Producers gezocht en op zoek naar Bands

45 Advertenties Gevonden in "Producers gezocht en op zoek naar Bands"

Hey!! Ik ben Kiek (17, bijna 18). Ik ben opzoek naar een producer. Iemand die mij kan helpen met het maken van mijn eerste plaat. Mijn teksten zijn Nederlands. Mijn muziek (nu) is vooral intiem en kleiner. Ook zou ik graag wat groter willen werken. Ik sta open voor feedback. Ik sta open voor... Lees meer »

Producer Gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker K.iiek op 26-02-2024, 17 keer bekeken.

Wil je jouw muziek laten klinken als een professionele hit, maar heb je een budget dat meer past bij een opkomende artiest? Dan ben je bij Fletronix Studios aan het juiste adres! We zijn een muziekstudio die zich inzet om hoogwaardige opnamen en producties voor singer-songwriters en bands... Lees meer »

Producer Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker DaanFletterman op 18-02-2024, 30 keer bekeken.

Producer gezocht! Houd jij van het producen van Nederlandse popmuziek met een gevoelig en rauw randje? dan ben je hier aan het juiste muzikale adres! Ik ben Estee Moise, 19 jaar oud. Sinds twee jaar schrijf ik mijn eigen liedjes waarvan ik sommige ook al op Spotify heb uitgebracht. Momenteel timmer... Lees meer »

Producer Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Estée Moïse op 15-02-2024, 56 keer bekeken.

Ben je op zoek naar een ervaren producer om je muzikale visie tot leven te brengen? Zoek niet verder! Ik ben een veelzijdige producer die gespecialiseerd is in het opnemen van bands, begeleiden van singer-songwriters en het creëren van unieke composities. Wat ik bied: Opnamen voor Bands: Of je nu... Lees meer »

Producer Zoekt Band in Drachten (Friesland). Geplaatst door gebruiker DopeMarmelade op 07-02-2024, 58 keer bekeken.

Ik zoek iemand die ervaring heeft met midi, daws. Ik ben bezit van Cubase 5 (oude shit maar ok) maar wil gebruik maken van drumplugins en een midicontroller. Ik krijg de boel niet aan de gang. Wie kan me hierbij helpen, eventueel tegen bepaalde vergoeding?... Lees meer »

Producer Gezocht in Renkum (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Martien Opdam op 24-01-2024, 50 keer bekeken.

Songwriter, createveling, beginnende piano-speler, zoekt iemand om veel muziek mee te maken. Iemand die een beetje van de stijl van Marc Ribbellet houdt.. of misschien van de de synthwave geluid houdt.. of de 80 s soud. Bepaalde geluiden van Michael Jackson ook.. Ik vind geluiden die ze in de punk... Lees meer »

Producer Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker jay mulano op 21-01-2024, 46 keer bekeken.

Hi there! my name is Fabian, 30, and I recently started producing music. So far it has been guitar based (metal/punk) drum and bass. Previously I was in a folk duo (I play the guitar, my friend was singing), called Bootmen Ramble: https://soundcloud.com/bootmenramble I'm looking for 2 things: 1)... Lees meer »

Producer Zoekt Band in Delft (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Fabi op 21-01-2024, 47 keer bekeken.