Saxofonisten gezocht en op zoek naar Bands

96 Advertenties Gevonden in "Saxofonisten gezocht en op zoek naar Bands"

Hi ik ben Frans, muzikant, ik ben op zoek naar blazers voor een instrumentale zeer groovende track (jazzy/funk/soulvibes) Liefst sax of trompet. Of allebei! Stuur je graag de desbetreffende track. Eigen inbreng zeer welkom. Opnemen kan hier bij mij of ik kom langs met mic en recorder. Wellicht tot... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Rottum (Gn) (Groningen). Geplaatst door gebruiker Sylvester op 26-02-2024, 18 keer bekeken.

Bandleider/arrangeur (50) geen prof maar wel heel veel ervaring, zoekt mensen om een nieuwe formatie te beginnen met voornamelijk blazers. Het niveau is niet zo belangrijk maar het is wel handig als muziek gelezen kan worden en je het instrument beheerst, denk daarbij aan minimaal hafabra A niveau.... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Arnhem e.o. (Gelderland). Geplaatst door gebruiker slagwerker op 20-02-2024, 24 keer bekeken.

Ik speel sax , ben 60 en speel momenteel los vast met een jazz trio, af en toe blues etc. maar het lijkt me ook heel leuk om b.v. nederlands talige muziek te spelen. gewoon met veel plezier en als er mee opgetreden kan worden, nog leuker. van Hazes tot Corry en de Rekels ,Twee Pinten en... Lees meer »

Saxofonist Zoekt Band in Uithuizen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Everhard op 05-02-2024, 40 keer bekeken.

Voor onze 5 koppige funky/jazz band RHTHM (zie rhthmband.nl) zijn we door het vertrek van onze trompetist op zoek naar een gezellige, geroutineerde saxofonist. Wij oefenen 3 keer per mand in een eigen oefenruimte en treden een aantal keer per jaar op. Zoals je kunt lezen op onze website spelen wij... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Leusden (Utrecht). Geplaatst door gebruiker rooij op 30-01-2024, 112 keer bekeken.

Hallo daar, ik ben op zoek naar een bandje met wat gezellige mensen om een muzikale itch te vervullen. Ik speel nu 12 jaar saxofoon. Ook heb ik recent een electrisch windinstrument erbij gehaald en speel ik een beetje basgitaar mocht dat nog van pas komen. Ik ben op zoek naar een... Lees meer »

Saxofonist Zoekt Band in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Maxime op 25-01-2024, 64 keer bekeken.