Saxofonisten gezocht en op zoek naar Bands


87 Advertenties Gevonden in "Saxofonisten gezocht en op zoek naar Bands"

Popkoor KGC is een koor bestaande uit 60 leden. We zingen Nederlands- en Engelstalig: bekende, moderne popliedjes en natuurlijk passeren ook de klassiekers de revue. We gaan voor kwaliteit, maar we willen er ook vooral plezier in hebben en enthousiast worden van het samen zingen. We treden... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Deventer (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Popkoor KGC op 16-03-2023, 40 keer bekeken.

De band ST0KE zoekt een alt of tenor saxofonist(e). Leeftijd geen bezwaar. De band is een hobby band, bestaande uit senioren die hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend hebben en nog steeds een jong muzikaal hart bezitten. Wij zijn geen "broodspelers" en treden zo'n 3 tot 5 keer per jaar op.... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Boxtel (Brabant). Geplaatst door gebruiker Auke Stook op 09-03-2023, 69 keer bekeken.

Out of the Basement zoekt een tenor saxofonist die zijn instrument goed beheerst en van bladmuziek kan lezen. Soleren is een pre. Wij zijn een gezellige, sfeervolle band met een goed niveau. Eigen repetitieruimte in Son met de repetitieavond op maandagavond. Streven is 10 optredens per jaar. Voor... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Son en Breugel (Brabant). Geplaatst door gebruiker Trompetrobbie op 07-03-2023, 64 keer bekeken.

Ik speel in twee leuke bands, maar ik zou graag op sopraan sax eens met een klezmer band meespelen. heb daar geen ervaring mee. maar vind het wel hele leuke muziek. heb veel speel ervaring in diverse andere soorten muziek, kan echter niet goed lezen. Speel veel op gehoor,. maar kan we een partij... Lees meer »

Saxofonist Zoekt Band in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Everhard op 04-03-2023, 38 keer bekeken.

Bigband Nuenen is een strakke swingende bigband met een leuk en eigenzinnig repertoire: de band speelt klassiekers van Sammy Nestico maar ook hedendaagse stukken, bijvoorbeeld van Snarky Puppy. Op dit moment zijn we op zoek naar een lead saxofonist. We repeteren iedere maandagavond in Nuenen onder... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Nuenen (Brabant). Geplaatst door gebruiker MartijnBBN op 04-03-2023, 68 keer bekeken.

9-koppige allround coverband ( rock/pop soul/funk) zoekt , naast de reeds aanwezige saxofonist en trompettist versterking op alt/tenor-sax. Schud jij de solo's zo uit je mouw en lijkt het je gaaf om in een gevorderde band te spelen? Kom dan eens meespelen op onze repetitie. We repeteren op... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Heerlen (Limburg). Geplaatst door gebruiker Roger66 op 28-02-2023, 69 keer bekeken.

62 jaar en eindelijk weer tijd voor muziek. Hou van open soulvolle jazz, blues en soul. Kan goed improviseren en componeer zelf muziek. Zoek band om voor de lol samen muziek te maken. Favoriete muziek: Wayne Shorter, Herbie Hancock, Miles David, Bill Evans. Kleine bezetting voorkeur maar big band... Lees meer »

Saxofonist Zoekt Band in Weesp (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker piekvossen op 26-02-2023, 69 keer bekeken.

Wij zijn een een ervaren zangeres, pianist en contrabassist. We zoeken een solist om te werken aan een leuk jazz repertoire: eigen invulling geven aan standards, en mogelijk ook eigen stukken. Ons doel is opnemen en optreden. Plezier staat voorop. Naast een solist, zijn we ook op zoek naar een... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Leeuwarden/Drachten/Groningen (Friesland). Geplaatst door gebruiker HJee op 23-02-2023, 57 keer bekeken.