Producers gezocht en op zoek naar Bands

37 Advertenties Gevonden in "Producers gezocht en op zoek naar Bands"

By Coincidence zoekt voor bij haar optredens een technicus die tijdens het optreden het licht en geluid kan regelen. Vindt je het leuk om het podium met behulp van de overige bandledem optreed klaar te maken, de souncheck uit te voeren en tijdens het optreden het geluid te regelen? Dan zijn wij op... Lees meer »

Producer Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker fundeks op 28-08-2023, 53 keer bekeken.

Hoi, ik ben een muziek producent en kan zowat elk genre maken, al ben ik wat minder goed in hip-hop genres. Ik gebruik de piano, gitaar en zang bij mijn nummers. Mijn beste nummers staan niet op het internet, maar de link voor de Spotify staat alsnog bij het website sectie. Kom maar met een verzoek... Lees meer »

Producer Zoekt Band in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Lucas Dings op 15-08-2023, 62 keer bekeken.

Wij zijn een jazz combo van vier personen (zangeres, pianist, bassist, drummer) met een uitgebreid repertoir van jazz standards - die we onze eigen draai hebben gegeven, moderne nummers die we in een jazz-jasje hebben gestoken en bossa nova's. We hebben al vaak opgetreden en zijn overal goed... Lees meer »

Producer Gezocht in Veldhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker ben.fikkert op 08-08-2023, 62 keer bekeken.

Ben jij een producer die meer met z'n/haar beats wil doen, neem dan contact op met me via memdepay@hotmail.com. Man 30 jaar, beginnende creatieve tekstschrijver/rapper/storyteller. Het lijkt me leuk om samen te werken, agz m'n oude producer helaas gestopt is. Neem vrijblijvend contact op, ik kijk... Lees meer »

Producer Zoekt Band in Deventer (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Slice op 02-08-2023, 67 keer bekeken.

Hallo daar! Zijn jullie net zo gek als ik op muziek en samen mooie dingen maken? Lees dan vooral even verder. Ik heb al veel muziek uitgegeven en ben op een professionele manier met muziek in de weer. Ik heb mezelf zojuist omgeschoold naar project mixer en producer. Voorheen produceerde, mixte en... Lees meer »

Producer Zoekt Band in Alle (Limburg). Geplaatst door gebruiker Bijls Studio op 13-07-2023, 82 keer bekeken.

Beste zanger(es), band of rapper, Mijn naam is Floris, ik ben producer en songwriter. Ik ben op zoek naar artiesten en bands die eigen muziek willen opnemen en uitbrengen. Ik kan je helpen bij het creatieve proces, het opnemen en mixen/masteren. Naast produceren ben ik zelf ook muzikant (drums,... Lees meer »

Producer Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker TheCheapShades op 11-07-2023, 86 keer bekeken.

Hoi, ik maak eigen liedjes. Het is pop/house/Dreamy. Ik ben op zoek naar iemand die graag eigen muziek wilt maken en schrijven. Ik heb al wat demo's en veel ideeën dus wanneer je geïnteresseerd bent kun je mailen naar Teddydanz@hotmail.com Leeftijd rond... Lees meer »

Producer Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Teddy Danz op 01-07-2023, 134 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!