Gitarist zoekt Band in Rotterdam

26 Advertenties Gevonden in "Gitarist zoekt Band in Rotterdam"

Beste muzikanten Mijn naam is Marcel ik ben 38 jaar en ik ben op zoek naar een band of bandleden om met elkaar muziek te maken. Het liefst eigen werk en geen covers. Ik speel zelf al meer dan 9 jaar gitaar. Mijn muziek smaak is erg breed maar favoriet is toch wel rock, indie, post punk. Bands die... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker marcelvt85 op 18-09-2023, 39 keer bekeken.

Hi, Na jaren te hebben gespeeld in black en death metal bands, ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik ben 30 jaar oud en gitarist, maar speel tegenwoordig ook veel bas. Speel nu zo’n 17 jaar en heb in meerdere bands podiumervaring op mogen doen als slag- en leadgitarist. Ben inmiddels ook... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker JobTilburg op 14-09-2023, 75 keer bekeken.

Ik zoek aansluiting bij een lekkere Bluesband. Stijl van traditionele Blues tot en met stevige BluesRock, opstartende of bestaande band. Ik heb zeer ruime ervaring in het Blues/Rock genre en tribute bands (Stones/SRV/ZZ Top) Omgeving Rotterdam/Hoeksche Waard/Dordrecht Leeftijd nvt, ben zelf... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Bluezy op 14-08-2023, 98 keer bekeken.

Mijn style is te omschrijven als strak, gecontroleerd en eigen. Mijn inspiratie komt veel bij de 80's metal bandjes vandaan denk aan de bekende Thrash metal bands maar ook de bekende HairMetal bands (super fout maar zo muzikaal), ook de Grunge en 90's heeft invloed op mijn style. Ik zoek een... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker RednaS op 13-08-2023, 75 keer bekeken.

Ik ben een ervaren gitarist uit regio Rotterdam. In diverse bands gespeeld, waarvan de laatste de in Rotterdam en omstreden bekende pop en rock coverband SliQ was. Speel zowel slag als solo, ben in bezit van verschillende pro apparatuur. Ruime podiumervaring, met of zonder in ear. Wekelijks... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker beijer76 op 07-07-2023, 237 keer bekeken.

Band gezocht die bedreven is in het begeleiden van zang. Het betreft hier het inspelen van (vele) Nederlandse liederen waarvan momenteel alleen de zang beschikbaar is. De stijl? Die heb ik nergens anders gehoord, maar ik zeg wel eens dat het tussen hip-hop en gospel in zit. Opnames zullen... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Wouter op 17-06-2023, 99 keer bekeken.

Zeer ervaren gitarist zoekt een leuke coverband van niveau om mee op te treden. Mijn specialiteit ligt in de pop en rock covers van de jaren 80 tot nu. Daarbij schuw ik een solo niet. Heb mijn spullen voor elkaar en heb geen groot ego. Ben makkelijk in de omgang en luister tijdens het spelen naar... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Michez op 26-03-2023, 187 keer bekeken.

Mijn naam is Dario en ik ben 19 jaar, bijna 20. Ik ben een gitarist die opzoek is naar een band van mijn leeftijd. Ik speel nu in een rock/hardrock band. Mijn genres zijn rock, hardrock en metal. Mij lijkt het leuk om in een metal band te spelen. Dus als je interesse hebt e-mail mij:... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker DarioMariano op 22-03-2023, 187 keer bekeken.

Meer "Gitaristen Zoeken een Band" regio Zuid-Holland

Meest bekeken advertenties in de categorie "Gitarist Zoekt Band Rotterdam"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!