Pianisten gezocht en op zoek naar Bands

106 Advertenties Gevonden in "Pianisten gezocht en op zoek naar Bands"

Door toeval via de muzikantenbank is er een samenstelling van muziekminnende en creatieve mensen ontstaan waarbij een bezige hitclick zich is gaan onwikkelen wie zijn wij een drummer bassist twee zangeressen en twee leadgitaristen die graag zich deze hitclick verder willen onwikkelen we zijn zeer... Lees meer »

Pianist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker bing op 19-04-2024, 31 keer bekeken.

Ik ben Tibbe, ik ben 14 jaar oud. Ik ben op zoek naar een band rond de regio Hilversum. Ik heb 3 jaar gedrumd en ga nu weer beginnen. Ik speel nu ongeveer een jaar piano, maar ik denk dat ik de meeste nummers wel kan spelen als ik goed oefen. Ik ben ook van plan om in de toekomst basgitaar te... Lees meer »

Pianist Zoekt Band in Hilversum (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Tibbe op 13-04-2024, 22 keer bekeken.

Hoi! Wij zoeken iemand die het leuk vindt om onze groep te versterken als improvisatie pianist. Wij zijn een Theatersport groep en als lid vind je het ook leuk om af en toe ook zelf mee te doen. We repeteren elke maandag avond in Arnhem. Voel je je aangesproken, neem contact met ons... Lees meer »

Pianist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Sietse de Vries op 04-04-2024, 34 keer bekeken.

Met piano en sax samen soft jazz spelen eventueel soms in combinatie met een klein combo met gitaar bas en drum erbij. Optreden hoeft geen doel te zijn maar plezier beleven aan muziek maken wel. Uitgewerkte nummers of improvisaties samen dromen. Ik kan wat mp3 voorbeelden sturen of beter nog eens... Lees meer »

Pianist Gezocht in Wijchen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker RembertWeijers op 03-04-2024, 54 keer bekeken.

Hallo, graag zou ik samen met andere muzikanten lichte jazz muziek willen oefenen. Een gewenste samenstelling: pianist of toetsenist, slagwerk, bassist en gitarist, zanger(es). Hierbij denk ik in eerste instantie aan jazzstandards maar zachte populaire muziek behoort ook tot de... Lees meer »

Pianist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Jeffrey54 op 24-03-2024, 54 keer bekeken.

Hallo, graag zou ik samen met andere muzikanten lichte jazz muziek willen oefenen. Een gewenste samenstelling: pianist of toetsenist, slagwerk, bassist en gitarist, zanger(es). Hierbij denk ik in eerste instantie aan jazzstanderds maar zachte populaire muziek behoort ook tot de... Lees meer »

Pianist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Jeffrey54 op 24-03-2024, 34 keer bekeken.

Hee allemaal, Onze band bestaat uit een zangers, bassist, gitarist, drummer en conga speler. Maar om het wat meer kleur te geven zoeken we nog een toetsenist. Onze muziekstijl is soul, funk, pop en dan zowel oud als nieuwe nummers. Maar staan ook open voor andere in brengen. Ons doel is plezier en... Lees meer »

Pianist Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker MJ__ op 23-03-2024, 60 keer bekeken.