Gitaristen Gezocht in Eindhoven


15 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Eindhoven"

Hey daar! Ben jij gitarist(e) en zoek je een band? Dan ben je ons wellicht aan het juiste adres! Wij zijn Remco, 23 (zanger en gitarist) en Bob, 26 (drummer en percussionist) en zoeken voor onze band; Brake Company, een nieuwe gitarist(e). Wij zijn beide afgestudeerde muzikanten van het Rock City... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker r.kuijs18nl op 16-05-2023, 110 keer bekeken.

The Scene Tribute Band in oprichting zoekt slaggitarist en leadgitarist (man/vrouw/non-binair) uit omgeving regio Eindhoven/Helmond/Deurne. Doel: optreden in festivalcircuit, kwaliteit boven kwantiteit. Podiumervaring is altijd een pré, als je backing vocals (veelal oeh-tjes en aah-tjes) kunt doen... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Martin Kooistra op 19-11-2022, 178 keer bekeken.

Wij zijn rockband en zijn op zoek naar een extra (solo of slag) gitarist(e). Wij zijn 5 enthousiaste muziekliefhebbers, 4 man + 1 vrouw, zang/gitaar/bas/drums/toetsen, leeftijd 40 tot 50 jaar, we spelen al heel wat jaartjes samen met heel veel lol. We willen graag een extra gitarist(e) om ons te... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Alfred Jungerius op 15-11-2022, 284 keer bekeken.

Aangezien de gitarist stopt zoekt zangeres een gitarist en eventueel basgitarist voor het geven van concerten in Brabant. Op het programma staan songs van o.a. Fleetwood Mac,Danny Vera, Krezip, Amy Winehouse, Van Morrison en Bob Dylan. Ook blues van Etta James, Bonnie Raitt en Sam Cooke komen aan... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker pursong op 14-10-2022, 198 keer bekeken.

Wegens het uitvallen van onze 2e gitarist zijn we opzoek naar een waardige vervanger. Band bestaat uit zanger, bassist, drummer en gitarist. We zijn ervaren muzikanten rond de 40 met een liefde voor die muziek van vroeger. Denk aan de Kinks, Them, Bowie, CCR, Clapton, Elvis, Deep Purple, de Stones,... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker StynuS op 19-09-2022, 255 keer bekeken.

Hoi ik ben Mariët ( zangeres) en samen met Eric ( drummer) en Maikel (pianist/bassist) zijn wij opzoek naar een gitarist in regio eindhoven. Onze gitarist gaat een half jaar naar berlijn en wij willen graag verder blijven spelen. Naar een half jaar is hij weer terug en willen we verder gaan met 2... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker mariet1209 op 21-07-2022, 346 keer bekeken.

Hoi, ik ben Hans van der Zande, 65 jaar oud, speel gitaar vanaf mijn 14e en wonende in Eindhoven. Als sologitarist heb ik in diverse amusementsbands gezeten, speel momenteel in een allround band en zoek er nog een band bij. Ik vind het leuk om actief met muziek bezig te zijn, niet teveel optredens... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker hansvdzande op 13-05-2022, 261 keer bekeken.

Meest bekeken advertenties in de categorie "Gitarist Gezocht Eindhoven"