Cellisten gezocht en op zoek naar Bands

10 Advertenties Gevonden in "Cellisten gezocht en op zoek naar Bands"

Wegens het komende vertrek van onze ("unique selling point") Cellist zijn wij op zoek naar een nieuw strijkwonder. De cello heeft altijd een prominente plek binnen onze band en er is veel ruimte voor eigen inbreng. Mocht je naast Cello nog kunnen zingen of anderszins een instrument bespelen weet... Lees meer »

Cellist Gezocht in Almere (Flevoland). Geplaatst door gebruiker hoogcor op 12-09-2023, 32 keer bekeken.

Beste cellist, wij zoeken voor een laagdrempelig project een cellist, hoeft niet super ervaren te zijn, bij voorkeur wel iemand die zonder bladmuziek partijen kan meespelen. We zijn met zijn 2en bezig nummers te maken met als doel deze nog een keer uit te brengen, maar alles niet te serieus en... Lees meer »

Cellist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Thijs op 22-05-2023, 71 keer bekeken.

Zoek cellist(e), huiskamergezelschap. Trompet, gypsyjazz gitarist en contrabassist en gitarist. Spelen klassiek en gypsyjazz. Voor de lol. Spelen op donderdagavond bij elkaar thuis,in toerbeurt. Wellicht optreden, is geen eis.... Lees meer »

Cellist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker nopstal op 15-02-2023, 125 keer bekeken.

Hallo, Mijn naam is Frankie en ik maak baroque pop / psych folk. Ik wil heel graag meedoen met de popronde maar mijn backing band wil niet... zul je net zien. Nu zou het tof zijn om andere versies te spelen van mijn nummers met een Cellist en Fluitist. Ben jij: ( semi) professioneel, als het even... Lees meer »

Cellist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker ~Frankie~ op 12-11-2022, 128 keer bekeken.

Hello, Seba here, I'm a composer, guitarist, electronic performer and music teacher from Italy who recently moved in Netherlands, Zealand. My main genre is highly cinematic music, I love post rock in the style of Tides From Nebula, Bruit, Oceansize, Explosions In The Sky and neoclassical-ambient... Lees meer »

Cellist Gezocht in Terneuzen (Zeeland). Geplaatst door gebruiker mastroianni op 25-10-2022, 58 keer bekeken.

Dag iedereen, Eigenlijk wordt mijn zoekvraag omvat door de titel. Ik ben op zoek naar een folkband die ik, het liefst als cellist, ondersteun. Ik speel tevens viool (meer als fiddle), maar ook gitaar op goed niveau Voor wat het betekent: ik ben 26 jaar. Zijn er in of rond Arnhem leuke groepen?:)... Lees meer »

Cellist Zoekt Band in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker JoostStrijkt op 26-09-2022, 242 keer bekeken.

Hoi, Ik wil graag beginnen met een nieuw projectje. Gewoon lekker samen muziek maken die we leuk vinden. Akoestisch, elektrisch, of een combinatie. Altijd leuk, al heeft akoestisch wel een voorkeur voor mij. Van Neil Young via Billy ldol naar Prince, eigenlijk maakt het niks uit, als wij het maar... Lees meer »

Cellist Gezocht in Regio Budel (Brabant). Geplaatst door gebruiker Jarnomatic op 07-09-2022, 78 keer bekeken.

Salonorkest Charmaine zoekt een cellist. Dit salonorkest bestaat uit 10 personen en staat onder leiding van een professionele dirigent. Het bestaat uit strijkers, dwarsfluit, klarinet, fagot (vacature), piano en slagwerk. Opgetreden wordt in Amsterdam en omgeving. Repetitie dinsdagmiddag. Meer... Lees meer »

Cellist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Charmaine op 16-11-2021, 211 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!