Muzikanten gezocht en op zoek naar Bands

4515 Advertenties Gevonden in "Muzikanten gezocht en op zoek naar Bands"

Hallo Wij zijn een bas- en toetsenist en we zijn op zoek naar medemuzikanten om een Disco/Funk-band te vormen om covers van verschillende artiesten te spelen, zoals Daft Punk, Jamiraquai, Dua Lipa. Wij zijn dus op zoek naar gelijkgestemde Zang-, Drummer- en Elektrogitarist. We willen graag elke... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Voorburg (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker kivancimer op 27-05-2024, 49 keer bekeken.

Drummer, Bassist, , Gitarist gezocht of andere instrumenten. Ik zoek mensen die net als ik een affiniteit hebben met psych en krautrock. Dus late 60s, 70s muziek. Denk aan de The Doors, 13th Floor Elevators, Love bijvoorbeeld. Interesse? Bericht me! Repetitie ruimte heb ik tot mijn beschikking.... Lees meer »

Bassist Gezocht in Heerlen (Limburg). Geplaatst door gebruiker Clyde op 27-05-2024, 35 keer bekeken.

Nieuwe band zoekt een zanger(es). De band bestaat uit: Een gitarist (23), bassist (38), en een drummer (38). Wij hebben allemaal bandervaring en podiumervaring. Wij zoeken een zanger(es) in de leeftijd 25-45. Het genre staat nog niet helemaal vast, maar wij hebben een lichte voorkeur voor rock (met... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Sam1985 op 27-05-2024, 32 keer bekeken.

Nieuwe band zoekt een toetsenist (m/v). De band bestaat uit: Een gitarist (23), bassist (38), en een drummer (38). Wij hebben allemaal bandervaring en podiumervaring. Wij zoeken een toetsenist (m/v) in de leeftijd 25-45. Het genre staat nog niet helemaal vast, maar wij hebben een lichte voorkeur... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Sam1985 op 27-05-2024, 24 keer bekeken.

We zijn een grunge/punk/alternatieve band uit Leiden die originele nummers speelt en een paar optredens op het programma heeft staan. Onze EP komt in augustus uit. Onze gitarist kan vanaf oktober niet meer bij ons verder, daarom zijn wij op zoek naar een vervanger die zo snel mogelijk kan starten.... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker UNSOUND op 27-05-2024, 43 keer bekeken.

Wil jij deel uitmaken van een leuke groep en heb je ervaring met het spelen in een coverband? Dan zijn wij misschien een goede match. Wij zoeken iemand die: - een teamplayer is - ervaring met spelen icm tracks heeft - zich thuisvoelt in een brede playlist - evt backing kan verzorgen - regelmatig... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Mainstreetcoverband op 27-05-2024, 31 keer bekeken.