Percussionisten gezocht en op zoek naar Bands

47 Advertenties Gevonden in "Percussionisten gezocht en op zoek naar Bands"

Percussie lessen en Cajon les workshop 1 op- 1 Percussie les als uitlaatklep voor iedereen geschikt 1 op 1 Percussie les is geschikt voor iedereen die even iets anders wil . Ofwel een stukje ontspanning en uitlaatklep in de percussie . Je gaat verschillende percussie instrumenten leren bespelen .... Lees meer »

Percussionist Zoekt Band in Oss (Brabant). Geplaatst door gebruiker Slagwerk1968 op 26-02-2024, 23 keer bekeken.

Percussie workshops als Teamuitje of Teambuilding "Braziliaanse percussie workshop is voor iedereen toegankelijk. Ofwel je hoeft geen muzikale ervaring te hebben . Zeer geschikt als Teambuilding en teamuitjes .We laten zien dat je zonder drum of percussie ervaring samen een lekker Samba Batucada... Lees meer »

Percussionist Zoekt Band in Oss (Brabant). Geplaatst door gebruiker Slagwerk1968 op 26-02-2024, 18 keer bekeken.

Bandleider/arrangeur (50) geen prof maar wel heel veel ervaring, zoekt mensen om een nieuwe formatie te beginnen met voornamelijk blazers. Het niveau is niet zo belangrijk maar het is wel handig als muziek gelezen kan worden en je het instrument beheerst, denk daarbij aan minimaal hafabra A niveau.... Lees meer »

Percussionist Gezocht in Arnhem e.o. (Gelderland). Geplaatst door gebruiker slagwerker op 20-02-2024, 19 keer bekeken.

Redelijk ervaren percussionist (65 jaar) zoekt band. Voorkeur: Jazz, Latin, cajun, zydeco. Andere genres zijn echter ook OK. Heb tevens gezongen in jazz-band. Mijn ritmes zijn strak en ontspannen; ik gebruik alles wat los en vast zit. Woon in Baarn; omgeving Utrecht / Amersfoort is dus prima.... Lees meer »

Percussionist Zoekt Band in Baarn (Utrecht). Geplaatst door gebruiker wichduyven op 24-12-2023, 131 keer bekeken.

Ben jij een percussionist die wel van een uitdaging houdt? Van liedjes schrijven en zelf mooie muziek ontwikkelen en herontdekken? Dan zoeken wij jou ???? Wie zijn wij? Wij zijn Ms T Mar Jazz een jazzy akoestisch bandje die Japola muziek maakt. Mix van Jazz Pop en Latin dus net een beetje anders... Lees meer »

Percussionist Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Wietske op 07-12-2023, 157 keer bekeken.

Latin-Jazz orkest Pancho's orchestra olv trombonist Frans Cornelissen zoekt een ervaren percussionist. Wij repeteren wekelijks op maandag in Haarlem van 20:00 - 22:30. Check onze website en neem gerust contact op om een keer mee te spelen en te kijken of het wat voor je... Lees meer »

Percussionist Gezocht in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Maartje op 06-12-2023, 163 keer bekeken.

Wâldstok Blues & Ballads zoekt opvolging voor onze huidige slagwerker. Ritme en groove van de cahon, snare, bekken, percussie met alle ruimte voor eigen inbreng. En dat geldt ook voor het repertoire. We brengen Blues & Ballads van oud tot nieuw in een eigen jas. Daarnaast het album Rumours van... Lees meer »

Percussionist Gezocht in Groot Sneek (Friesland). Geplaatst door gebruiker Wâldstok op 24-11-2023, 132 keer bekeken.