Veel gestelde vragen

Gebruik je Internet Explorer? Probeer dan in te loggen via een andere webbrowser (bijvoorbeeld Google Chrome of FireFox). De site wordt niet in alle versies van Internet Explorer correct weergegeven
Controleer of je geen adblocker hebt ingeschakeld. Deze programma's kunnen de Muzikantenbank.NET advertenties in sommige gevallen blokkeren.
We hebben helaas niet in de hand of gebruikers cordaat reageren op ontvangen e-mails. Bij het verzenden van een reactie wordt er direct een mail gestuurd naar de adverteerder. Mocht je na een tijdje nog niks hebben gehoord dan kun je proberen nogmaals een bericht te sturen.
Ja dat mag. Houdt er rekening mee dat geplaatste advertenties openbaar toegankelijk zijn en je telefoonnummer dus ook. Bij muziekles advertenties is het vermelden van een telefoonnummer verplicht.
Controleer je SPAM box en voeg het domein www.muzikantenbank.net toe aan je veilige lijst. Kijk in de help-functie van je mail programma voor de juiste instellingen.
Via deze pagina kun je een nieuw wachtwoord aanvragen.
Nee deze site houdt geen enkel verband met muzikantenbank.nl.
We willen graag een betrouwbaar bestand opbouwen van serieuze muziekdocenten. Je hoeft niet per se een professional te zijn of conservatorium geschoold, maar door je contactgegevens te verlenen geef je aan dat je serieuze intenties hebt. Als je deze contactgegevens niet wilt delen dan kunnen we je helaas niet als docent opnemen.