Zangers en Zangeressen gezocht en op zoek naar Bands

899 Advertenties Gevonden in "Zangers en Zangeressen gezocht en op zoek naar Bands"

Dag zanger(es), Drummer, gitarist en bassist zoeken een rockzanger(es) voor een op te richten rockband. We zijn alle drie ervaren muzikanten, samen goed voor zo'n 100 jaar bandervaring. We zoeken bij voorkeur een ervaren zanger(es). Ben je een diamond in the rough, aarzel dan zeker niet om ook te... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Weert (Limburg). Geplaatst door gebruiker Gerard on Bass op 21-09-2023, 24 keer bekeken.

Hi, wij zijn “What about Tonight?”, een pop/funk/rock/blues cover band bestaand uit vier ervaren muzikanten en wij zoeken een zangeres! We spelen swingende muziek en laten tijdens optredens het publiek lekker los gaan, met muziek van ’70 tot nu. Gewoon spelen wat het publiek en wij leuk... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Zoetermeer (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker lc2502bos op 20-09-2023, 40 keer bekeken.

Utrechtse Rockband Hard2Handle zoekt een inval zanger Onze zanger Bob gaat een paar maanden met sabbatical. Als band willen we niet stil blijven zitten en daarom zijn we op zoek naar een zanger die het leuk vind om een paar maanden met ons muziek te maken. We spelen muziek van Foo Fighters, Lenny... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Jakomans68 op 20-09-2023, 42 keer bekeken.

Hoi. Wij zijn RootZ en komen uit de Kempen. We bestaan sinds 2006 en treden regelmatig op. De band bestaat uit 4 personen en wij zijn op zoek naar een zangeres. Wij spelen covers uit de jaren 60 tot nu en onze leeftijden liggen tussen de 61 en 68 jaar. Wij repeteren elke week in onze eigen... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in De Kempen (Brabant). Geplaatst door gebruiker henri61@ziggo.nl op 20-09-2023, 28 keer bekeken.

Big Band Bennebroek zoekt een zanger(es), we hebben een gevarieerd repertoire met deels zangnummers. Repetitie avond is dinsdag, olv Rodney Calis, in eigen verenigingsgebouw. Aanwezigheid vocalist is niet per se bij elke repetitie een vereiste maar mag natuurlijk wel! Voor info zie de site of neem... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Bennebroek (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker BBBzoekt op 20-09-2023, 29 keer bekeken.

Country Band "Mosquito Hill" zoekt een zangeres Wij zijn een enthousiaste vijfkoppige band en spelen country-americana muziek (onder andere : Mavericks Willie Nelson, Merle Haggard, Dolly Parton e.d.). We zoeken een gemotiveerde zangeres om op dinsdagavond in Den Dungen te repeteren en enkele keren... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Den Dungen (Brabant). Geplaatst door gebruiker albertcooymans op 20-09-2023, 37 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!