Violisten gezocht en op zoek naar Bands

26 Advertenties Gevonden in "Violisten gezocht en op zoek naar Bands"

Hey daar, Mijn naam is Elias aka Mister E. Ik ben solo artiest en zit al in een succesvolle indierockband maar ik ben op zoek naar muzikanten om een nieuwe band mee te vormen waar de genres uiteen lopen. Van aria tot rock en van funk tot pop. Denk dan een combinatie van: - Black Pumas, Colors. -... Lees meer »

Violist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker EvanMourik op 19-02-2024, 22 keer bekeken.

Hey ik ben Joyce en ik ben 21 jaar oud. Ik speel elektrische viool en ben op zoek naar muzikanten om samen een band/duo te vormen, leeftijd maakt niets uit! Kleine background: Ik speel al sinds mijn 9e viool en ben vanaf mijn 16e ook gestart met elektrische viool. Ik heb interesse in bijna alle... Lees meer »

Violist Zoekt Band in Roermond (Limburg). Geplaatst door gebruiker Joyce op 15-12-2023, 117 keer bekeken.

Hoi, Ik ben Michel . Speel semi akoestisch gitaar , mondharmonica en zing. Ik zoek een violiste die t liefst ook zingt om als duo samen te spelen. Ik heb contacten om tegen vergoeding muziek te maken in verzorgingshuizen. Dus je kan er nog iets mee verdienen ook… Samen ontwikkelen we een breed... Lees meer »

Violist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Michelvs op 13-10-2023, 110 keer bekeken.

Ik ben een gemiddelde zanger/gitarist en speel bij voorkeur songs in de stijl van Leonard Cohen en Soft Country Ballads met hier en daar up tempo nummers. Ik heb een programma van circa 60 nummers beschikbaar. Ben op zoek naar een VIOLISTE en 1 of 2 background zangeressen. Wordt ook mogelijkheid... Lees meer »

Violist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker ManinBlack op 04-09-2023, 110 keer bekeken.

Laten we muziek maken! Kun jij mooie harmonieën creëren? Kun je muziek voelen? Kan je zingen? Kun je elk instrument bespelen? Het maakt niet uit wat je ervaring is. Als je muziek kunt voelen en ervan houdt.. Dan is het genoeg! Natuurlijk is discipline ook altijd belangrijk! Het plan is om je te... Lees meer »

Violist Gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Norton Zanella op 21-08-2023, 118 keer bekeken.

Goed lopende Coverband, Feestband zoekt zanger. Wij zijn Exposure. een Feestband uit Friesland met een gezellige club mensen die een avondvullende show verzorgen op feesten en partijen. Op het menu staan vaak feesttenten en bedrijfsfeesten. Wij spelen ca 20 tot 35x per jaar met goede spullen en... Lees meer »

Violist Gezocht in Leeuwarden (Friesland). Geplaatst door gebruiker Exposureband op 15-06-2023, 175 keer bekeken.