Drummer zoekt Band in Leiden

3 Advertenties Gevonden in "Drummer zoekt Band in Leiden"

Hi! Mijn naam is Lola, ik ben 22 jaar en ik kom uit Leiden. Ik ben opzoek naar een band of andere muzikanten om een band mee te starten. Ik drum nu ongeveer zo'n 10 jaar en heb in een aantal bandjes gespeeld. Ik ben opzoek naar een band in de richting van the Strokes, Nirvana, Red Hot Chili Peppers, Muse, Arctic Monkeys, Pearl Jam etc... Een andere muziekstijl sta ik eventueel ook voor open, stuur me even een berichtje! Dat kan via mijn email maar het liefste via mijn instagram: @lolateske,... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Lola Teske op 18-09-2023, 42 keer bekeken.

Hey hey, ik ben Renรฉe! Het is helaas al een tijdje stil hier, dus ik ben opzoek naar mensen die zin hebben om herrie te maken. Het liefst een beetje richting de metal, rock en punk, maar ik sta zeker open voor veel dingen. Als er maar veel gespeeld kan worden. Ik vind covers spelen nice, maar het lijkt me echt vet om uiteindelijk eigen werk te gaan schrijven en op te treden. Zelf ben ik 22 en ben actief rondom de omgevingen Leiden, Breda en alles er tussen in. Reizen is dus no problemo voor... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Shortshore op 30-04-2023, 166 keer bekeken.

Momenteel ben ik op zoek naar een bestaande of nieuwe band (geen coverband) binnen een uur reistijd van Leiden. Originaliteit, kwaliteit en passie staan bij mij voorop. In mijn 25 jaar als drummer heb ik veel geleerd over drummen, muziek schrijven, repeteren, opnemen, optreden, en een band draaiende houden. Ik speel ook toetsen, doe aan achtergrondzang en pak soms een gitaar. Qua componeren ligt mijn kracht vooral bij het afmaken en verbeteren van nummers van anderen. Luister op Spotify naar... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Fritsie op 25-11-2021, 647 keer bekeken.

Meer "Drummers Zoeken een Band" regio Zuid-Holland

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!