Dirigenten gezocht en op zoek naar Bands

77 Advertenties Gevonden in "Dirigenten gezocht en op zoek naar Bands"

Popkoor Decibel Driehuis zoekt een enthousiaste dirigent Popkoor Decibel zoekt per 1 januari 2024 een enthousiaste, creatieve dirigent. Decibel is een gemengd koor met 45 leden en repeteert wekelijks op de donderdagavond van 20:00-22:00 in Driehuis. Het koor viert dit jaar zijn 25-jarig bestaan met... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Velsen (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Decibel Driehuis op 01-09-2023, 41 keer bekeken.

Onze nieuwe dirigent(e)... Heeft bij voorkeur een afgeronde conservatoriumopleiding koordirectie of een vergelijkbare opleiding en/of ervaring. Speelt piano en is in staat om het koor tijdens de repetitie en eventueel tijdens optredens te begeleiden. Heeft affiniteit met de muziek die Inspiration... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Ariene op 21-08-2023, 64 keer bekeken.

Voor onze K.E. Harmonie St. Cecilia te Stampersgat zoeken wij een enthousiaste dirigent die onze groep van 20-25 personen wil helpen om leuke populaire muziek ten gehore te kunnen brengen. Een gezamenlijk najaar concert staat gepland begin november waarbij we nauw samenwerken met harmonie De Unie... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Stampersgat (Brabant). Geplaatst door gebruiker harmonie st cecilia op 16-08-2023, 80 keer bekeken.

Wij zijn een klein Popkoor met 16 leden verdeeld over 4 stemgroepen. Ons repertoire is modern, breed en veelzijdig; van popmuziek tot mooie rustige ballads zowel Nederlands als Engelstalig. Wij zoeken een enthousiaste jonge dirigent die daadkrachtig ons koor kan aansturen en wil werken aan de... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Apeldoorn (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Popkoor Vocalnul55 op 05-08-2023, 76 keer bekeken.

Lingua Musica bestaat uit 25 zangers (leeftijd 40-75 jaar). Het koor bestaat sinds 1981. We hebben een gevarieerd repertoire, van oude polyfone muziek tot hedendaagse composities. Onze concerten worden gekenmerkt door afwisseling binnen een thema, waarbij we ook altijd een of meer onverwachte,... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker LinguaMusicaLeiden op 04-08-2023, 141 keer bekeken.

zeemanskoor in lauwersoog zoekt dirigent. we zingen een breed repertoire met alle stijlen en ook de nodige eigen liederen. we oefenen eens per twee weken op donderdagavond in Lauwersoog. we willen samen iets goeds en moois neerzetten voor ons publiek. maar ook de ontspanning en gezelligheid in een... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Lauwersoog (Groningen). Geplaatst door gebruiker Leffert op 25-07-2023, 74 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!