Drummers gezocht en op zoek naar Bands


645 Advertenties Gevonden in "Drummers gezocht en op zoek naar Bands"

Bluesrock Band in oprichting zoekt strakke drummer. We gaan vanaf half juni starten in Groningen/kop van Drenthe. Zangeres, Toetsenist, Bassist en Gitarist met veel muzikale ervaring, zoeken iemand met humor, commitment . Doel: Eerst even de bak en vervolgens optreden. Mogelijkheden zijn aanwezig... Lees meer »

Drummer Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker woldhoff@home.nl op 22-03-2023, 5 keer bekeken.

Hallo, ik (drummer) ben opzoek naar medemuzikanten om muziek mee te maken. Zelf speel ik ongeveer 15 jaar drumstel en heb ik een tijd in een band gezeten. Omdat deze band is gestopt zoek ik iets nieuws. De stijlen die mij aanspreken zijn, funk, rock, fusion, pop, reggae en indie. Ik zoek een... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Fons. op 22-03-2023, 3 keer bekeken.

Wij zijn een band van ouwere jongeren en spelen blues en aanverwante muziek. Wegens het opstappen van onze drummer zikn wij op zoek naar een enthousiaste ervaren drummer. Gezellig maar wel serieus samen spelen is onze doelstelling met zo af en toe hier en daar wat optredens. Wij spelen allemaal al... Lees meer »

Drummer Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Domien op 22-03-2023, 10 keer bekeken.

Beste! Mijn naam is Rudi 35 jaar. Ik heb vroeger gedrumd en ben sinds een jaar weer begonnen met drummen. Ik zou mijn skills graag verder willen ontwikkelen in een band. Ik ben in bezit van een Elektronisch drumstel:) Liefst van mijn leeftijd 30/40 jaar. De stylen die ik graag bespeel zijn : Rock,... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Oldenzaal (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Rudi op 21-03-2023, 34 keer bekeken.

Hallo, voor onze band zoeken we een nieuwe drummer. We spelen eigen werk rock, van hardrock tot (power)ballads. En een verdwaalde cover. Wil je luisteren? Dat kan op melojustice.nl of op spotify bij melojustice. Lijkt het je leuk en wil je een keer meespelen? stuur dan een mailtje naar... Lees meer »

Drummer Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Jerom op 21-03-2023, 50 keer bekeken.

Hallo Muzikanten, Ik ben een drummer (43j.) en op zoek naar een leuke coverband of muzikanten om coverband te vormen. Ben geen broodspeler, maar optreden is wel een doel (ongeveer zo'n 10 tot 15x per jaar). Omgeving: Silvolde/Doetinchem. Hoor graag van... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Silvolde (Gelderland). Geplaatst door gebruiker BGEDrums op 21-03-2023, 41 keer bekeken.

Ik ben DaniĆ«l Neulen, 27 jaar oud. Inmiddels drum ik al ongeveer 17 jaar (vanaf m'n 10de ongeveer). Ik heb al wat bandervaring en heb een aantal optredens achter de rug, maar ik ben op zoek naar een wat serieuzere band met meer ervaren leden. Ik heb persoonlijk een voorkeur voor muziekstijlen als... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Raalte (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Danl95 op 20-03-2023, 38 keer bekeken.

Coverband Austerity is op zoek naar een goede drummer. Bezetting nu is gitaar, zang(v), bas, keys en een invalsaxofoniste. Geroutineerde, deels geschoolde, musici met veel ervaring. We spelen wat rustige covers van bijvoorbeeld Sade, Gare du Nord, Suzanne Vega, Elise LeGrow afgewisseld (steeds... Lees meer »

Drummer Gezocht in Uden (Brabant). Geplaatst door gebruiker Lex van Hulten op 20-03-2023, 69 keer bekeken.