Muzikanten gezocht en op zoek naar Bands

4464 Advertenties Gevonden in "Muzikanten gezocht en op zoek naar Bands"

Dit is een herhaalde oproep… wij zijn nog steeds op zoek naar een ervaren zanger, die samen met onze dynamische zangeres de frontpositie op de podia gaat innemen. “Flashback” is een coverband bestaande uit: zangeres en zanger (vacature); drums; bas-, slag- en sologitaar en keyboard …... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Zaltbommel (Brabant). Geplaatst door gebruiker HenkV op 26-02-2024, 16 keer bekeken.

Sinds 1990 in meerdere bands gespeeld, ooit gestart met een standaard mainstream coverband en uiteindelijk meer richting soul en luisterliedjes. De laatste 15 jaar tientallen optredens gedaan als akoestisch collectief met 2 man, fraaie liedjes vanuit een eigen arrangement gespeeld met gitaar, zang... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Niek op 26-02-2024, 33 keer bekeken.

Wij zijn Ameliorate, een metalcore band op zoek naar onze eigen unieke stijl. Op het moment bestaan wij uit een gitarist/songwriter (27 jaar), drummer (29 jaar,) en vocalist (29 jaar). Alle drie zijn we erg enthousiast om eigen muziek te maken, waardoor we ook al een grote hoeveelheid aan demos... Lees meer »

Bassist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker JustusBAMF op 26-02-2024, 33 keer bekeken.

Wil jij een keertje op treden voor een grote publiek op de Dag van de Muziek in Den Helder? Mijn band bezit nu een bassist en een gitarist/toetsenist. Wij zoeken nog een passievolle toetsenist of gitarist die graag mee zou willen doen met de Dag van de Muziek op 25 mei! We zullen 2 á 3 liedjes van... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Den Helder (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Nickolas op 26-02-2024, 19 keer bekeken.

Wil jij een keertje op treden voor een grote publiek op de Dag van de Muziek in Den Helder? Mijn band bezit nu een bassist en een gitarist/toetsenist. Wij zoeken nog een passievolle toetsenist of gitarist die graag mee zou willen doen met de Dag van de Muziek op 25 mei! We zullen 2 á 3 liedjes van... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Den Helder (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Nickolas op 26-02-2024, 21 keer bekeken.

Hai, voor een nieuwe band in oprichting in Leiden zoeken we een bassist. De huidige formatie is als volgt, een zangeres, gitarist, drummer en conga speler. De groep is divers en bestaat zowel uit twintigers als ver daar boven ???? Onze muziekstijl is soul, funk, pop en dan zowel oud als nieuwe... Lees meer »

Bassist Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker MJ__ op 25-02-2024, 68 keer bekeken.

Van licht klassiek tot pop, rock, funk en swing! Orkest Leo pakt het met veel plezier op en om deze muziekstijlen optimaal uit te kunnen voeren zijn we op zoek naar een enthousiaste basgitarist en gitarist. Een beetje noten kunnen lezen is een pré, maar we worden vooral blij van jouw ervaring.... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Hilversum (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker avandenhoven op 25-02-2024, 43 keer bekeken.

Hoi, ik ben kiek (17, bijna 18). Ik schrijf zelf liedjes, maar speel geen instrumenten. Ik zou graag mensen hebben om muziek mee te maken! (zelf schrijven en/of covers) Het maakt mij niet uit wat voor instrument je speelt, als we maar samen muziek kunnen maken!! Ik hoor graag als je interesse hebt!... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Omgeving rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker K.iiek op 25-02-2024, 38 keer bekeken.

Onze rockband bestaat uit vier vijftig plussers en we zoeken een bassist. Heb je een gevarieerde smaak van glamrock tot bluesrock en van softrock tot indierock misschien is dit wat voor jou? De setlist bestaat voor de helft uit covers en de andere helft uit eigen nummers. We zijn een team en we... Lees meer »

Bassist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Claes op 25-02-2024, 60 keer bekeken.