Dirigenten gezocht en op zoek naar Bands


73 Advertenties Gevonden in "Dirigenten gezocht en op zoek naar Bands"

Wie zijn wij? Het HOW is een harmonieorkest dat speelt op HaFaBra B–niveau, met muzikanten van A-niveau tot en met C-niveau. Wij repeteren op vrijdagavond en bestaan uit een veelzijdige groep van ruim 50 enthousiaste muzikanten, van jong tot oud. Het orkest is muzikaal gevarieerd en verzorgt... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Secretaris Wilskracht Amersfoort op 03-03-2023, 41 keer bekeken.

Themakoor Triple One uit Oldenzaal is op zoek naar een enthousiaste dirigent-pianist! Wij zijn 20-25 zeer enthousiaste en gezellige dames en heren die het heerlijk vinden om gezamenlijk te zingen. Ons repertoire is veel omvattend, van klassiek tot musical, van kerkelijk tot de huidige popmuziek! En... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Oldenzaal (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Triple One op 28-02-2023, 66 keer bekeken.

Sinds 2003 bestaat ons koor. In het jubileumjaar 2023 gaat onze dirigent er, om persoonlijke redenen, helaas mee stoppen. Op 30 september hebben we nog een groot afscheidsconcert op het programma. Hiervoor wordt al vlijtig geoefend. Dus vanaf 01 oktober zoeken we een nieuwe dirigent(e). We zijn een... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Emlichheim (Drenthe). Geplaatst door gebruiker bouwersp op 28-02-2023, 43 keer bekeken.

Voices Unlimited is een gemengd koor van circa 50 leden uit Den Haag. Wij zijn een gezellig koor met een breed repertoire dat serieus wil repeteren, maar ook graag plezier maakt. De nadruk ligt op het zingen van popmuziek, maar we maken graag uitstapjes naar andere genres. Het koor wordt begeleid... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Voices Unlimited op 26-02-2023, 57 keer bekeken.

Gezocht! Een inspirerende, muzikaal leider voor ons gospelkoor! Joy for People Gospel Choir (JfP) is een groep mensen die gedreven en gepassioneerd muziek maakt. Al ruim 50 jaar wil JfP op deze manier de Boodschap delen. In al die jaren is de groep uitgegroeid tot een hecht en ambitieus koor. Met... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Dokkum (Friesland). Geplaatst door gebruiker wavdh op 26-02-2023, 43 keer bekeken.

Gevraagd dirigent voor enthousiast en ambitieus Oratoriumkoor Cantando Pijnacker. Het koor bestaat uit 51 leden, we hopen komend jaar weer te groeien. Er is een vaste pianiste als repetitor. Het koor streeft ernaar, als de financiële situatie toereikend is, om 1 keer per jaar een concert uit te... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Pijnacker (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker oratoriumkoorcantando@gmail.com op 17-02-2023, 103 keer bekeken.

Bigband NoPressSure bestaat uit ervaren amateurmuzikanten en treedt al bijna drie decennia een aantal keer per jaar op. We repeteren nu wekelijks op donderdagavond op een vaste locatie in de regio West-Friesland. Op dit moment is de bigband niet compleet en zoeken we een dirigent die deze gezellige... Lees meer »

Dirigent Gezocht in West-friesland (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker nopresssure op 13-01-2023, 114 keer bekeken.