Gitarist zoekt Band in Rotterdam

19 Advertenties Gevonden in "Gitarist zoekt Band in Rotterdam"

Ik zoek aansluiting bij een lekkere Bluesband. Stijl van traditionele Blues tot en met stevige BluesRock, opstartende of bestaande band. Ik heb zeer ruime ervaring in het Blues/Rock genre en tribute bands (Stones/SRV/ZZ Top) Omgeving Rotterdam/Hoeksche Waard/Dordrecht Leeftijd nvt, ben zelf... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Bluezy op 27-01-2024, 70 keer bekeken.

Hallo, ik ben een meisje van 15 jaar dat piano kan spelen, zingen en vooral liedjes schrijft. Ik leer ook elektrische gitaar :) Ik wil heel graag een band starten in rotterdam of ergens in zuid holland/noord brabant mnu // heyy im a 15 y/o girl who can play the piano, sing and mostly writes songs.... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker emmy_s8 op 26-11-2023, 251 keer bekeken.

Hi, Na jaren te hebben gespeeld in black en death metal bands, ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik ben 30 jaar oud en gitarist, maar speel tegenwoordig ook veel bas. Speel nu zo’n 17 jaar en heb in meerdere bands podiumervaring op mogen doen als slag- en leadgitarist. Ben inmiddels ook... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker JobTilburg op 14-09-2023, 314 keer bekeken.

Band gezocht die bedreven is in het begeleiden van zang. Het betreft hier het inspelen van (vele) Nederlandse liederen waarvan momenteel alleen de zang beschikbaar is. De stijl? Die heb ik nergens anders gehoord, maar ik zeg wel eens dat het tussen hip-hop en gospel in zit. Opnames zullen... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Wouter op 17-06-2023, 148 keer bekeken.

Zeer ervaren gitarist zoekt een leuke coverband van niveau om mee op te treden. Mijn specialiteit ligt in de pop en rock covers van de jaren 80 tot nu. Daarbij schuw ik een solo niet. Heb mijn spullen voor elkaar en heb geen groot ego. Ben makkelijk in de omgang en luister tijdens het spelen naar... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Michez op 26-03-2023, 237 keer bekeken.

Mijn naam is Dario en ik ben 19 jaar, bijna 20. Ik ben een gitarist die opzoek is naar een band van mijn leeftijd. Ik speel nu in een rock/hardrock band. Mijn genres zijn rock, hardrock en metal. Mij lijkt het leuk om in een metal band te spelen. Dus als je interesse hebt e-mail mij:... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker DarioMariano op 22-03-2023, 206 keer bekeken.