Drummer zoekt Band in Deventer

4 Advertenties Gevonden in "Drummer zoekt Band in Deventer"

Zoek een bestaande band of muzikanten om er 1 op te richten, genre rock, funk, uptempo. Elk optreden gaan en de boel op zijn kop zetten, met volle overtuiging iets brengen. Niet te veel geleuter, geen lange pauzes. Wel een setlist waarop men niet stil kan staan en waar wij ons op uit kunnen leven. Er mag best af en toe iets nederlands tussen zitten of wat tragers, maar voorkeur gaat uit naar gaan en vanaf de eerste minuut knallen. Zoek ervaren muzikanten of band, covers niet 100% naspelen maar... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Deventer (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Drummer Rob op 12-02-2024, 52 keer bekeken.

24 2 2024: nog steeds zoekende, Hoi, lk zoek gelijkgestemden tot ca 40 km rond Deventer. Ik drum ca 35 jaar in bandjes. Ik ben op zoek naar een serieuze bestaande band of medemuzikanten die wat willen opzetten. Eigen werk, liefst engelstalig. Iets met alternative-indie-modernprog-wave met zware gitaren, maar ook stoner-psychedelische-industrial-blues of wellicht dance achtig dingen, ik heb een brede muzieksmaak. Ik denk aan OSI, Chroma key, Tool, King Buffalo, Tuber, Maserati, Mitzkov, dEUS, de... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Deventer (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Bas Hagen op 28-08-2023, 177 keer bekeken.

Ik ben op zoek naar een coverband, heb veel ervaring en ben in bezit van goede drumkit, ook elektronisch en multipads voor extra mogelijkheden. Zoek een band die als doel heeft een goed optreden naar te zetten en een feest te maken. Geen ballads of singer songwriter zooi, maar gewoon muziek dat staat en vanaf minuut 1 GAAN ! Ambitie tot een 12 keer optreden per jaar. Humor en plezier zijn belangrijk maar met zijn allen iets goeds neerzetten is het belangrijkste. Heb jaren ervaring in diverse... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Deventer (Overijssel). Geplaatst door gebruiker drummer dev op 16-11-2022, 274 keer bekeken.