Muziekles

Muziekles

667 Advertenties Gevonden
Soort muziekles:
Accordeonles (7), Basgitaarles (60), Celloles (2), DJ-les (2), Drumles (103), Blokfluitles (1), Gitaarles (203), Klarinetles (4), Orgelles (2), Overige Muziekles (63), Percussieles (12), Studio/techniek les (12), Saxofoonles (18), Pianoles (131), Tromboneles (6), Trompetles (8), Vioolles (35), Zangles (92)

Ervaren toetsenist geeft piano- en keyboardles ! Key61. Na een klassieke opleiding en daarna veel in Rockbands te hebben gespeeld wil ik graag mijn kennis overbrengen op anderen, want muziek maken is vooral leuk en ontspannend! Prive-lessen betekenen vooral veel persoonlijke aandacht, en hebben dus meer resultaat dan b.v. groepslessen. Ik reken... Lees meer »

Categorie: Pianoles Heerhugowaard (Noord-Holland). Geplaatst door: m.siepelinga, 3176 x bekeken.

Voordelig en Flexibel. Voor jong en oud. Voor beginners en gevorderden. Les bij u aan huis!! Lessen afgestemd op de... Lees meer »

Categorie: Pianoles Heerhugowaard (Noord-Holland). Geplaatst door: m.siepelinga, 1559 x bekeken.

Wanneer de basgitaar stopt is dat direct hoorbaar en merkbaar. De energie van de bas, de lage tonen die als een bodem dienen voor alle andere instrumenten, de verbinding die de baslijnen brengen tussen ritme en harmonie: ONMISBAAR! Graag leer ik je in de les de technieken die nodig zijn om goed te spelen en een mooi en lekker geluid te produceren.... Lees meer »

Categorie: Basgitaarles Utrecht (Utrecht). Geplaatst door: ErwinWillemse, 2015 x bekeken.

Altijd al willen leren drummen? Drum je al een poosje maar wil je graag het diepe in duiken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Samen gaan we kijken wat er het beste bij jou past!... Lees meer »

Categorie: Drumles Dieren (Gelderland). Geplaatst door: Jonathan Nobel, 29 x bekeken.

Waar liggen jouw ritmische ambities? Van Radiohead en Muse tot aan The Rolling Stones en The Beatles? Of toch meer bij de hiphop beats van Typhoon en Kendrick Lamar? Of misschien zelfs wel bij de jazz iconen Miles Davis en John Coltrane? Graag help ik je bij het vinden van jouw muzikale interesses en het meespelen hiervan op drums! //Voor... Lees meer »

Categorie: Drumles Utrecht (Utrecht). Geplaatst door: Sylvan, 622 x bekeken.