Gitaristen Gezocht in Eindhoven

13 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Eindhoven"

Sepia is op zoek naar (semi-) ervaren muzikanten in regio Eindhoven. Opnames in de studio zijn al in volle gang en er is genoeg materiaal voor in de toekomst. Creatieve input is natuurlijk altijd welkom. De muziek gaan we natuurlijk ook naar een live-setting brengen. Enthousiast? Neem direct... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Sepia op 06-04-2024, 53 keer bekeken.

Wij zij een enthousiast koor van ca. 55 leden, mannen en vrouwen. Leeftijd vanaf 50 jaar. Ons repertoire is gevarieerd, pop, gospel, etc. We zijn op zoek naar een tweede gitarist (electr./akoest.) die samen met ons komt repeteren op dinsdagavond van 20.00u tot 22.00 u in Eindhoven. We treden ca. 6... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Marcelis op 10-01-2024, 132 keer bekeken.

introductie; ik ben een man van 50 met ideeen en n paar eigen songs, ik zoek een gitarist die eea muzikaal kan vormgeven/akkoorden etc erbij kan zoeken en liefst nemen we het op zodat we kunnen evalueren en aanpassen. Ik ben groot fan van Led Zep, Beatles, JJ Cale etc maar het is niet zo dat ik die... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker MikeDallas op 01-12-2023, 227 keer bekeken.

Graag wil ik een funkband gaan opzetten die eigen werk maakt, met als basis Eindhoven. Hiertoe kom ik als bassist (man, 48) graag in contact met een (slag)gitarist die samen met mij de basis voor de nummers wil gaan ontwikkelen. Van daaruit gaan we dan de rest van de band invullen (drums, toetsen,... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Bassplayer75 op 16-08-2023, 260 keer bekeken.

Drummer, gitarist, bassist en zanger zoeken een gitarist. We spelen op dit moment Rock-covers maar staan ook open voor eigen materiaal in dat genre. We repeteren in Eindhoven (Tongelre) waar we een oefenruimte met kast huren. Lijkt het je iets om een keer mee te komen spelen dan laat het ons weten.... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Vladi75 op 26-07-2023, 458 keer bekeken.

Hey daar! Ben jij gitarist(e) en zoek je een band? Dan ben je ons wellicht aan het juiste adres! Wij zijn Remco, 23 (zanger en gitarist) en Bob, 26 (drummer en percussionist) en zoeken voor onze band; Brake Company, een nieuwe gitarist(e). Wij zijn beide afgestudeerde muzikanten van het Rock City... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker r.kuijs18nl op 16-05-2023, 315 keer bekeken.

The Scene Tribute Band in oprichting zoekt slaggitarist en leadgitarist (man/vrouw/non-binair) uit omgeving regio Eindhoven/Helmond/Deurne. Doel: optreden in festivalcircuit, kwaliteit boven kwantiteit. Podiumervaring is altijd een pré, als je backing vocals (veelal oeh-tjes en aah-tjes) kunt doen... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Martin Kooistra op 19-11-2022, 225 keer bekeken.