey synth muziek. Voor een... Lees meer »

DJ Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker VOY.Ruben op 30-12-2022, 113 keer bekeken.

Ik ben Felipe en draai al 25 jaar als dj. begonnen op schoolfeestjes daarna café's en clubs in binnen en buitenland.het leukste vond ik altijd de kleinere settings zoals verjaardagen bruiloften etc. Dus geef jij een gezellig feestje groot of klein? Dan ben ik beschikbaar, all format maar mijn... Lees meer »

DJ Zoekt Band in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker Felipe moreno op 18-12-2022, 73 keer bekeken.

Yo chille muzikanten, Wij zijn een nederlands hiphop duo uit Leiden. Wij hebben met eigen beats een album gemaakt die we binnenkort gaan releasen. Voor de live act zoeken we een dj die onze performance compleet kan maken. Onze tracks zijn te beluisteren op https://soundcloud.com/averechtz Als je... Lees meer »

DJ Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Jules071 op 13-09-2022, 172 keer bekeken.

Dag DJ/remixer Dit is een kans om in samenwerking met Shar-C op alle gangbare media zoals Spotify, Deezer iTunes gereleased te worden.. Kijk naar deze uitnodiging om als remixer te kunnen knallen in samenwerking met Shar-C De link leidt jou naar de Facebook van Shar-C met de verdere details. Good... Lees meer »

DJ Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Shar-C op 08-09-2021, 285 keer bekeken.