Blazers gezocht en op zoek naar Bands


61 Advertenties Gevonden in "Blazers gezocht en op zoek naar Bands"

Welke blazer is geïnteresseerd in een jazzband in oprichting in Zuid-Holland. Ik speel tenorsaxofoon en zoek ook nog een drummer, gitarist en bassist. De bedoeling is om tweewekelijks te oefenen, uitgaande van het Realbookrepertoire. Ik ben geen professional maar heb wel de nodige ervaring. Voorop... Lees meer »

Blazer Gezocht in Leiden - Den Haag (Drenthe). Geplaatst door gebruiker suther op 11-03-2023, 38 keer bekeken.

Beste muzikant, Een goed stukje muziek ! Zo wordt 't Harmonieke uit Made vaak omschreven. Een gezellige club van 16 mannen is op zoek naar versterking. Ivm het vertrek van één van onze baritonisten zijn we in beginsel op zoek naar versterking binnen de zwaar koper sectie. Speel je bijv. bariton,... Lees meer »

Blazer Gezocht in Made (Brabant). Geplaatst door gebruiker J van Meggelen op 10-03-2023, 67 keer bekeken.

Het AFO (Arnhems Fanfare Orkest) is op zoek naar een drummer en kan zeker ook versterking gebruiken in diverse blazers groepen (bugel, trompet en trombone b.v.) Zit je op donderdagavond maar wat op de bank te hangen, dan is het tijd om hier vanaf te komen! Wist je dat je op de donderdagavond ook... Lees meer »

Blazer Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Jan Oostendorp op 03-03-2023, 38 keer bekeken.

Dweilorkest It Sil Heve uit Leeuwarden e.o. zoeken blazers. Wij zijn met name op zoek naar trompetters en bariton/euphonium. Natuurlijk kunnen ook muzikanten met een ander blaas instrument reageren. It Sil Heve repeteert elke woensdagen van 19.30 tot 21.15 uur in Leeuwarden. Wij vragen geen... Lees meer »

Blazer Gezocht in Leeuwarden (Friesland). Geplaatst door gebruiker ItSilHeve op 26-02-2023, 31 keer bekeken.

Vanaf eind maart (‘23) gaat het UMA Kamerorkest repeteren voor het concertprogramma van juni ‘23 en heeft daarbij nog een vacature voor hobo. We zoeken dus een enthousiaste maar toch ook ambitieuze hoboïst(e) die onze mooie blazerssectie komt versterken. In eerste instantie voor de concerten... Lees meer »

Blazer Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker UMA Kamerorkest op 23-02-2023, 39 keer bekeken.

De Melodymakers is een dagorkest met ervaren amateur-musici, die allemaal overdag willen musiceren. Op dit moment vormen we met 12 muzikanten een heel gezellige groep. Wij repeteren op woensdagmorgen in De Zilk (gemeente Noordwijk), Zuid Holland. Ons repertoire is jaren 50-60 muziek maar ook andere... Lees meer »

Blazer Gezocht in Noordwijk zh (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker ton.zeilstra op 07-02-2023, 69 keer bekeken.