Drummers Gezocht in Utrecht

26 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht in Utrecht"

We zijn een band met een passie voor muziek op zoek naar een nieuwe drummer om ons te versterken. Als intermdiate spelers met gig ervaring, spelen we een breed scala aan rock, grunge, alternative, indie, en meer. Denk aan: RHCP, Foo Fighters, The Verve, R.E.M., Cranberries, Hole, The Strokes, The... Lees meer »

Drummer Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Alexdb op 17-04-2024, 212 keer bekeken.

Hi DRUMMERS, wij zijn Kwint (29jr, zanger/gitarist), Lauren (27jr, gitarist) en Bob (27jr, toetsenist/synth) en we zijn een nieuwe alt-indierock band aan het oprichten in Utrecht. Qua stijl denk aan het dromerige van THE WAR ON DRUGS, THE HAUNTED YOUTH, TEN FÉ en THE PAPER KITES tot aan de sound... Lees meer »

Drummer Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker kwintm op 20-03-2024, 166 keer bekeken.

Hey daar, Mijn naam is Elias aka Mister E. Ik ben solo artiest en zit al in een succesvolle indierockband maar ik ben op zoek naar muzikanten om een nieuwe band mee te vormen waar de genres uiteen lopen. Van aria tot rock en van funk tot pop. Denk dan een combinatie van: - Black Pumas, Colors. -... Lees meer »

Drummer Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker EvanMourik op 19-02-2024, 180 keer bekeken.

Wij zijn Fleur en Zoë en wij zijn op zoek naar muzikanten voor onze band! Wij spelen verschillende genres zoals pop, indie rock, en we proberen graag nieuwe dingen! We hebben een zangeres en toetsenist, maar speel jij de drums? Stuur ons een berichtje! P.s. wij hebben ook nog een advertentie open... Lees meer »

Drummer Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker zoobieswoobies op 10-02-2024, 245 keer bekeken.

Beste drummer, Wij zijn een band genaamd Septiembroeders, met drie gevorderde amateurs, te weten een pianist/ zanger, een contrabassist en een saxofonist (2 veertigers- 1 met pensioen). We zijn op zoek naar een drummer die jazz(y) kan spelen, maar die vooral goed kan samenspelen. We hebben al een... Lees meer »

Drummer Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker diederikg op 31-01-2024, 154 keer bekeken.