Songwriters gezocht en op zoek naar Bands


121 Advertenties Gevonden in "Songwriters gezocht en op zoek naar Bands"

Hoi mijn naam is Willem 27 jaar uit Eindhoven, Ik schrijf nu 2 jaar ongeveer liedjes en heb inmiddels een stuk of 10 eigen nummers waar ik best tevreden over ben. Het lijkt me leuk om met een paar gelijkgestemde mensen Nederlandstalige nummers te schrijven. Je moet hierbij denken in de richting van... Lees meer »

Songwriter Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker willempiekip op 24-02-2023, 53 keer bekeken.

Ik ben een enthousiaste zangeres uit Hoofddorp (50 jaar). Zingen is mijn grote passie en ik doe het altijd en overal! Als mezzo sopraan heb ik een redelijk bereik. Ik lees geen noten, maar heb wel een muzikaal gehoor dat overal een tweede of derde stem hoort ;-). Ik heb 10 jaar gezongen in een... Lees meer »

Songwriter Zoekt Band in Hoofddorp (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Jennefer op 13-02-2023, 111 keer bekeken.

Hoi! Leuk dat je deze advertentie leest. Ik ben een songwriter en heb tot nu toe veel plezier gehad met het thuis opnemen van een paar nummers. Maar alleen is ook maar alleen en eigenlijk zoek ik muzikanten om samen muziek mee te maken. Sowieso een zanger(es), want als je de demo’s hoort begrijp... Lees meer »

Songwriter Zoekt Band in Zaandam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Matthijs Ypenburg op 10-02-2023, 118 keer bekeken.

Singer / songwriter wanted for an own work pop rock band in Maastricht. Advanced bass player, guitarist and drummer are already available. Zanger (es) / tekstschrijver gevraagd voor een eigen werk pop rock band in Maasticht. Ervaren bassist, gitarist en drummer zijn al aanwezig. Voor meer info... Lees meer »

Songwriter Gezocht in Maastricht (Limburg). Geplaatst door gebruiker renementen op 02-02-2023, 120 keer bekeken.

Hallo lezer, Korte inleiding. In de vele bands waarin ik speelde had ik altijd een schrijfmaatje om samen nummers te componeren. Of samen met de hele band. Meestal langs de weg van improvisatie. Heel vaak was het de synergie die het nummer liet onstaan. Ook na vele jaren was ik het sjouwen van... Lees meer »

Songwriter Gezocht in Schiedam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker op 25-01-2023, 185 keer bekeken.

Hallo Allemaal, Ik ben een 30 jarige Singer/songwriter en ik ben opzoek naar een producer die ook Jazz/Folk kan produceren. Mijn ambitie is om het professioneel aan te pakken. Dus ben jij een producer die samen een ep/album wil uitbrengen waar beide namen op vernoemd worden stuur mij dan een... Lees meer »

Songwriter Gezocht in Zaltbommel (Brabant). Geplaatst door gebruiker jazzyfairy op 29-12-2022, 172 keer bekeken.