Muzikanten gezocht en op zoek naar Bands


4664 Advertenties Gevonden in "Muzikanten gezocht en op zoek naar Bands"

Ik ben een beginnend gitarist die het vooral leuk vindt om nummers te maken. Ik zou graag in contact willen komen met andere beginnende muzikanten voor het creëren van een bandje. Ik heb een oefenruimte beschikbaar waar ik zo nu en dan heen ga om wat te jammen of nieuw gecreëerde nummers te... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Houten (Utrecht). Geplaatst door gebruiker kev_nl op 25-03-2023, 39 keer bekeken.

Mijn naam is Sander, 28 jaar oud uit Zwolle. Momenteel zoek ik een band/band in oprichting in omgeving Zwolle die eigen nummers wilt maken. Zelf heb ik wel bandervaring maar helaas niet zo veel podiumervaring. Mijn favoriete speelstijl is rock/hard rock. Denk aan RHCP tot Guns n Roses. Speel nu... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Sander038 op 25-03-2023, 36 keer bekeken.

Project Pain zoekt metal drummer. Je bent bij ons vrij de nummers in te vullen zoals je dat wilt als de basis er maar staat Oefenen doen we 1x in de 2 weken in Utrecht :-) Opnames EP, videoclip en live optreden. De videoclips : https://www.youtube.com/ProjectPain/videos Onze albums :... Lees meer »

Drummer Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Project Pain op 25-03-2023, 40 keer bekeken.

Hallo, ik ben Emile, 43 jaar, bas 5 jaar waarvan 4 jaar in een classic rockband. Ik heb ruimte voor een extra project of dat tijdelijk of vast is, maakt me niet uit. Alleen repeteren of ook optreden, maakt me niet uit. Ben in het bezit van rijbewijs, auto, heb mijn gear in orde. Speel 4-snarig,... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker E.J.J. op 25-03-2023, 68 keer bekeken.

Hidden Sound System is een nieuwe coverband in de regio Nijmegen die vooral lekkere pop/funk nummers speelt, maar eigenlijk mag alles wat lekker in het gehoor ligt. Wij zijn tussen de 30 en 40 en komen uit de regio Nijmegen. Wij zoeken een nieuwe toetsenist die het leuk vindt om 1x per maand te... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker stangeurts op 24-03-2023, 48 keer bekeken.

Bassist(e) Gezocht !! SuperShaker is een soul-pop-funky-disco-cover-feestband-met-toeters en zoekt een bassist(e) !! Kijk voor de band-bezetting en ons repertoire op: www.supershaker.nl Wij zoeken een bassist(e) die: - dit repertoire en de bandbezetting aanspreekt - band-ervaring heeft en zelf... Lees meer »

Bassist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Sandervanvliet op 24-03-2023, 34 keer bekeken.