Blazers gezocht en op zoek naar Bands

41 Advertenties Gevonden in "Blazers gezocht en op zoek naar Bands"

Strijkers en Blazers gezocht voor een nieuw symfonie-orkest. Gevorderde amateurs / semi-profs. Het orkest van de Utrechtste Heuvelrug is een nieuw gevormd symfonie orkest in april dat na de zomer wil beginnen. Veel muziek van Nederlandse bodem wordt helaas niet meer gespeeld in de concertzalen.... Lees meer »

Blazer Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker LJ21 op 08-07-2024, 30 keer bekeken.

Onze funky jazzy band Superfly zoekt nog een saxofonist of trompettist. We hebben een stevige ritme-basis en een groot repertoire van soul jazz en funk jazz nummers. Veel ruimte voor improvisatie. Geen zang. Voor meer info zie https://www.superfly-weesp.nl/ Neem in ieder geval even contact op ! Dat... Lees meer »

Blazer Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker superfly-weesp op 13-06-2024, 56 keer bekeken.

Goeiemorgen allemaal! Met mijn band ROCKSHOW Revival brengen wij de Wings Over America plaat van Wings (Paul McCartney) in z'n geheel weer live. We hebben een nette zeskoppige band bestaande uit 2 gitaristen, 2 toetsenisten, een bassist en een drummer. De kenner weet dat bij deze show in de jaren... Lees meer »

Blazer Gezocht in Omgeving rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Musician_NL op 31-05-2024, 65 keer bekeken.

Hallo. Ik ben tom, 34 jaar en speel sax (tenor/bariton). Ik zoek andere blazers om een ensemble op te richten. Gezelligheid is belangrijk en toch ook een beetje het niveau (ervaren amateur :)). Een drankje doen na afloop lijkt me ook lekker. Afhankelijk van de reacties kunnen we kijken wat mogelijk... Lees meer »

Blazer Gezocht in Waddinxveen (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Timmultisax op 12-04-2024, 70 keer bekeken.

Ervaren / gevorderde Trompettist gezocht Wij zijn Plug2Play, een 9 man/ vrouw formatie tussen de 40 en 60 jaar met allemaal flink wat kilometers in de muziek en bestaande uit, drums, slaggitaar / backingvocal, leadgitaar, basgitaar en toetsen, alt en bariton saxofoon en 2 x zang en we repeteren op... Lees meer »

Blazer Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker jeenkhoorn op 22-03-2024, 71 keer bekeken.

Een aantal ervaren dixieland muzikanten zoeken ter completering van hun orkest een trompettist en een trombonist die bekend zijn met het dixielandrepertoire. Wij repeteren in Hoofddorp. De bezetting is nu een klarinet , banjo , bas en drums. Optredens is zeker de bedoeling alhoewel het samenspelen... Lees meer »

Blazer Gezocht in Hoofddorp (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Mr-gentle op 16-01-2024, 63 keer bekeken.

Beste blazer, Wij zoeken een ervaren en gezellige extra blazer. Onze blazerssectie bestaat uit saxofoon, trombone en trompet. We zoeken daarbij een vierde blazer. Wij zijn Soul'n Pepper, spelen al jarenlang samen en spelen Soulcovers. We treden maximaal 10 keer per jaar op. Om een idee te krijgen... Lees meer »

Blazer Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Soulmusic op 15-01-2024, 78 keer bekeken.

Hey hallo, Ervaren tompetist zoekt toffe indie rock band of soul band. Stijlen als The National, Bears Den, Beirut, Gill Scott,The Bronze medall laat maar weten. We kunnen jammen en als het klikt kan het misschien wel eens iets heel moois worden :) Dus interesse stuur me een... Lees meer »

Blazer Zoekt Band in Rhoon (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker nt_martijna op 16-12-2023, 82 keer bekeken.

Best bekeken "Blazers" advertenties