Drummers Gezocht in Rotterdam


27 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht in Rotterdam"

Wij zijn een band van ouwere jongeren en spelen blues en aanverwante muziek. Wegens het opstappen van onze drummer zikn wij op zoek naar een enthousiaste ervaren drummer. Gezellig maar wel serieus samen spelen is onze doelstelling met zo af en toe hier en daar wat optredens. Wij spelen allemaal al... Lees meer »

Drummer Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Domien op 22-03-2023, 7 keer bekeken.

Hallo, voor onze band zoeken we een nieuwe drummer. We spelen eigen werk rock, van hardrock tot (power)ballads. En een verdwaalde cover. Wil je luisteren? Dat kan op melojustice.nl of op spotify bij melojustice. Lijkt het je leuk en wil je een keer meespelen? stuur dan een mailtje naar... Lees meer »

Drummer Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Jerom op 21-03-2023, 50 keer bekeken.

Voor mijn Solo Project, Jordy Mysterica (Album: Love Blind) ben ik op zoek naar, Drummer, Bassist, Solo Gitarist. Zelf neem ik de Slag Gitarist en Zanger op me. kijk voor meer info op www.jordymystericaofficial.com Op dit moment ben ik bezig met het opnemen van de nummers (Akoestisch) en wil dit... Lees meer »

Drummer Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker JordiL op 19-03-2023, 63 keer bekeken.

"De Bridge" uit Rotterdam zoekt een drummer. Wij zijn de huisband van stichting My Breath My Music. De Bridge heeft een missie , laten zien dat ook mensen met een ernstige beperking muziek kunnen maken. Ivo speelt hier bas op zijn keyboard, Karin speelt Cello en Sax op de door ons ontwikkelde Magic... Lees meer »

Drummer Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker MyBreathMyMusic op 14-03-2023, 100 keer bekeken.

Hallo, Wij zijn op zoek naar een nieuwe gedreven drummer, we repeteren 2 tot 3 keer per maand in Vlaardingen. Mocht je ge├»nteresseerd zijn hoor ik graag zo snel mogelijk van je. Mijn nrs kan je overal beluisteren onder Bruno Rocco. Het is een mix van folk, rock en singer/songwriter muziek. Heel... Lees meer »

Drummer Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker op 22-02-2023, 121 keer bekeken.

Wij bestaan nu uit lead gitarist en gitarist. We spelen TRVE BM en zoeken ook deze energie, geen onzin. Ben jij een kick-ass drummer die goed op de double bass is? Reageer! We komen uit rotterdam en spelen ook liever in rotterdam. Ik zelf ben multi instrumental dus ik heb een e drum kitje die prima... Lees meer »

Drummer Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Vadokan op 25-01-2023, 127 keer bekeken.

Vrouwelijke drummer (47), zoekt band in regio Rotterdam/Schiedam. Ik heb ervaring met spelen in bands, overigens ook als gitarist en bassist. Op zoek naar leuke mensen (reeds bestaande band of losse muzikanten om band mee te vormen) om muziek mee te maken. Muziekstijl: harde(re)... Lees meer »

Drummer Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Dgmr75 op 28-12-2022, 192 keer bekeken.

Dag lieve mensen, Deze (tot dusver 4-koppige) band is op zoek naar een drummer om onze formatie compleet te maken. Vooralsnog bestaan wij uit 2 gitaristen, een zanger en een bassist allemaal wonend in het pittoreske spijkenisse. Bands in ons repertoire bestaan voorlopig uit o.a. while she sleeps,... Lees meer »

Drummer Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker rubelino op 29-11-2022, 198 keer bekeken.

Meest bekeken advertenties in de categorie "Drummer Gezocht Rotterdam"