Pianisten gezocht en op zoek naar Bands


102 Advertenties Gevonden in "Pianisten gezocht en op zoek naar Bands"

De Burn Brigade is op zoek naar een nieuwe pianist. De big band speelt repertoire van o.a. Maria Schneider, Charles Mingus, Thad Jones, Kenny Wheeler en vele anderen die je niet zo vaak hoort bij andere big bands. Ook zelf geschreven of gearrangeerd materiaal staat op de lessenaar. We zoeken een... Lees meer »

Pianist Gezocht in Alkmaar (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker BurnBrigade op 16-03-2023, 41 keer bekeken.

Popkoor KGC is een koor bestaande uit 60 leden. We zingen Nederlands- en Engelstalig: bekende, moderne popliedjes en natuurlijk passeren ook de klassiekers de revue. We gaan voor kwaliteit, maar we willen er ook vooral plezier in hebben en enthousiast worden van het samen zingen. We treden... Lees meer »

Pianist Gezocht in Deventer (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Popkoor KGC op 16-03-2023, 38 keer bekeken.

Beginnende Country/Americana zoekt bassist en pianist. Er is al voldoende eigen werk maar we zijn ook niet vies van een covertje hier en daar. Ga jij goed op Johnny Cash, Hank Williams 3rd, Johnny Paycheck, Handsome family, Buck Owens en Colter Wall? Dan zit je hier op de juiste... Lees meer »

Pianist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Oscar op 13-03-2023, 47 keer bekeken.

Welke pianist is ge├»nteresseerd in een jazzband in oprichting in Zuid-Holland. Ik speel tenorsaxofoon en zoek ook nog een drummer, gitarist en eventueel een tweede blazer. De bedoeling is om tweewekelijks te oefenen, uitgaande van het Realbookrepertoire. Ik ben geen professional maar heb wel de... Lees meer »

Pianist Gezocht in Leiden-Den Haag (Drenthe). Geplaatst door gebruiker suther op 12-03-2023, 56 keer bekeken.

Hoi allemaal, Mijn naam is Joey. Ik ben 21 jaar oud en woon in gemeente Venlo. In mijn vrije tijd speel ik graag piano en orgel. Via deze website hoop ik andere muzikanten te ontmoeten die ge├»nteresseerd zijn in pop/rock/country/klassieke muziek. Verder ben ik specifiek opzoek naar muzikanten die... Lees meer »

Pianist Zoekt Band in Venlo (Limburg). Geplaatst door gebruiker Joey2208 op 05-03-2023, 36 keer bekeken.

Hoi, Tessa en ik (Tom) van Moral of the Story zijn opzoek naar muzikanten, waaronder een pianist! Onze band is kort geleden uit elkaar gegaan, maar wij willen gewoon vrolijk doorgaan met muziek maken en zijn daarom opzoek naar nieuwe bandleden. De hoofdgenres van de band bestaand uit: Funk, Soul en... Lees meer »

Pianist Gezocht in Bovenkarspel (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker TomDijkstradrums op 27-02-2023, 49 keer bekeken.

Wij, Bigband Budel, zijn met spoed op zoek naar een pianist(e). Wij spelen een afwisselend repertoire, van Jazz tot Blues, van begin tot eind twintigste eeuw en van Glenn Miller, Count Basie, Louis Armstrong en Otis Redding, tot Toto, Mariah Carey en Caro Emerald Wij repeteren op dinsdagavond van... Lees meer »

Pianist Gezocht in Budel (Brabant). Geplaatst door gebruiker 2music op 13-02-2023, 86 keer bekeken.