Muziekles

615 Advertenties Gevonden in "Muziekles"

Expert in het lessen geven op o.a. Roland TR-8S, Korg Kronos, & Juno DS. Lessen gaan via bijv. Zoom en kunnen op elke dag van de week. Daarnaast doe ik veel aan muziektheorie en compositieleer en dan vooral met een synthesizer als basis. Veel kennis van zowel analoge, digitale als FM synthesizers. Alles hardware, dus geen DAW. Stuur gewoon een... Lees meer »

Categorie: Toetsenistles Thorn (Limburg). Geplaatst door: Sandpuppy, 33 x bekeken.

Enthousiaste, afgestudeerde conservatorium-student geeft goedkope pianolessen voor €15,- (30 min) op loopafstand van metrostation Henk Sneevlietweg. De lessen vallen onder te verdelen in 4 categorieën. Het leren van: - ... basistheorie bladmuziek, - ... bekende popliedjes, - ... pianospelen op gehoor, - ... liedjes begeleiden dmv akkoorden.... Lees meer »

Categorie: Pianoles Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door: giordano-f, 67 x bekeken.

Hoi! Wil jij gitaar leren spelen? Ik ben Vincent Vonk en geef al meer dan 10 jaar gitaarles aan leerlingen van alle leeftijden in de omgeving van Rotterdam centrum. Bel of mail voor een gratis en vrijblijvende proefles. Ook mogelijk aan huis. Tarief geldt voor een les van 45... Lees meer »

Categorie: Gitaarles Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door: vinko, 472 x bekeken.

De percussie groep 'Volslagen Getikt' zoekt een extra percussionist omgeving Arnhem Volslagen Getikt is een leer ensemble en maakt uitsluitend en alleen percussie muziek met zang. Het repertoire bevat veel latijns amerikaanse ritmiek. Alle arrangementen worden geschreven door Christine Schukking. Zij is tevens de leider van het ensemble. De... Lees meer »

Categorie: Percussieles Doorwerth (Gelderland). Geplaatst door: Christ001, 2395 x bekeken.

Wil je graag gitaar leren spelen? Ervaren docent heeft nog plekken over! Als beginner krijg je speltechnieken voor de linker en de rechterhand, een toonladder en akkoorden zodat je al snel (maar ook weer niet te snel) een liedje leert die je zelf leuk vindt. Acceptabele prijzen, voor reeds gevorderde leerlingen komen er technieken zoals slide,... Lees meer »

Categorie: Gitaarles Enkhuizen (Noord-Holland). Geplaatst door: HaraldCornelis, 550 x bekeken.

Ik geef gitaarles in de stijlen pop / rock / reggae etc. Met de nodige zorg en aandacht wordt gitaarles gegeven waar de nadruk ligt op het aanleren van een juiste houding en techniek. Wat zeker niet onbelangrijk is dat de leerling er plezier in heeft. Over het algemeen zijn de lessen laagdrempelig en praktisch van aard waardoor de leerling al bij... Lees meer »

Categorie: Gitaarles Eindhoven (Brabant). Geplaatst door: chiels, 1774 x bekeken.