Drummers gezocht en op zoek naar Bands

608 Advertenties Gevonden in "Drummers gezocht en op zoek naar Bands"

97X is op zoek naar een drummer. Wij zijn een beginnend rockbandje in de Zaanstreek. We spelen covers en eigen werk. Vooral met onze eigen nummers hopen we dit jaar een setlist te kunnen samenstellen. Het plan is om langzamerhand naar optredens en opnames toe te werken, maar daarvoor moeten we... Lees meer »

Drummer Gezocht in Zaandam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker 97xtheband op 27-02-2024, 20 keer bekeken.

Ben jij een drummer, bassist of een leadgitarist die houdt van blues en rock (en funk?)? Wil je meedoen aan een nieuw avontuur met een zanger/slaggitarist (dat ben ik, Ruud) en een bassist/lead gitarist (dat is Wim)? Wij zoeken naast een drummer ook nog een bassist of leadgitarist (Wim pakt de rol... Lees meer »

Drummer Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Ruud van der Vlies op 26-02-2024, 26 keer bekeken.

zeer gedreven/gemotiveerde drummer zoek band. muziek maken is mijn passie me lust en leven. ik wil lekker spelen bleus rock en pop of iets nieuws maak niet uit. als het maar lekker klink en dat we plezier hebben mijn naam is Egbert Eskes meestal noemen ze me Eggie ben 56 jaar kom uit Nijmegen. ben... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker DrumEggie op 26-02-2024, 22 keer bekeken.

The Ascending zoekt leden! GENRE: DEATH/ PROGRESSIVE/ INDUSTRIAL METAL. GEZOCHT: DRUMMER, BASSIST/E, GRUNTER. The Ascending is een oud project wat ik vrij recent weer heb opgepakt. Ik ben de afgelopen maand vrij druk geweest met het componeren van nummers. Het gebeurd allemaal in A standaard op 7... Lees meer »

Drummer Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker ROKITZ op 25-02-2024, 26 keer bekeken.

Mijn naam is David, woon in Utrecht en ik speel al ruim 10 jaar drums. Verschillende (cover)bands gespeeld, tijdje mee gestopt, maar vind het leuk om het weer op te pakken. Genreโ€™s punk / rock / 90โ€™s rock. Zoek naar een balans waarin het leuk is om een paar keer per maand te repeteren met het... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker daav op 24-02-2024, 52 keer bekeken.

Hallo wij zijn mental een trash band uit Hengelo ov En zijn zoekende naar een strakke drummer die warm loopt voor nummers van slayer, testament, Metallica etc Wij spelen jaren 80 trash en coveren deze nr op onze eigen manier Nr die wij spelen zijn South of Heaven,the antichrist, alone in the dark... Lees meer »

Drummer Gezocht in Hengelo (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Christian op 22-02-2024, 45 keer bekeken.

Hi DRUMMERS, wij zijn Kwint (29jr, zanger/gitarist), Lauren (27jr, gitarist) en Bob (27jr, toetsenist/synth) en we zijn een nieuwe alt-indierock band aan het oprichten in Utrecht. Qua stijl denk aan het dromerige van THE WAR ON DRUGS, THE HAUNTED YOUTH, TEN Fร‰ en THE PAPER KITES tot aan de sound... Lees meer »

Drummer Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker kwintm op 22-02-2024, 50 keer bekeken.

Goede gitarist (30) en bassist (60), allebei ervaren muzikanten, zijn op zoek naar een goede drummer voor her op te starten coverband. Er loopt ook nog een advertentie voor een zanger\zangeres. Wij willen een beetje de funky/bluesrock kant op gaan. We hebben al een setlist waar we eventueel nummers... Lees meer »

Drummer Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker noud op 22-02-2024, 65 keer bekeken.