Gitaristen gezocht en op zoek naar Bands


1063 Advertenties Gevonden in "Gitaristen gezocht en op zoek naar Bands"

Mijn naam is Dario en ik ben 19 jaar, bijna 20. Ik ben een gitarist die opzoek is naar een band van mijn leeftijd. Ik speel nu in een rock/hardrock band. Mijn genres zijn rock, hardrock en metal. Mij lijkt het leuk om in een metal band te spelen. Dus als je interesse hebt e-mail mij:... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker DarioMariano op 22-03-2023, 8 keer bekeken.

Mijn naam is Louis (toetsenist) ik ga een nieuwe band opzetten en zoek een solo gitarist en bassist plus een drummer en indien mogelijk ook een zangeres. Oefenen in Rhoon MCA genre indo rock, elvis ,shadows, Raggy. En ook inbreng van andere nummers. Tot spoedig... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Rhoon (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Spike2012 op 22-03-2023, 17 keer bekeken.

Heyhoi, Deze 26 jarige gitarist is op zoek naar een bandje dat regelmatig repeteert en zin heeft om af en toe op te treden. Mijn naam is Maarten, en speel inmiddels 12 jaar elektrische gitaar. Momenteel ben ik veel bezig met artiesten als The Smiths, Radiohead, Queens of the Stone Age, The... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker MaartenHa op 21-03-2023, 47 keer bekeken.

Hallo, Mijn naam is Déàn en ik ben op zoek naar een metalband in de regio Parkstad. Zelf speel ik veel metalcore / trash-metal en een beetje NU-Metal. Ik ben 19 jaar oud en als je een indicatie wilt van wat ik kan spelen, kijk dan op mijn instagram: @boneless_god. Het liefst zou ik muziek in de... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Parkstad (Limburg). Geplaatst door gebruiker Déàn13 op 21-03-2023, 33 keer bekeken.

Hoi! Ik ben Tim en ben bezig om muzikanten te verzamelen om Nederlandse garage rock/blues rock te maken onder de naam Karaktermoord. Ik wil de muziek maken van een kapotte geest. De tonen van verslaving, mentaal leed en verlies. Maar ook van de bevrijding daarvan. Ik zing zelf en heb de teksten... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Karaktermoord op 21-03-2023, 64 keer bekeken.

Beste! Mijn naam is Daan 31 jaar. Na veel zelf te hebben gespeeld en nummers schrijven opnemen etc. Wou ik verder ontwikkelen in een band. De stylen die ik graag bespeel zijn : Metal, Rock, Punk etc. Enkele voorbeelden waarmee ik graag mee speel of nummers van oefen. Gojira, BFMV, Atreyu, Papa... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Hoorn nh (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Daan S op 21-03-2023, 35 keer bekeken.

Hi Zanger(es)! Ben jij iemand die steeds met youtube of spotify nummers meezingt? Lijkt het je niet leuker om met gitaar te proberen? Speel zelf graag gitaar, ook in cafeetjes gespeeld en vind het leuk om met enthousiaste zangers/zangeressen muziek te maken. Allerlei genres kunnen wat mij betreft.... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Gitarist-947 op 20-03-2023, 34 keer bekeken.

Mijn naam is Egbert en ben na jaren de gitaar te hebben laten verstoffen weer begonnen met spelen. Toendertijd in een metalband gezeten met de nodige optredens met veel plezier. Ik ben weer druk aan het oefenen om de vingers weer soepel te krijgen Zelf vindt ik het leuk om rock/blues of muziek met... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Soest (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Egbert op 20-03-2023, 34 keer bekeken.