Klarinettisten gezocht en op zoek naar Bands

10 Advertenties Gevonden in "Klarinettisten gezocht en op zoek naar Bands"

Bandleider/arrangeur (50) geen prof maar wel heel veel ervaring, zoekt mensen om een nieuwe formatie te beginnen met voornamelijk blazers. Het niveau is niet zo belangrijk maar het is wel handig als muziek gelezen kan worden en je het instrument beheerst, denk daarbij aan minimaal hafabra A niveau.... Lees meer »

Klarinettist Gezocht in Arnhem e.o. (Gelderland). Geplaatst door gebruiker slagwerker op 20-02-2024, 23 keer bekeken.

We zijn een band met twee zangeressen en een afwisselend repertoire van lichte rock/pop/soul. Juist die afwisseling maakt het leuk. Mensen moeten met plezier luisteren en dankzij de variatie is er voor ieder wat wils. We zoeken opzettelijk niet de afgezaagde nummers die alle coverbands spelen. Op... Lees meer »

Klarinettist Gezocht in Hoek van Holland (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Cindyh op 30-05-2023, 116 keer bekeken.

Bigband NoGutsNoGlory verwelkomt graag nog nieuwe muzikanten. Speel je klarinet, alt- of baritonsax, trompet, trombone, gitaar of toetsen? En heb je al wat ervaring met bigband muziek, of wil je eens wat nieuws proberen? Meld je aan voor een kennismaking. We repeteren op dinsdagmiddag. Meer info op... Lees meer »

Klarinettist Gezocht in Roosendaal e.o. (Brabant). Geplaatst door gebruiker almaha op 18-05-2023, 102 keer bekeken.

Hoi! Mijn naam is Iris, 25 jaar oud. Vanaf mijn 6e speel ik klarinet, en sinds mijn 8e altijd in orkesten gespeeld (symfonie en harmonie, AJO, Wilskracht en Caecilia). Mijn hart ligt eigenlijk bij jazz en ik ben dan ook op zoek naar een jazzband om in te spelen. Zijn jullie nog op... Lees meer »

Klarinettist Zoekt Band in Nijkerk gld (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Iris op 02-05-2023, 147 keer bekeken.

Speel je klarinet en heb je affiniteit met wereldmuziek? In de klarinetsectie van straatorkest Toeters en Bellen is plaats voor een enthousiaste klarinettist. Kom eens langs voor een proefrepetitie. We hebben origineel, eigen repertoire, van Balkan en Latin tot Afrikaans, met theatrale elementen.... Lees meer »

Klarinettist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Anke Nobel op 17-09-2022, 164 keer bekeken.