Songwriters gezocht en op zoek naar Bands

46 Advertenties Gevonden in "Songwriters gezocht en op zoek naar Bands"

We willen graag een band starten in Groningen, gericht op het schrijven en produceren van eigentijdse popmuziek, met als doel landelijke bekendheid te verwerven. Als je het leuk vindt om deel uit te maken van een groep die originele muziek maakt in het pop-/rockgenre en dit in de praktijk wil... Lees meer »

Songwriter Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Michel423 op 03-04-2024, 116 keer bekeken.

???? **Op zoek naar een getalenteerde artiest voor samenwerking!** ???? Ben jij een artiest met een unieke stem en opzoek naar nieuwe teksten? Zoek niet verder! Als ervaren songwriter ben ik op zoek naar een getalenteerde artiest om samen muzikale magie te creΓ«ren. Of je nu een singer-songwriter,... Lees meer »

Songwriter Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker MrDaafke op 26-03-2024, 102 keer bekeken.

Hallo allemaal! Ik ben Cas uit Amsterdam, 21 jaar oud, en ik wil een band oprichten met als doel om op te treden. In het begin zullen dit covers zijn, maar uiteindelijk lijkt het me ook leuk om met zelfgeschreven nummers op te treden. Ik zelf zing vanaf mijn 13de jaar serieus en speel piano sinds... Lees meer »

Songwriter Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker casvromans op 02-02-2024, 99 keer bekeken.

Hoi! Ik ben Jorden , 28 jaar en woon in Sprang-Capelle en ik hou van muziek maken. Ik heb een auto en vind het geen probleem om te reizen voor muziek. Toen ik 7 was ben ik begonnen met gitaarspelen en muziek zit sinds toen altijd al in mijn hart. opzoek naar een zanger of zangeres, of iemand die... Lees meer »

Songwriter Gezocht in Sprang Capelle (Brabant). Geplaatst door gebruiker Jorden903 op 08-01-2024, 192 keer bekeken.