Trompettisten gezocht en op zoek naar Bands


77 Advertenties Gevonden in "Trompettisten gezocht en op zoek naar Bands"

Ben jij, enthousiaste trompettist, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is spelen in het enige actieve Dans Orkest in Nederland iets voor jouw. Alle stijlen komen voorbij en samen met onze twee zangeressen verzorgen wij optredens in de meest brede zin. Momenteel hebben wij 2 openstaande... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Hilversum (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker NDO Hilversum op 20-03-2023, 33 keer bekeken.

Dweilorkest Jouster Skomkoppen is op zoek naar blazers om de diverse blaassecties te versterken (trompet, trombone, bariton). Heb je een goed gevoel voor muziek, ben je ouder dan 18 jaar en houd je van gezelligheid en van oefenen & optreden met een leuke groep muzikanten? Ben je in staat je... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Joure (Friesland). Geplaatst door gebruiker Petram op 16-03-2023, 18 keer bekeken.

Big Band Putten is op zoek naar een trompettist. kennis voor de jazz is een pré. de bigband repeteert 1x in de 14 dagen op de vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur. de repetities worden gehouden in het multi cultureel centrum Stroud, brikstraat 91 3881 BP Putten. Voor inlichtingen: Henk van den... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Putten (Gelderland). Geplaatst door gebruiker bigband Putten op 15-03-2023, 43 keer bekeken.

Wil je graag meespelen in de trompetsectie van Big Band Heerlen? Kom dan samen met ons studeren op goed in het gehoor liggende bigbandmuziek, onder de professionele leiding van Joris Minten. • Ervaring met bigbandmuziek gewenst • Goed van bladmuziek kunnen spelen • Het gaat om de tweede... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Heerlen (Limburg). Geplaatst door gebruiker Wim0001 op 15-03-2023, 35 keer bekeken.

Bigband Nuenen is een strakke swingende bigband met een leuk en eigenzinnig repertoire: de band speelt klassiekers van Sammy Nestico maar ook hedendaagse stukken, bijvoorbeeld van Snarky Puppy. Op dit moment zijn we op zoek naar een lead trompettist. We repeteren iedere maandagavond in Nuenen onder... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Nuenen (Brabant). Geplaatst door gebruiker MartijnBBN op 04-03-2023, 48 keer bekeken.

Hajooo, Ik ben Tim, 27 jaar en speel ongeveer 19 jaar trompet. Sinds 5 jaar ben ik geen lid meer van een dweilorkest maar speel ik alleen nog maar bij een bigband. Ik mis het feest vieren, het uitsloven en het kei hard knallen enorm. Daarom zou ik graag in contact komen met een club gezellige... Lees meer »

Trompettist Zoekt Band in Woudrichem (Brabant). Geplaatst door gebruiker Timvbr op 01-03-2023, 71 keer bekeken.

Hallo trompettisten! Ben jij een gemotiveerde betrouwbare trompettist met de nodige ervaring zonder podiumangst en ben jij op zoek naar een leuke, maar serieuze band met als doel Nederland te vermaken met goede muziek van onder anderen Stevie Wonder, EWF, Otis Reding, Marvin Gaye, enz. Heeft... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Gijs001 op 28-02-2023, 61 keer bekeken.

Wij zijn een een ervaren zangeres, pianist en contrabassist. We zoeken een solist om te werken aan een leuk jazz repertoire: eigen invulling geven aan standards, en mogelijk ook eigen stukken. Ons doel is opnemen en optreden. Plezier staat voorop. Naast een solist, zijn we ook op zoek naar een... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Leeuwarden/Drachten/Groningen (Friesland). Geplaatst door gebruiker HJee op 23-02-2023, 39 keer bekeken.

Om de huidige blazerssectie te versterken (nu tenorsax en sopraansax/leadzang) zoeken The Burnin' Burritos een ervaren en/of getalenteerde trompettist. The Burnin’ Burritos spelen Mexicana, ofwel Mexicaans-Amerikaanse rootsmuziek. Grotendeels Spaanstalig, uiterst dansbaar, theatraal,... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Burrito op 13-02-2023, 100 keer bekeken.