Drummer zoekt Band in Rotterdam

14 Advertenties Gevonden in "Drummer zoekt Band in Rotterdam"

Ik ben op zoek naar een band/muzikanten in Rotterdam e.o., die op een leuke manier serieus met muziek aan de slag willen gaan.Ik heb zelf veel ervaring, ook op het podium en studio. Qua stijl ben ik vrij breed en vind ik vrijwel alles leuk om te spelen. Waar ik niet naar op zoek ben is een... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Koen1 op 23-01-2024, 121 keer bekeken.

Ik ben Rens (34), een (industrial) rock en metaldrummer uit Rotterdam Zevenkamp. Hier staat mijn elektrische drumkit waar ik graag jam op o.a. Nine Inch Nails, Cradle of Filth, Testament, Lamb of God, Meshuggah, Nevermore, Chimaira. Ik speel drums sinds dat ik 16 jaar ben en heb in verschillende... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Rens Hasman op 02-01-2024, 95 keer bekeken.

Hi! Ik (drummer / toetsenist / 32jr) ben op zoek naar gepassioneerde en creatieve muzikanten om nieuw materiaal mee te schrijven. Op https://soundcloud.com/itsginjo kun je horen waar ik me mee bezig houd, maar dit hoeft zeker niet de richting te zijn die we op moeten gaan. Als je zelf wat... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker tb00 op 24-12-2023, 74 keer bekeken.

Hi, ik ben op zoek naar een 2e gezellige maar serieuze band om lekker mee te jammen en hier en daar op een podium te staan en ook eigen nummers mee te maken. Ik speel nu veel rock maar sta open voor van alles maar ben wel nieuw met jazz enz. Ik zit zelf in Rotterdam en heb ook een plek waar ik... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Lena D op 17-12-2023, 126 keer bekeken.

meer dan 10 jaar ervaring, zowel op podium, in de studio en op tour. Op zoek naar een band om serieus mee aan de slag te gaan. Ik sta open voor alles van indie rock tot post-metal. Voorbeelden van vorige projecten: https://www.youtube.com/watch?v=LtWZNGzIsgo... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker mauritsE op 28-09-2023, 180 keer bekeken.

Hey hey, Ik ben Jurriën 25 jaar en sinds ik mij kan herinneren ben ik bezig met het maken van muziek. Vanaf mijn 6de tot mijn 13de heb ik drumles mogen krijgen van Winston Scholsberg. Hier heb ik de fijne kneepjes van het vak geleerd. Helaas is het drummen in mijn tieners jaren op de achtergrond... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Jurrienbernard op 28-08-2023, 113 keer bekeken.

Zijn er nog muzikanten die op latere leeftijd zijn begonnen met een instrument te bespelen en die willen rocken? Of herintreders zonder een al te groot ego? Lekkere simpele 3 chord rock of zoiets. Quo, CCR, Laurence Jones, etc. Geen house of the rising sun en dat soort uitgekauwde sh1t. Gewoon... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Marcel_k op 20-08-2023, 207 keer bekeken.

Hoi! Ik ben Stefaan, 17, en zoek een bandje om mee te spelen. Ik drum al bijna 10 jaar. Ik vind heel veel soorten muziek leuk, blues, jazz, maar ook hiphop en pop vind ik niet erg om op te spelen. Als je me in je band wil hebben kan je me appen op 0615571362, of mailen op... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker StefaanM op 20-05-2023, 127 keer bekeken.

Muzikantenbank Zoek(en) jullie/jij een ervaren drummer rondom Rotterdam met een professionele insteek en willen jullie als band groeien? Dan kom ik graag een repetitie meedoen om te kijken of we bij elkaar passen! Zowel muzikaal gezien als vriendschappelijk, een goede klik is net zo belangrijk. ;)... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Nyltje op 19-05-2023, 289 keer bekeken.

Drummer (31) zoekt band met indie / rock / punk / emo vibes. Ervaring met opnemen en touren. Ik beschik over professioneel materiaal en wil het graag ook professioneel aanpakken. Een voorbeeld van reeds opgenomen materiaal: https://www.youtube.com/watch?v=LtWZNGzIsgo... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker mauritsE op 18-05-2023, 137 keer bekeken.

Meest bekeken advertenties in de categorie "Drummer Zoekt Band Rotterdam"