Muzikant zoekt Band


1398 Advertenties Gevonden in "Muzikant zoekt Band"

Mijn naam is Sander, 28 jaar oud uit Zwolle. Momenteel zoek ik een band/band in oprichting in omgeving Zwolle die eigen nummers wilt maken. Zelf heb ik wel bandervaring maar helaas niet zo veel podiumervaring. Mijn favoriete speelstijl is rock/hard rock. Denk aan RHCP tot Guns n Roses. Speel nu... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Sander038 op 25-03-2023, 36 keer bekeken.

Hallo, ik ben Emile, 43 jaar, bas 5 jaar waarvan 4 jaar in een classic rockband. Ik heb ruimte voor een extra project of dat tijdelijk of vast is, maakt me niet uit. Alleen repeteren of ook optreden, maakt me niet uit. Ben in het bezit van rijbewijs, auto, heb mijn gear in orde. Speel 4-snarig,... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker E.J.J. op 25-03-2023, 71 keer bekeken.

Ik ben een toetsenist/zanger van 42 die sinds een jaar in Sneek woont en zou het leuk vinden om weer in een band te gaan spelen. Ik zoek hiervoor muzikanten die net als ik van een feestje op het podium houden. Denk aan Hollandse meezingers en dansbare hits die iedereen kent (oude en nieuwe). Ben... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Sudwest Fryslan (Friesland). Geplaatst door gebruiker Sgoof op 23-03-2023, 44 keer bekeken.

Hallo Ik ben een zanger van 35 jaar oud met 3 bands achter de kiezen. Ik ben al enige tijd bezig mijn 4rde band te vormen maar dat wil niet bepaald vlotten... Daarom kijk ik nu of er misschien een bestaande band op zoek is naar een zanger die kan: Grunten, screamen (a la Devin Townsend of Chester... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Emmen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Vernitico op 23-03-2023, 61 keer bekeken.

Ervaren gitarist van 54 zoekt aansluiting bij bluesband of muzikanten om een nieuwe bluesband te starten. Voor mij gaat het wel om het plezier om samen muziek te maken en af en toe/ met enige regelmaat ook optreden. Hou van verschillende bluesstijlen zoals BB King, Cuby, Robben Ford, Gary Moore,... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Hoogezand/Veendam/Groningen/Assen/Zuidlaren (Groningen). Geplaatst door gebruiker a.c.barth@umcg.nl op 22-03-2023, 72 keer bekeken.

Hallo, ik (drummer) ben opzoek naar medemuzikanten om muziek mee te maken. Zelf speel ik ongeveer 15 jaar drumstel en heb ik een tijd in een band gezeten. Omdat deze band is gestopt zoek ik iets nieuws. De stijlen die mij aanspreken zijn, funk, rock, fusion, pop, reggae en indie. Ik zoek een... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Fons. op 22-03-2023, 54 keer bekeken.

Mijn naam is Dario en ik ben 19 jaar, bijna 20. Ik ben een gitarist die opzoek is naar een band van mijn leeftijd. Ik speel nu in een rock/hardrock band. Mijn genres zijn rock, hardrock en metal. Mij lijkt het leuk om in een metal band te spelen. Dus als je interesse hebt e-mail mij:... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker DarioMariano op 22-03-2023, 52 keer bekeken.