Violisten gezocht en op zoek naar Bands

31 Advertenties Gevonden in "Violisten gezocht en op zoek naar Bands"

Strijkers en Blazers gezocht voor een nieuw symfonie-orkest. Gevorderde amateurs / semi-profs. Het orkest van de Utrechtste Heuvelrug is een nieuw gevormd symfonie orkest in april dat na de zomer wil beginnen. Veel muziek van Nederlandse bodem wordt helaas niet meer gespeeld in de concertzalen.... Lees meer »

Violist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker LJ21 op 08-07-2024, 37 keer bekeken.

Tango orkest Tango Trajectina o.l.v. Katrien Karimoen is dringend op zoek naar een violist. Samenstelling: zang, violen, sax/klarinet, accordeon, bas, piano Wij repeteren 1 x per 2 weken in Bunnik, niet in de schoolvakanties. optredens voornamelijk in tangosalons. Voor meer info mail naar... Lees meer »

Violist Gezocht in Omgeving utrecht of verder (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Ienge op 02-07-2024, 44 keer bekeken.

Gezocht: violist, mandolinist of banjospeler! Ben jij een getalenteerde violist, mandolinist of banjospeler? Wil je deel uitmaken van een dynamische band en zin om zo’n 30 optredens per jaar te spelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn Whatever’s Left, een Ierse Folk rockband die met een... Lees meer »

Violist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Whatever'sLeft op 20-06-2024, 41 keer bekeken.

Hoi, ik ben Amèl, 19 jaar uit haarlem&amsterdam; & ben opzoek naar een band als violist/bassist. Alle genres leuk! Alhoewel m'n muzieksmaak vaak meer rond spinvis&bon; iver ligt en een voorkeur hebvoor jazz, punk & bluegrass Lijkt het je leuk een keertje saken te spelen, stuur me een appje... Lees meer »

Violist Zoekt Band in Haarlem/amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Amèl pip op 17-06-2024, 44 keer bekeken.

Voor een nieuw muziekproject, 'Friends of Noah' zoek ik, Jonas Pannecoucke naar geïntersseerde muzikanten. Het collectief bestaat nu uit elektrische gitaar (mezelf) en bas, maar ik wil het aanvullen met een blazer (sax) en een strijker (cello of altviool). De muziek bevindt zich op de grens van... Lees meer »

Violist Gezocht in Utrecht/Amersfoort/Soest (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Friends of Noah op 10-06-2024, 64 keer bekeken.

Wie zijn wij? Wij zijn een gitarist en percussionist die Nederlandse liedjes maken in een eigen stijl. We spelen alleen eigen werk. Wij hebben een oefenruimte in Veenendaal. Wat willen we? Met elkaar liedjes bedenken, maken en ontwikkelen. Liefst meerstemmig. In een vriendschappelijke sfeer met... Lees meer »

Violist Gezocht in Veenendaal (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Hans Dek op 18-04-2024, 84 keer bekeken.

Tbv een privé feest / jubileum zoeken we een violist om ons feest compleet te maken. Het is een feest midden in de bossen en bohemian style met hooibalen en Perzische tapijten. Het liefst een vrolijke jonge student die wat wilt bijverdienen en mooie muziek kan spelen voor de gasten. We zagen... Lees meer »

Violist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker kishanlodhia@hotmail.com op 11-03-2024, 102 keer bekeken.

Hey daar, Mijn naam is Elias aka Mister E. Ik ben solo artiest en zit al in een succesvolle indierockband maar ik ben op zoek naar muzikanten om een nieuwe band mee te vormen waar de genres uiteen lopen. Van aria tot rock en van funk tot pop. Denk dan een combinatie van: - Black Pumas, Colors. -... Lees meer »

Violist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker EvanMourik op 19-02-2024, 81 keer bekeken.

Hey ik ben Joyce en ik ben 21 jaar oud. Ik speel elektrische viool en ben op zoek naar muzikanten om samen een band/duo te vormen, leeftijd maakt niets uit! Kleine background: Ik speel al sinds mijn 9e viool en ben vanaf mijn 16e ook gestart met elektrische viool. Ik heb interesse in bijna alle... Lees meer »

Violist Zoekt Band in Roermond (Limburg). Geplaatst door gebruiker Joyce op 15-12-2023, 189 keer bekeken.