Cellisten gezocht en op zoek naar Bands

8 Advertenties Gevonden in "Cellisten gezocht en op zoek naar Bands"

Voor een nieuw muziekproject, 'Friends of Noah' zoek ik, Jonas Pannecoucke naar geïntersseerde muzikanten. Het collectief bestaat nu uit elektrische gitaar (mezelf) en bas, maar ik wil het aanvullen met een blazer (sax) en een strijker (cello of altviool). De muziek bevindt zich op de grens van... Lees meer »

Cellist Gezocht in Utrecht/Amersfoort/Soest (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Friends of Noah op 10-06-2024, 42 keer bekeken.

Beste cellist, wij zoeken voor een laagdrempelig project een cellist, hoeft niet super ervaren te zijn, bij voorkeur wel iemand die zonder bladmuziek partijen kan meespelen. We zijn met zijn 2en bezig nummers te maken met als doel deze nog een keer uit te brengen, maar alles niet te serieus en... Lees meer »

Cellist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Thijs op 22-05-2023, 139 keer bekeken.

Zoek cellist(e), huiskamergezelschap. Trompet, gypsyjazz gitarist en contrabassist en gitarist. Spelen klassiek en gypsyjazz. Voor de lol. Spelen op donderdagavond bij elkaar thuis,in toerbeurt. Wellicht optreden, is geen eis.... Lees meer »

Cellist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker nopstal op 15-02-2023, 198 keer bekeken.

Hallo, Mijn naam is Frankie en ik maak baroque pop / psych folk. Ik wil heel graag meedoen met de popronde maar mijn backing band wil niet... zul je net zien. Nu zou het tof zijn om andere versies te spelen van mijn nummers met een Cellist en Fluitist. Ben jij: ( semi) professioneel, als het even... Lees meer »

Cellist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker ~Frankie~ op 12-11-2022, 163 keer bekeken.

Hello, Seba here, I'm a composer, guitarist, electronic performer and music teacher from Italy who recently moved in Netherlands, Zealand. My main genre is highly cinematic music, I love post rock in the style of Tides From Nebula, Bruit, Oceansize, Explosions In The Sky and neoclassical-ambient... Lees meer »

Cellist Gezocht in Terneuzen (Zeeland). Geplaatst door gebruiker mastroianni op 25-10-2022, 104 keer bekeken.

Dag iedereen, Eigenlijk wordt mijn zoekvraag omvat door de titel. Ik ben op zoek naar een folkband die ik, het liefst als cellist, ondersteun. Ik speel tevens viool (meer als fiddle), maar ook gitaar op goed niveau Voor wat het betekent: ik ben 26 jaar. Zijn er in of rond Arnhem leuke groepen?:)... Lees meer »

Cellist Zoekt Band in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker JoostStrijkt op 26-09-2022, 294 keer bekeken.