Drummers Gezocht in Rotterdam

26 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht in Rotterdam"

Wij (zangeres en gitarist) zijn voor een nieuwe rock coverband op zoek naar een bassist, drummer en een toetsenist. We zoeken gedreven muzikanten die snel dingen kunnen oppakken en een professionele instelling hebben. Als je ook backing vocals kunt zingen is dat een prΓ©. We willen een mix spelen... Lees meer »

Drummer Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker S@nder op 23-05-2024, 77 keer bekeken.

Stoner rock achtig duo , bassist en gitarist, zoeken een drummer , m/v. Rotterdam en omgeving. Invloeden van andere muziekstijlen zijn hoorbaar. We willen een nieuwe band oprichten en zoeken iemand die wel een beetje ervaring heeft en , wat nog belangrijker is ,veel zin om samen muziek te maken.... Lees meer »

Drummer Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Karma Vu op 06-05-2024, 112 keer bekeken.

Hey jij! Ben jij tussen de 16 en 22, heb jij altijd al muziek willen maken met teksten die nergens over gaan en kom jij uit de omgeving van Rotterdam? Wij zijn Jamie (18) en Josha (20) en vormen samen β€˜FlubKΓΌd’. Dit is ons Hardcore Neder-punk side project. Jamie gaat zingen en Josha basgitaar... Lees meer »

Drummer Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker jp2004 op 15-04-2024, 49 keer bekeken.

Hi, Ik ben Artjom (44) en ik speel instrumentale hard rock / metal. Ik ben opzoek naar een drummer om samen te jammen, optreden, muziek schrijven op een chille manier ) https://soundcloud.com/the_right_thing/albums - ik heb daar 10 nummers, maar ik heb veel meer muziek om te spelen. Zelf heb ik 20+... Lees meer »

Drummer Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Artjom op 12-03-2024, 170 keer bekeken.

Gulls of Rot are looking for a drummer to complete the form of the duo (Bass/drums)! Our sound is based in the Doom sound of Electric Wizard, Sleep, Sabbath, combined with elements of ambience, pshychedelia and free improvisation! Important elements for anyone who join in is: love for metal and if... Lees meer »

Drummer Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Gulls of Rot op 09-03-2024, 112 keer bekeken.

Bridge of Rock zoekt een nieuwe drummer Wij hebben een uitgebreid repertoire van jaren 60 tot heden en zijn ervaren musici. Plezier staat voorop en eigen inbreng wordt gewaardeerd. Optreden een 10 tal keren per jaar Wij repeteren in een studio in Rhoon vlakbij Rotterdam. Als je bent geinteresseerd... Lees meer »

Drummer Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker movizion op 05-02-2024, 291 keer bekeken.

Wij, KICK THE HABIT, zoeken wegens vertrek van onze drummer een waardige vervanger: een muzikant met veel inzet, ruime ervaring en creativiteit. De meerderheid van de band is pensionado. We spelen alleen eigen werk. We komen uit de regio Rotterdam. We mengen diverse stijlen (pop, jazzrock, beetje... Lees meer »

Drummer Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Schaef01 op 29-01-2024, 201 keer bekeken.

GEVRAAGD: Ervaren toetsenist, gitarist en bassist zoeken aanvulling van een drummer in jazz- / funk- / fusionhoek. We zijn bezig wat op te zetten in de richting van Jeff Lorber, Yellowjackets, Ricardo Silveira. Onze opzet is 'leuke muziek voor onszelf' te maken naast een drukke baan en andere... Lees meer »

Drummer Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker R2T2 op 22-01-2024, 195 keer bekeken.

Ben jij een gepassioneerde muzikant met een liefde voor de muziek van Beth Hart? Dat is mooi, want wij zijn op zoek naar getalenteerde muzikanten om samen een Beth Hart coverband te vormen. Wij, ervaren zangeres en bassist, zoeken een gedreven gitarist, toetsenist / pianist, en een drummer,... Lees meer »

Drummer Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Rockblonde op 09-12-2023, 250 keer bekeken.

Meest bekeken advertenties in de categorie "Drummer Gezocht Rotterdam"