Accordeonisten gezocht en op zoek naar Bands


56 Advertenties Gevonden in "Accordeonisten gezocht en op zoek naar Bands"

Smartlappenkoor de gebekte wijffies uit gouda zoekt een accordeonist (e) .Wij repeteren op woensdagavond en treden regelmatig op .Wij zingen naast smartlappen ook levensliederen .Wij hebben een accordeonist ,drummer,gitarist maar zouden heel graag nog een accordeonist bij willen hebben... Lees meer »

Accordeonist Gezocht in Gouda (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Gerda op 18-03-2023, 25 keer bekeken.

Het Soester Knollenkoor Apollo zoekt een koorleider die daarnaast accordeonist of toetsenist is. Het gaat om een Gezelligheidskoor dat eenmaal in de twee weken repeteert op de woensdagavond. Daarnaast wordt regelmatig opgetreden op festivals of evenementen en in zorgcentra. Het koor heeft een grote... Lees meer »

Accordeonist Gezocht in Soest (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Apollo Knollenkoor op 17-03-2023, 27 keer bekeken.

Hallo muzikanten uit bij voorkeur Friesland! Ik, 50 er en drummer, ben op zoek naar een op te richten coverband van de Amerikaanse rockband The Godz. Vooral het album "Nothing is sacred" uit 1979 is tijdloos en heeft qua muziek stijl de voorkeur. Het probleem is dat er van deze band zeer weinig te... Lees meer »

Accordeonist Zoekt Band in Friesland/Leeuwarden (Friesland). Geplaatst door gebruiker Ronsinnema op 13-03-2023, 49 keer bekeken.

Bestaande feestband met optredens en boekingskantoor zoekt accordeonist. Optredens vinden plaats op festivals, feesttenten en dorpsfeesten. Interesse en meer willen weten. Stuur een mail naar feestband23@gmail.com Bestaande feestband met optredens en boekingskantoor zoekt accordeonist. Optredens... Lees meer »

Accordeonist Gezocht in Landelijk (Brabant). Geplaatst door gebruiker feeestband23 op 02-03-2023, 43 keer bekeken.

GEZOCHT: Enthousiaste accordeonisten en een toetsenist (M/V) voor Mannenkoor DE TROUBADOURS in Hazerswoude-dorp. Mannenkoor DE TROUBADOURS is opgericht in januari 2005 door een aantal enthousiaste dorpers en bestaat nu nog uit plm. 25 leden. Het koor repeteert op maandagavond van 20:00-22:00 uur in... Lees meer »

Accordeonist Gezocht in Hazerswoude-dorp (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Mannenkoor De Troubadours op 24-02-2023, 47 keer bekeken.

Ensemble Kalinka is op zoek naar een accodeonist. Deze groep bestaat uit een dansgroep, koor en orkest en vormen samen een geheel bij het beoefenen van foklore uit het voormalige Oostblok. Kom eens langs om kennis te maken met de enthousiaste groep. De repetities zijn op vrijdagavond vanaf 19.30... Lees meer »

Accordeonist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker EnsembleKalinka op 17-02-2023, 71 keer bekeken.

Wij zijn op zoek naar een toetsenist m/v . Wij zijn ; twee zangeressen, drummer, gitarist en bassist in gevarieerde leeftijd. Binnenkort willen we een band op gaan zetten met het doel samen muziek te maken in de genres; pop, rock, soul en blues . Wanneer er sprake is van een leuke samengestelde... Lees meer »

Accordeonist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker AJS2212135 op 15-02-2023, 49 keer bekeken.

Hou je ook van protestliedjes zingen? Ben je politiek ge├źngageerd? Om met humor en muziek politieke onderwerpen onder de aandacht brengen (belachelijk maken ;) zoek ik (multi)muzikanten die ook (close harmony)zingen. Met een klein ensemble (duo of trio) alternatieve podia en evenementen vooral... Lees meer »

Accordeonist Gezocht in Kaatsheuvel (Brabant). Geplaatst door gebruiker op 13-02-2023, 50 keer bekeken.

Best bekeken "Accordeonisten" advertenties