Blazers gezocht en op zoek naar Bands

48 Advertenties Gevonden in "Blazers gezocht en op zoek naar Bands"

Bandleider/arrangeur (50) geen prof maar wel heel veel ervaring, zoekt mensen om een nieuwe formatie te beginnen met voornamelijk blazers. Het niveau is niet zo belangrijk maar het is wel handig als muziek gelezen kan worden en je het instrument beheerst, denk daarbij aan minimaal hafabra A niveau.... Lees meer »

Blazer Gezocht in Arnhem e.o. (Gelderland). Geplaatst door gebruiker slagwerker op 20-02-2024, 18 keer bekeken.

Een aantal ervaren dixieland muzikanten zoeken ter completering van hun orkest een trompettist en een trombonist die bekend zijn met het dixielandrepertoire. Wij repeteren in Hoofddorp. De bezetting is nu een klarinet , banjo , bas en drums. Optredens is zeker de bedoeling alhoewel het samenspelen... Lees meer »

Blazer Gezocht in Hoofddorp (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Mr-gentle op 16-01-2024, 42 keer bekeken.

Beste blazer, Wij zoeken een ervaren en gezellige extra blazer. Onze blazerssectie bestaat uit saxofoon, trombone en trompet. We zoeken daarbij een vierde blazer. Wij zijn Soul'n Pepper, spelen al jarenlang samen en spelen Soulcovers. We treden maximaal 10 keer per jaar op. Om een idee te krijgen... Lees meer »

Blazer Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Soulmusic op 15-01-2024, 42 keer bekeken.

Hey hallo, Ervaren tompetist zoekt toffe indie rock band of soul band. Stijlen als The National, Bears Den, Beirut, Gill Scott,The Bronze medall laat maar weten. We kunnen jammen en als het klikt kan het misschien wel eens iets heel moois worden :) Dus interesse stuur me een... Lees meer »

Blazer Zoekt Band in Rhoon (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker nt_martijna op 16-12-2023, 65 keer bekeken.

Mambochoc zoekt 2e trompet 2e trombone Wij zijn een achttien koppige mamboband en spelen elke dinsdag avond in Amsterdam in het Cygnusgynasium aan de Winautstraar. Het staat allemaal op de site www.mambochoc.nl Noten kunnen lezen strekt tot aanbeveling. Wij zijn een gesubsidieerd orkest en treden... Lees meer »

Blazer Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker timbalero op 25-11-2023, 48 keer bekeken.

Onlangs verhuisd naar regio Vaassen/Apeldoorn ben ik nu op zoek naar leuke, enthousiaste en toch ook ambitieuze muzikanten die op niveau Egerlander/Tsjechische/Volkstumliche muziek maken. Eventueel een ander genre mag ook, ik leer graag. Ik ben 52 jaar, jong van geest en heb meer dan 35 jaar... Lees meer »

Blazer Zoekt Band in Vaassen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Hadruba op 22-11-2023, 78 keer bekeken.

Wij zijn op zoek naar versterking bij het zwaar koper. Wij zijn een kapel uit Horst, die wekelijks op donderdag repeteert. Naast het muzikale gedeelte staat gezelligheid met veel โ€˜joeks en plezeerโ€™ hoog in ons vaandel. Optredens zoeken we zorgvuldig uit want we willen alleen leuke optreden... Lees meer »

Blazer Gezocht in Horst (Limburg). Geplaatst door gebruiker Salivette op 04-11-2023, 55 keer bekeken.

Best bekeken "Blazers" advertenties