Muziekles


629 Advertenties Gevonden in "Muziekles"

Zangles lichte muziek, alle stijlen en op alle niveau's, voor alle leeftijden. Ook klassiek zang mogelijk. De zanglessen stem ik af op jouw wensen en mogelijkheden. Dus zowel hulp bij het instuderen van je koorpartijen, de nummers van je band doornemen, je eigen geschreven songs zingen, de nieuwste releases leren meezingen, audities voorbereiden,... Lees meer »

Categorie: Zangles Utrecht (Utrecht). Geplaatst door: binkirene, 1505 x bekeken.

The class I propose as a private teacher cover the following subjects: -Bass Guitar: we will cover elements such as technique (from basic to advanced), groove, timing, soloing, creating catchy basslines in different genres (Jazz, Pop, Rock, Funk, World Music, etc..) -Improvisation: idiomatic (related to music-genre) and non-idiomatic -Composition... Lees meer »

Categorie: Overige Muziekles Groningen (Groningen). Geplaatst door: Gabriele, 30 x bekeken.

Ik ben Kai en ben 22 jaar. Ik speel 15 jaar gitaar en geef zelf 5 jaar les. Ook speel ik in 2 bands, en begeleid ik 2 bandjes tijdens het repeteren. Ik speel vele soorten muziekstijlen zoals fingerstyle, pop, rock. Akoestisch of electrisch, het kan allemaal! Wil jij dit ook leren? Bel/mail me! Als je in de buurt woont, kan ik ook bij jou langs... Lees meer »

Categorie: Gitaarles Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door: GuitarKai, 2428 x bekeken.

Bent u op zoek naar vioolles in Tilburg? Met mijn afgeronde opleiding ‘Docent muziek’ en jarenlange ervaring in het geven van vioolles, bent u bij mij op het goede adres. Mijn praktijk is bedoeld voor zowel kinderen als volwassenen die graag viool willen leren spelen. Niet alleen lessen op de akoestische viool, maar ook lessen op de... Lees meer »

Categorie: Vioolles Tilburg (Brabant). Geplaatst door: liannedejongh@hotmail.com, 23 x bekeken.

Hallo toekomstige bassist! Heb jij altijd al bas willen spelen? De bas is fundamenteel in een band. Samen met de drummer ben je een geoliede machine die de mensen laat bewegen. Mijn naam is Cas Wensink, ik ben 24 jaar. In 2020 ben ik afgestudeerd als Bassist bij de opleiding Artiest Muziek aan het Rijn IJssel College (Tegenwoordig RYM). Zelf speel... Lees meer »

Categorie: Basgitaarles Ulft (Gelderland). Geplaatst door: casmetdebass, 67 x bekeken.

Ervaren toetsenist geeft piano- en keyboardles ! Key61. Na een klassieke opleiding en daarna veel in Rockbands te hebben gespeeld wil ik graag mijn kennis overbrengen op anderen, want muziek maken is vooral leuk en ontspannend! Prive-lessen betekenen vooral veel persoonlijke aandacht, en hebben dus meer resultaat dan b.v. groepslessen. Ik reken... Lees meer »

Categorie: Toetsenistles Heerhugowaard (Noord-Holland). Geplaatst door: m.siepelinga, 3424 x bekeken.

Wanneer de basgitaar stopt is dat direct hoorbaar en merkbaar. De energie van de bas, de lage tonen die als een bodem dienen voor alle andere instrumenten, de verbinding die de baslijnen brengen tussen ritme en harmonie: ONMISBAAR! Graag leer ik je in de les de technieken die nodig zijn om goed te spelen en een mooi en lekker geluid te produceren.... Lees meer »

Categorie: Basgitaarles Utrecht (Utrecht). Geplaatst door: ErwinWillemse, 2124 x bekeken.