Producers gezocht en op zoek naar Bands


36 Advertenties Gevonden in "Producers gezocht en op zoek naar Bands"

Ik ben op zoek naar een producer / Muzikant , die Roemeense muziek kan maken in de Gipsy sfeer, en dit geheel ingespeeld met Live band zodat je duidelijk die sfeer proeft, in de advertentie plaats ik een link van een ander liedje maar wel met die sfeer in begin, ik ben zelf ook producer, ik zou... Lees meer »

Producer Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Peterzoetermeer op 05-03-2023, 41 keer bekeken.

Ik maak opnames van bands. Ik heb een mobiele (16 sporen) studio zodat ik op jullie locatie kan opnemen, dit kan ook buiten Deventer. Ik zal eerst vrijblijvend langskomen om te kijken wat de wensen zijn en de mogelijkheden van de ruimte in te schatten. Zelf heb ik al jaren ervaring met het opnemen... Lees meer »

Producer Zoekt Band in Deventer (Overijssel). Geplaatst door gebruiker max.louman op 20-02-2023, 47 keer bekeken.

Hallo beste medemuzikanten, mijn naam is Thomas en ik wil mensen een dienst bewijzen door hun liedje te mixen. Ik heb de opleiding to producer/mixer afgerond en wil graag jou nummer(s) mixen. SIDENOTE: Ik bied mij puur alleen aan voor mixen en niet voor de recording proces Als je nog audiofiles... Lees meer »

Producer Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker thomasx28 op 13-02-2023, 101 keer bekeken.

Ben jij een producer met al enige ervaring? Is jou stijl modern hiphop? Ben je bereid om non profit werk te doen? Heb je op de vorige vragen alleen maar ja beantwoord? Dan zoeken we jou! Je kan appen naar 0644111149 voor contact met Tony. De manager van het... Lees meer »

Producer Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker StarkProductions op 21-01-2023, 159 keer bekeken.

Sup artists! Ik ben een producer singer songwriter op zoek naar zangeressen voor Soul rnb Soul Dance Hiphop etc. Genre. Ik heb m'n eigen studio dus geen uur bedragen nodig. Als je denkt dat je hebt what it takes hit me up on my email:finallevelrecordz05@gmail.com Take care! Vic Wayne... Lees meer »

Producer Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Vic Wayne op 18-01-2023, 117 keer bekeken.

Hi, Ik ben bezig met het uitbreiden van mijn studio en zoek daarvoor bands/artiesten die tracks gemixt en gemastered willen hebben. Heb je opnames gemaakt in je eigen thuisstudio/repetitiehok en wil je deze professioneel gemixt hebben? Ik werk graag aan je muziek. Reach out als je materiaal wil... Lees meer »

Producer Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker dennisjansen93 op 04-12-2022, 155 keer bekeken.

Ik ben Niek en ik wil professioneel producer worden. Ik zoek bands om opnames van te maken. Ik heb een tijd geleden het conservatorium afgerond en wil ervaring opdoen in de 'studio' (repetitieruimte is ook top). Ik ben multi-instrumentalist, en breng een flinke bagage aan muziektheorie met me mee.... Lees meer »

Producer Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Niek Lathouwers op 10-11-2022, 194 keer bekeken.

Hallo lezer, De afgelopen jaren werk ik aan mijn eigen muziek als DJ/Producer. Ik zou het leuk vinden om samen met iemand anders/anderen muziek te produceren. Mijn interesses liggen op het gebied van Disco, Italo en (Acid) House. Als producer maak ik meer spacey & trancey synth muziek. Voor een... Lees meer »

Producer Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker VOY.Ruben op 24-10-2022, 164 keer bekeken.