Songwriters gezocht en op zoek naar Bands

91 Advertenties Gevonden in "Songwriters gezocht en op zoek naar Bands"

Mijn naam is Timo, ik ben een Songwriter uit Alkmaar. Ik speel eigen nummers op gitaar en piano. Ik ben erg sterk met melodieën en het schrijven van muziek. Helaas lukt het mij minder goed om mijn teksten goed vorm te geven. Vaak is er een duidelijk onderwerp en verschillende stukken tekst maar... Lees meer »

Songwriter Gezocht in Alkmaar (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker timoranzijn op 20-09-2023, 25 keer bekeken.

Eerlijk ik hou van en heb een hekel aan liedjes schrijven. Ik snap niet hoe mensen zo een lied uit hun pols schudden. Het is bij mij bloed zweet en tranen en vaak geef ik het vroegtijdig op. Toch, kan het ook heel leuk zijn. Daarom zoek ik iemand die samen met mij wil schrijven en composeren. In... Lees meer »

Songwriter Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Nicky op 20-08-2023, 101 keer bekeken.

Eerlijk ik hou van en heb een hekel aan liedjes schrijven. Ik snap niet hoe mensen zo een lied uit hun pols schudden. Het is bij mij bloed zweet en tranen en vaak geef ik het vroegtijdig op. Toch, kan het ook heel leuk zijn. Daarom zoek ik iemand die samen met mij wil schrijven en composeren. In... Lees meer »

Songwriter Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Nicky op 20-08-2023, 45 keer bekeken.

Ik ben een man creatief en handig met een snelle denk tank, en nu 2 jaar aan het zingen en schrijf mijn eigen songs nu 2 jaar met veel creativiteit. Ik begon met het wijzigen van bestaande nummers in mijn eigen tekst. En ook Schijf ik nieuwe nummers die nog niet bestaan. Of een bestaande... Lees meer »

Songwriter Gezocht in Enschede (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Magicdenni op 27-07-2023, 99 keer bekeken.

Hey hoi, ik ben Jip, 22 jaar en woon in Den Bosch maar ik ben regelmatig bij concerten in andere steden te vinden ;) Ik zing (gewoon voor de leuk) al ongeveer heel mijn leven maar nu ben ik opzoek naar muzikanten die samen met mij op het podium willen staan. Ik zou het super gaaf vinden om samen... Lees meer »

Songwriter Gezocht in Den Bosch/Eindhoven/Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Jip op 17-07-2023, 101 keer bekeken.

Ik ben Henk (55) schrijf en zing sinds altijd, uitgebreid repertoire, invloeden o.a. Folk, Rock, Grunge, als het maar een ziel heeft. Eigen (rookvrije) oefen plek, wil graag een nieuwe set opnemen, wekelijks repeteren en daarna optreden met band; bas, percussie, tweede gitaar, cello. Check hier een... Lees meer »

Songwriter Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Rebel Hand op 13-07-2023, 77 keer bekeken.

Hi! Ik ben Angel (28) en ben op zoek naar mensen die een (old)rockband willen starten. Kiss, georgia satelites, queen, motley crue, guns en roses.. en many others. De echte muziek die niet meer gemaakt wordt in een nieuw jasje steken. En ook covers doen omdat er gewoon te veel goede muziek is. Ik... Lees meer »

Songwriter Zoekt Band in Goes (Zeeland). Geplaatst door gebruiker Aench op 14-06-2023, 94 keer bekeken.

Zanger/gitarist/ songwriter uit Hoofddorp zoekt bandleden om het podium mee te bestormen en opnames te maken. Leuke gezellige mensen met muzikale skills. Ik heb een eigen oefenruimte/recording studio tot mijn beschikking. Stijl: Jazzy/pop singer songwriter lead guitar high level. Ik heb veel eigen... Lees meer »

Songwriter Zoekt Band in Hoofddorp (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker hansoens op 30-05-2023, 131 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!