Bassisten Gezocht in Rotterdam

16 Advertenties Gevonden in "Bassist Gezocht in Rotterdam"

Wij zijn Highmars. Een metal band uit omgeving Rotterdam en op zoek naar een bassist. We spelen eigen nummers en uiteraard is er ruimte voor eigen inbreng en staan we ook open voor een paar covers. We hebben een mooie eigen oefenruimte en een ton aan ervaring. Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe... Lees meer »

Bassist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker service@voorbrood.nl op 16-04-2024, 159 keer bekeken.

Geachte muzikant, Kort geleden is onze bassist gestopt en op dit moment zijn wij daarom op zoek naar een gemotiveerde bassist die graag wilt meedenken met eigengemaakte nummers en ook lekker af en toe een cover wilt spelen. Het genre is een mix van Singer/Songwriter en Rock. Wat ons betreft is het... Lees meer »

Bassist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker rocco op 08-01-2024, 400 keer bekeken.

Ik Mingus zoek een bassist die in mijn band death metal wil pingelen op zijn/haar bas.Ik zoek iemand die aardig is waar ik een vriendschapsband mee kan maken en natuurlijk lekker kan bassen dus ben je 15 of ouder en je bent geïnteresseerd laat mij het weten. Groetjes je favoriete gitarist... Lees meer »

Bassist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker IRON MING op 04-01-2024, 114 keer bekeken.

Hi! Ik (drummer / toetsenist / 32jr) ben op zoek naar gepassioneerde en creatieve muzikanten om nieuw materiaal mee te schrijven. Op https://soundcloud.com/itsginjo kun je horen waar ik me mee bezig houd, maar dit hoeft zeker niet de richting te zijn die we op moeten gaan. Als je zelf wat... Lees meer »

Bassist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker tb00 op 24-12-2023, 236 keer bekeken.

Pink Floyd Tribute band opstartend Zoekt een bassist die graag de passie voor Floyd samen met ons wilt delen. We oefenen in Mca Rhoon Speel je Bas en kan je ook zingen dat zou natuurlijk nog mooier zijn!!! We oefenen nu op dit moment the dark Side of the moon!!! Zie graag een serieuze reactie... Lees meer »

Bassist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Glco8284 op 18-06-2023, 277 keer bekeken.

Meest bekeken advertenties in de categorie "Bassist Gezocht Rotterdam"