Ben jij de zanger die SliQ zoekt om hun comeback te maken? (Rotterdam)

Ben jij de zanger die SliQ zoekt om hun comeback te maken?

In Zanger / Zangeres Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker SliQ op 05-01-2024, 1270 keer bekeken.

Band is compleet, alleen nog de zanger :-)

SliQ, de van oorsprong Rotterdamse pop-rock coverband, was jarenlang een begrip in de regio. De band heeft opgetreden in vele kroegen, op poppodia en festivals en gaat na een aantal jaar van radiostilte een doorstart maken. De focus ligt op pop- en rock classics uit de jaren 80 en 90 met soms een uitstapje hierbuiten.

SliQ speelt covers van onder andere Queen, Bon Jovi, Golden Earring, U2, The Police, Kensington en Coldplay maar wil dit helemaal gaan vernieuwen. Het repertoire staat als een huis, heeft ballen en onderscheidt zich door een goed muzikaal niveau, grootste geluiden en effecten, meerstemmige zang en een goede benadering van het origineel.

Als zanger bij SliQ is het belangrijk dat je een goed stem bereik hebt en je een echte entertainer bent. We sluiten op voorhand niemand uit, maar richten ons qua leeftijd in eerste instantie op iemand onder de 50. Ben jij de zanger die het publiek kan meenemen in de energie van de band? Ben jij gewend, of sta je er open voor om met click en vocal cues te spelen? Vind jij net als ons plezier en humor belangrijk? En vindt je onze demos een beetje tof?

Vertel ons dan wie je bent en voorzie ons van informatie en als het even kan wat demo materiaal. Graag reageren via mail op deze advertentie :-)

Demo:
https://www.youtube.com/watch?v=O_d4SfwuwzY

sliq GNSK