Muzikanten Gezocht

3084 Advertenties Gevonden in "Muzikant Gezocht"

(english below) Groningen en omgeving Na weer een prachtig optreden van King Gizzard and the Lizard Wizard bijgewoond te hebben begint het te kriebelen dus.... zoek ik muzikanten om een (jam)band op te starten of een (jam)band om bij aan te sluiten! Genre prog rock/folk/funk/metal/synth pop en aan... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Serevo op 28-05-2024, 18 keer bekeken.

Hou ik ben zelf beginnende gitarist speel het nu 2 jaar (ben 22jaar) Speel 1jaar Bas Zou via hier wat mensen willen ontmoeten om samen te jammen zodat ik meer kan leren. Hou van veel verschillende soorten muziek. Maar hoop iets in het doom genre te kunnen doen... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Geleen (Limburg). Geplaatst door gebruiker Robinj op 28-05-2024, 18 keer bekeken.

Hello, I am visiting Amsterdam for the first time with my partner, and I am planning to propose to her while walking around Vondelpark or a similar public park in the city. Our song is “Dreams” by the Cranberries and I would be interested in booking a pianist who can play in public, at which... Lees meer »

Pianist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker samhh16 op 28-05-2024, 26 keer bekeken.

Band X‘cited is dé unieke en leukste band van Nederland! Met het “Feest der Herkenning” is dit 15­tal dé garantie voor een volledig geslaagd feest, festival of concert. Met onze strijkersgroep onderscheiden we ons van andere bands. Wegens vertrek naar het buitenland van onze trompettist... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Helmond (Brabant). Geplaatst door gebruiker mcdewaal op 28-05-2024, 25 keer bekeken.

Hallo Wij zijn een bas- en toetsenist en we zijn op zoek naar medemuzikanten om een Disco/Funk-band te vormen om covers van verschillende artiesten te spelen, zoals Daft Punk, Jamiraquai, Dua Lipa. Wij zijn dus op zoek naar gelijkgestemde Zang-, Drummer- en Elektrogitarist. We willen graag elke... Lees meer »

Drummer Gezocht in Voorburg (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker kivancimer op 27-05-2024, 59 keer bekeken.

Hallo Wij zijn een bas- en toetsenist en we zijn op zoek naar medemuzikanten om een Disco/Funk-band te vormen om covers van verschillende artiesten te spelen, zoals Daft Punk, Jamiraquai, Dua Lipa. Wij zijn dus op zoek naar gelijkgestemde Zang-, Drummer- en Elektrogitarist. We willen graag elke... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Voorburg (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker kivancimer op 27-05-2024, 49 keer bekeken.

Drummer, Bassist, , Gitarist gezocht of andere instrumenten. Ik zoek mensen die net als ik een affiniteit hebben met psych en krautrock. Dus late 60s, 70s muziek. Denk aan de The Doors, 13th Floor Elevators, Love bijvoorbeeld. Interesse? Bericht me! Repetitie ruimte heb ik tot mijn beschikking.... Lees meer »

Bassist Gezocht in Heerlen (Limburg). Geplaatst door gebruiker Clyde op 27-05-2024, 35 keer bekeken.

Nieuwe band zoekt een zanger(es). De band bestaat uit: Een gitarist (23), bassist (38), en een drummer (38). Wij hebben allemaal bandervaring en podiumervaring. Wij zoeken een zanger(es) in de leeftijd 25-45. Het genre staat nog niet helemaal vast, maar wij hebben een lichte voorkeur voor rock (met... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Sam1985 op 27-05-2024, 32 keer bekeken.