Rappers gezocht en op zoek naar Bands


6 Advertenties Gevonden in "Rappers gezocht en op zoek naar Bands"

Hi, Mijn naam is chris ik speel elke dag piano: jazz pop En ik rap het liefst elke dag. ik gebruik instrumental van eminem Ik rap het aller liefst mijn eigen verses, samen met de piano Ik luister soms dingen Van eminem, soms van Dr. dre. De old school vind ik het vetst, het liefst met jazz, Ik zou... Lees meer »

Rapper Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker christiaan35 op 04-01-2022, 73 keer bekeken.

Hoi! Ben jij een artiest van Nederlandse bodem en maak jij muziek in de richting van Rap en/of Pop? Wij helpen jou graag jouw artiesten carriere naar de top te krijgen door middel van professioneel opnemen, mixen en masteren van jouw nummers. Niet alleen dat, wij helpen jou ook bij het opnemen door... Lees meer »

Rapper Gezocht in Zoetermeer (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Graydread op 09-11-2021, 99 keer bekeken.

Gezocht chille mix en master engineer! Als jij mij helpt benoem ik je uiteraard onder iedere van deze tracks met een big shout out. Kijken wat de toekomst ons verder brengt. Ik besteed al mijn geld aan activistische ondernemingen en zoek de juiste mensen om me heen die niet aan me willen verdienen.... Lees meer »

Rapper Zoekt Band in Geen voorkeur (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Jesz op 20-10-2021, 631 keer bekeken.

Heb jij en songwriter nodig om een collab mee te stichten....heb jij nummers waar je wilt brainstromen....Als je naar mijn youtube kanaal gaat zie je beats waar ik zelf op zoek ben naar rappers.Producer om de songĀ“s compleet te maken,kan je jezelf vinden in deze scene.laat het me weten. Je mag ook... Lees meer »

Rapper Gezocht in Bergen op Zoom (Brabant). Geplaatst door gebruiker Soulsista op 16-10-2021, 35 keer bekeken.

HEY. Ik ben op zoek naar iemand die beats maakt, het liefst al met sterke hiphop invloeden. Ik breng sinds 2019 muziek uit (zie de Spotify playlist/YouTube link) alleen heb hiervoor vaker beats gekocht dan met iemand gezeten die ze zelf maakte. Lijkt me tof om met iemand in contact te komen die... Lees meer »

Rapper Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker tobyutobya op 19-07-2021, 616 keer bekeken.