Zangers en Zangeressen gezocht en op zoek naar Bands


983 Advertenties Gevonden in "Zangers en Zangeressen gezocht en op zoek naar Bands"

Wij zijn een net opgerichte en enthousiaste disco coverband uit Amsterdam, bestaande uit vier ervaren muzikanten tussen de 24 en 41 jaar oud. Ons repertoire bestaat uit nummers van Donna Summer, Diana Ross, Moloko, Jamiroquai, Blondie en modernere artiesten zoals Purple Disco Machine en Parcels. We... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Ruud op 22-03-2023, 30 keer bekeken.

Beginnende band (bas, gitaar, drums) zoekt zanger! We repeteren momenteel in Leiden en spelen tot nu toe alleen covers (indie/pop/rock), wellicht na een tijdje willen we ook naar eigen materiaal toe werken. Om een indicatie te geven van welke kant we qua genre op willen hier een paar nummers die we... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker sas123 op 21-03-2023, 47 keer bekeken.

Hi Zanger(es)! Ben jij iemand die steeds met youtube of spotify nummers meezingt? Lijkt het je niet leuker om met gitaar te proberen? Speel zelf graag gitaar, ook in cafeetjes gespeeld en vind het leuk om met enthousiaste zangers/zangeressen muziek te maken. Allerlei genres kunnen wat mij betreft.... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Gitarist-947 op 20-03-2023, 43 keer bekeken.

Hoi muzikanten, wij zijn Casper en Dawa en zijn 18 jaar oud. Wij zouden het erg leuk vinden om een bandje te starten en daarvoor zoeken wij nog een zanger, gitarist en toetsenist. Wij repeteren op vrijdag. De nummers die wij als mogelijkheden zien om te gaan spelen staan in de spotify lijst via de... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker ICasperI op 20-03-2023, 32 keer bekeken.

Hoi allen, ik ben Jolanda. 55 jaar jong en op zoek naar een leuke band. Ik zing voornamelijk country, maar ben er sinds kort achter gekomen dat soul en funk mij ook goed ligt. Zoeken jullie iemand neem dan contact met mij op. Wie weet kan ik jullie komen versterken. Wil je meer over mij weten? Dit... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Hussnoesje op 20-03-2023, 40 keer bekeken.

Zanger gezocht voor New Wave / post-punk band "The Dark Wave". Is zwart je favoriete kleur? Haalt jouw stem de diepte van The Sisters of Mercy, Joy Division, en Bauhaus, maar ook de hoogte van Echo and the Bunnymen en the Cure en kun je in de mic spugen als the Clash? Fladder je 's nachts met de... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Ernie2 op 20-03-2023, 66 keer bekeken.

Ik ben Pim Meijlof zanger/bassist uit enschede en ben sinds kort opzoek naar een nieuwe band/project om mij te gaan richten op zang, ik heb in meerdere metal bandjes gezeten als bassist en zoek nu een progressive/modern metal band, ook andere alternative gernes spreken mij aan. bands waarin ik heb... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Enschede (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Pim Meijlof op 19-03-2023, 42 keer bekeken.

Wij zoeken een ervaren Blues Zanger(es) Ben jij een ervaren en gemotiveerde Blues zanger(es) dan zijn wij ge├»nteresseerd om met jou samen te werken Wij (keyboard, gitarist, bassist en drummer) starten een nieuw Bluesproject op met als doel; Live optreden! En nee, bij ons zal je niet eindeloos... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Oldenzaal (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Bushtucker op 19-03-2023, 63 keer bekeken.

Hallo beste zanger, Wij zijn "The Secret Society" en willen ons publiek verrassen met onze meerstemmigheid en mooie niet of weinig gecoverde nummers. Dus niet het standaard coverwerk. Denk aan Little River Band, Deep Purple, Aerosmith, Elton John, Wings, Kansas, Fleetwood Mac, Supertramp Tears for... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker BarrySchmidt op 19-03-2023, 51 keer bekeken.

Best bekeken "Zangers en Zangeressen" advertenties