Toetsenisten Gezocht in Amsterdam

10 Advertenties Gevonden in "Toetsenist Gezocht in Amsterdam"

Hallo, Wij, zanger/gitarist, bassist en drummer zoeken een ervaren toetsenist om ons project te versterken met piano en hammond partijen. Doel is het spelen van eigen werk, Nederlandstalig en/ of engels. Ik heb veel nummers geschreven die we samen kunnen uitwerken en podium gereed kunnen maken. Het... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Freezz op 14-02-2024, 100 keer bekeken.

Omdat onze toetsenist ermee stopt zoeken wij een vervanger voor onze coverband bestaande uit: 2 zangeressen, guitarist, bassist en drummer Wij beschikken over een eigen studio in Amsterdam ZO (Gaasperdam) waar we elke donderdagavond in een gezellige atmosfeer muziek maken. Genre:soul/funk/pop. Het... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker jhmager op 12-01-2024, 103 keer bekeken.

Een jaar geleden als spontaan ontstane collectief mogen optreden op Ruigoord Landjuweel en dat smaakte naar meer. Wij zijn een groepje jongens in de leeftijd van 26 tot 46, bestaande uit een zanger, drummer, bassist, gitarist, percussie, 3 blazers en een toetsenist. Wat we nu spelen zijn nummers... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker MeneerReggae op 06-10-2023, 129 keer bekeken.

3rdDog Ghostband zoekt nieuw bandlid in de vorm van toetsenist voor live set en studio opnamen. Wij spelen eigen nummers, Funk Rock, qua stijl variërend van Prince en P-Funk tot Mother’s Finest, RHCP, Living Colour en 24-7 Spyz. Iets voor jou? Mail me voor een afspraak, veel toetsen... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker 3rdDog Ghostband op 27-09-2023, 154 keer bekeken.

Hoi, welke toetsenist heeft ruimte voor een extra project. Wij zijn gestart als trio (drums/zang, gitaar/zang en bas) en we zijn gestart met het spelen van jaren 60/70 blues en rock (Cream, Stevie Ray Vaughn, Robert Cray). Maar dat is vooral omdat dit goed past bij een trio. Met een toetsenist... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker DanielleP op 26-06-2023, 328 keer bekeken.

Hey jij! Wij zijn The Sunrise Paradise. Een Amsterdamse band met eigen synthrock/popmuziek met een kruidig jaren '80 sausje. We zijn flink aan het schrijven, demo's opnemen, aan het opnemen in de studio en aan het werken aan onze live act. Verder zijn wij allemaal tussen de 25-30, werkzaam in de... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Robin Dos Santos op 20-10-2022, 231 keer bekeken.

ONZE BAND ZOEKT EEN TOETSENIST/SYNTHESIZER FANAAT Tame Impala, Beach House, M83, Lana Del Rey, Enya: zeggen deze namen jou iets en hou jij ook van dit genre? Ik ben opzoek naar muzikanten die met mij 'dream-pop/psychedelische' liedjes willen schrijven. Zelf schrijf en speel ik al een lange tijd, ik... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker zarella op 19-10-2022, 201 keer bekeken.

Meest bekeken advertenties in de categorie "Toetsenist Gezocht Amsterdam"