Muzikant zoekt Band

1445 Advertenties Gevonden in "Muzikant zoekt Band"

Hoi, Ik ben Anna. Ik zoek een band, liefst een metal/rock band. Ik speel de drums al zo'n 6 jaar. Het is niet erg als je nog niet veel ervaring hebt. Ik luister zelf voornamelijk naar metal (nu, power, heavy, death, black etc) maar ik kan punk en emo ook wel waarderen. Ik ben zelf nog een tiener,... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Workum/Koudum (Friesland). Geplaatst door gebruiker An.vm op 17-06-2024, 29 keer bekeken.

Hoi ik ben Thijmen en als pianist/zanger zoek ik een band. Zelf speel ik al lang piano maar heb het op mijn middelbare school geleerd. Ik wil mijzelf dan ook geen prof noemen. Ik hoop een band te kunnen oprichten omdat ik dit al heel lang wil en erg van zingen en muziek hou. Stuur mij gerust een... Lees meer »

Pianist Zoekt Band in Hoorn (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker thijmen op 17-06-2024, 28 keer bekeken.

Hoi, ik ben Amèl, 19 jaar uit haarlem&amsterdam; & ben opzoek naar een band als violist/bassist. Alle genres leuk! Alhoewel m'n muzieksmaak vaak meer rond spinvis&bon; iver ligt en een voorkeur hebvoor jazz, punk & bluegrass Lijkt het je leuk een keertje saken te spelen, stuur me een appje... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Amsterdam/Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Amèl pip op 17-06-2024, 28 keer bekeken.

Hoi, ik ben Amèl, 19 jaar uit haarlem&amsterdam; & ben opzoek naar een band als violist/bassist. Alle genres leuk! Alhoewel m'n muzieksmaak vaak meer rond spinvis&bon; iver ligt en een voorkeur hebvoor jazz, punk & bluegrass Lijkt het je leuk een keertje saken te spelen, stuur me een appje... Lees meer »

Violist Zoekt Band in Haarlem/amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Amèl pip op 17-06-2024, 23 keer bekeken.

Regio Arnhem/Doetinchem Ik 36 jarige bassist met een bak aan (live) ervaring is opzoek naar een leuke band om zich bij toe te voegen, vooral ervaring met Death metal, Thrash metal en Hardcore. Naast bassen kan ik grunten, hoewel ik dit niet full time wil doen, als backing is dit prima. Jullie :... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker BoxerMike_ op 17-06-2024, 26 keer bekeken.

Ik ben Lars, 23 jaar oud en ben afgelopen jaren wat serieuzer gaan zingen. Nu zoek ik een band om samen mee te jammen en eventueel later ook op te treden! Voor nu lijken covers mij het leukst om mee te starten maar, wanneer het goed loopt, lijkt schrijven me ook tof! Het genre wat ik zing is... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Oss (Brabant). Geplaatst door gebruiker larsce123 op 17-06-2024, 33 keer bekeken.

Hoi, ik ben Liam Dilven en ik ben 19 jaar. Ik ben een gepassioneerd zanger. Al jaren heb ik besteed aan het beter en beter worden en dat doe ik nog steeds elke dag. Ik heb een mooi diepe klankkleur. Ik ben een bas-bariton. Zelf houd ik ervan om dat lage geluid toe te passen op nummers die normaal... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker llqd04 op 17-06-2024, 32 keer bekeken.

Hoi! Ik ben Jelle, een 29 jarige bassist uit Tilburg. Ik speel al meer dan 20 jaar bas en heb veel ervaring in bandjes. Ik ben op zoek naar een funk/soul band die nog een bassist nodig hebben, het liefste met eigen werk. Mijn favoriete stijl om te spelen ligt tussen stevie wonder, jamiroquai,... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker jelle-de-jong op 16-06-2024, 30 keer bekeken.

Fanatieke drummer (19 jaar) zoekt creatieve medemuzikanten (zang, bas, twee gitaristen) in de omgeving van Sneek, Bolsward of Leeuwarden om een nieuwe band op te richten. Dit in het genre thrash-, heavy-, speed- of deathmetal. Hardrock of Grunge is zeker ook een optie. Te beginnen met lekker... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Scharnegoutum (Friesland). Geplaatst door gebruiker wytse rijpma op 16-06-2024, 26 keer bekeken.

Hallo. Ik ben een jongen die drumt. Ik ben begonnen met drummen ergens in Augustus 2022. Ik zoek een band die een jonge drummer zoeken. Mijn stijl is hardcore, gabberpop, maar ook rustige muziek. Laat het me weten als jullie iets van mij willen. Jullie kunnen e3n bericht sturen via deze website,... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Heerhugowaard (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Drum-Timothy op 16-06-2024, 28 keer bekeken.

Best bekeken in "Muzikant Zoekt Band"