Violisten gezocht en op zoek naar Bands

34 Advertenties Gevonden in "Violisten gezocht en op zoek naar Bands"

Ik ben een gemiddelde zanger/gitarist en speel bij voorkeur songs in de stijl van Leonard Cohen en Soft Country Ballads met hier en daar up tempo nummers. Ik heb een programma van circa 60 nummers beschikbaar. Ben op zoek naar een VIOLISTE en 1 of 2 background zangeressen. Wordt ook mogelijkheid... Lees meer »

Violist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker ManinBlack op 04-09-2023, 35 keer bekeken.

Laten we muziek maken! Kun jij mooie harmonieën creëren? Kun je muziek voelen? Kan je zingen? Kun je elk instrument bespelen? Het maakt niet uit wat je ervaring is. Als je muziek kunt voelen en ervan houdt.. Dan is het genoeg! Natuurlijk is discipline ook altijd belangrijk! Het plan is om je te... Lees meer »

Violist Gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Norton Zanella op 21-08-2023, 48 keer bekeken.

Goed lopende Coverband, Feestband zoekt zanger. Wij zijn Exposure. een Feestband uit Friesland met een gezellige club mensen die een avondvullende show verzorgen op feesten en partijen. Op het menu staan vaak feesttenten en bedrijfsfeesten. Wij spelen ca 20 tot 35x per jaar met goede spullen en... Lees meer »

Violist Gezocht in Leeuwarden (Friesland). Geplaatst door gebruiker Exposureband op 15-06-2023, 111 keer bekeken.

Hallo, Wij zijn een startende band (gitarist en zangeres) die eigen (Nederlandstalige) muziek gaan maken. Het lijkt ons leuk als we uit kunnen breiden met een toetsenist/organist/fluittist/bassist/percussionnist enz. Kortom, iedereen die mee wil doen, mag een berichtje sturen We willen vooral lol... Lees meer »

Violist Gezocht in Hilversum + 30 minuten (Overijssel). Geplaatst door gebruiker HalfZeven op 06-06-2023, 54 keer bekeken.

Hallo iedereen, ik ben een pianist op zoek naar een violist die met mij een duo wil vormen en concerten wil geven. Het repertoire wil ik samen beslissen, ik wil graag aanmelden voor Nationaal podiumplan- Klassiek& kamermuziek. Als je interesse hebt kun je me een bericht... Lees meer »

Violist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Peiyun op 23-04-2023, 119 keer bekeken.

Beginnende Country/Americana zoekt fiddler. Er is al voldoende eigen werk maar we zijn ook niet vies van een covertje hier en daar. Ga jij goed op Johnny Cash, Hank Williams 3rd, Johnny Paycheck, Handsome family, Buck Owens en Colter Wall? Dan zit je hier op de juiste... Lees meer »

Violist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Oscar op 13-03-2023, 158 keer bekeken.

Best bekeken "Violisten" advertenties

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!