Doneer met een Tikkie!

Muzikantenbank.NET wordt al 25 jaar zonder winstoogmerk doorontwikkeld en onderhouden door een zeer klein groepje vrijwilligers. Helaas kost het hosten van de site, het onderhoud, het doorontwikkelen en de diverse andere diensten waar de site mee integreert tijd en geld.

Om dit alles te bekostigen staan er op de huidige site commerciële advertenties van derde partijen om enige omzet te genereren.
Sinds kort hebben we de mogelijkheid toegevoegd om via Ideal veilig en snel een donatie naar keuze te maken door middel van het scannen of aanklikken van een speciale QR code. Dit opent een Tikkie betaalverzoekje waar je zelf een bedrag invoert (er is geen minimum) en met Ideal veilig en snel kunt doneren.

Jouw donatie (met hopelijk een leuk berichtje erbij) motiveert ons enorm en helpt het voortbestaan en het doorontwikkelen van de site voor nu en in de toekomst!

Je kunt het direct proberen door onderstaande QR code aan te klikken of te scannen of door eerst instructies goed door te lezen.

1. Klik op de QR code of scan deze met je telefoon:
tikkie qr code
2. Het Tikkie scherm opent en ziet er als volgt uit:
tikkie instructie 1
3.Kies het bedrag wat je wilt doneren (ieder bedrag is welkom!) en klik op de knop "+ Berichtje toevoegen?":
tikkie instructie 2
4. Ben je geregistreerd lid? voer dan hier je email adres in voor een verrassing (Gewoon een leuk berichtje achterlaten mag natuurlijk ook. 😊):
tikkie instructie 3
Nog geen lid? Registreer je dan hier.
5. Selecteer tot slot je bank en klik op knop "ideal logoNu betalen". Er is geen minimum bedrag en iedere bijdrage is welkom! 💌🙏 Bedankt voor je steun en veel succes met het vinden van muzikanten!