Zangers en Zangeressen gezocht en op zoek naar Bands

966 Advertenties Gevonden in "Zangers en Zangeressen gezocht en op zoek naar Bands"

Ritmisch, melodieus, toonvast en performancerwijs stemkustenaar / zangwonder gezocht. We zijn een band in oprichting gitaar, bass, drum evt achtergrond zang. We zijn rond de middelbare leeftijd. Zang hoeft niet 100% perfect maar wel acceptabel en mn. met de juiste drive. Eigen teksten zou mooi zijn... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Deventer (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Bas Hagen op 19-07-2024, 31 keer bekeken.

Een vers samengesteld funkcollectief van gevorderde muzikanten zoekt een frontman ƃĀ³f -vrouw, die in het genre (New) Soul, Funk en Urban indruk weet te maken. Voel je je comfortabel voor publiek, kan je ze meenemen en heb je een eigen geluid? Dan ontmoeten we je graag! Schrijf je zelf, dan is dat... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Rotterdam/Amsterdam/Utrecht (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Rob klaassen op 18-07-2024, 31 keer bekeken.

We zijn op zoek naar een ervaren hobby zanger die onze band komt versterken Band bestaat uit zangeres ,drummer , bassist en slaggitarist. Wij spelen pop / rock nummers met een randje. Ontspanning en gezelligheid staat bovenaan. We schromen er niet voor om ook zo nu en dan creatief bezig te zijn met... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in bemmel (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Gibson2020 op 18-07-2024, 32 keer bekeken.

Bluesband Bluzin'58 zoekt een nieuwe zangeres. De band repeteert wekelijks omgeving Enschede in eigen ruimte. Leeftijd 50+ maar is niet bepalend. We zoeken een gedreven blueszangeres met bandgevoel , humor en gezelligheid. We hebben regelmatig optredens in het land. Dus als je zin hebt in een... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Enschede (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Fred12345 op 18-07-2024, 23 keer bekeken.

Hoi ik ben al wat jaren actief "met orkestband" ik ben op zoek naar een band, er wordt vaak bij de optredens gevraagd "Hey speel je ook met band" helaas moet ik dan nee zeggen! ik ben best alround, maar Nederlands , Hazes, Tino, Tom Jones, enz hebben de voorkeur..ben ook bezit van een geluidsstudio... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Zoetermeer (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Peterzoetermeer op 18-07-2024, 30 keer bekeken.

Hoihoi! Ik zoek wat mensen om een bandje mee te starten richting symphonic metal. Denk aan Epica, Nightwish en Within Temptation. Ik ben getraind in klassieke zang en oefen elke dag met songwriting. Sinds de middelbare heb ik geen band meer gehad, dus het lijkt mij leuk om met mensen te groeien en... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Cesiel op 17-07-2024, 49 keer bekeken.