Trombonisten gezocht en op zoek naar Bands

43 Advertenties Gevonden in "Trombonisten gezocht en op zoek naar Bands"

Ben jij een enthousiaste trombonist die onze gezellige Big Band wil versterken? Wij repeteren iedere dinsdagavond in Delft. * Ervaring is vereist. * Van bladmuziek spelen is gewenst. Interesse of vragen? Stuur een mail naar voorzitter@delftbluebigband.nl Website:... Lees meer »

Trombonist Gezocht in Delft (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker DBBB_Tom op 03-06-2024, 51 keer bekeken.

Voor Big Band Twello zijn wij op zoek naar een Trombonist om onze Big Band te versterken. Op dit moment werken we aan ons nieuwe repertoire: Jaren 70. Wij spelen iedere dinsdagavond in Kulturhus Jachtlust in Twello van 20.00- 22.00. Lijkt het je leuk om mee te spelen? Kom vrijblijvend een keer... Lees meer »

Trombonist Gezocht in Twello (Gelderland). Geplaatst door gebruiker BB Twello op 18-05-2024, 41 keer bekeken.

Wij zijn op zoek naar een 1e en 4e Trombonist. Zie onze website voor meer informatie. Wij zijn een authentieke Big Band uit Boskoop Zuid Holland We bestaan al meer als 40 jaar. Onze bezetting is de originele bezetting, maar met (waarschijnlijk 1 van de weinige in Nederland) een vocalistengroep van... Lees meer »

Trombonist Gezocht in Boskoop (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Paradise Bigband op 14-05-2024, 40 keer bekeken.

Ben jij een gepassioneerde trombonist op zoek naar een bruisende muzikale ervaring? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van iets groots! De NightCats Bigband, een levendige en geprezen groep muzikanten, is op zoek naar jou! Wat wij bieden: • De kans om deel uit te maken van een dynamische... Lees meer »

Trombonist Gezocht in Eersel (Brabant). Geplaatst door gebruiker mario@st1.nl op 22-04-2024, 78 keer bekeken.

Gezellige bigband uit Haaren (NB) is op zoek naar een 3e én een 4e trombonist(e) om onze trombone sectie weer compleet te krijgen. Wij repeteren elke woensdag van 20.00 - 22.00 uur in gemeenschapshuis Den Domp. Schuif je bij ons aan? Je bent altijd welkom om een keertje te komen kijken Zien we je... Lees meer »

Trombonist Gezocht in Haaren (Brabant). Geplaatst door gebruiker bigbandfourswing op 19-03-2024, 73 keer bekeken.

Voor onze startende band zijn we op zoek naar een soul trombonist, het liefst iemand die al vaker met bands heeft gespeeld maar iedereen is welkom! Onze band heet Silky Smooth en we spelen vooral uptempo Soul, Funk en R&B muziek. Mocht je interesse hebben of meer willen weten horen we het graag!... Lees meer »

Trombonist Gezocht in Asten (Brabant). Geplaatst door gebruiker Marja Bennenbroek op 18-03-2024, 89 keer bekeken.