Zangers en Zangeressen Gezocht in Rotterdam

34 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Rotterdam"

Beste muzikanten, Mijn naam is Marcel ik ben 38 jaar en ik speel al jaren gitaar. Ik wil een nieuwe band oprichten in de genre van postpunk met de juiste sound en energie. Ik compenseer regelmatig muziek en ik heb al wat nummers gemaakt. Ik ben op zoek naar een zanger die het leuk vindt om een... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker marcelvt85 op 21-02-2024, 42 keer bekeken.

Hallo, Wij bestaan momenteel uit 2 gitaristen en een bassist. Wij zijn hard op zoek naar gemotiveerde bandleden om ons te komen versterken in dit avontuur. Er is al enig materiaal aanwezig, maar hierin staan we nog graag open voor input. De invloeden die we voornamelijk nu spelen zijn groovy,... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Levai op 20-02-2024, 39 keer bekeken.

Hi, Mijn naam is Josรฉ (man 38) en ben op zoek naar een zangeres om samen een Jazz duo te maken, met vorkeur voor Bossa, Samba en gewone Jazz standards. Ik speel gitaar al een aantal jaren, mijn podium ervaring is niet groot, maar heb wel veel interesse in deze project en in de toekomst te kunnen... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker joselinchausti op 19-02-2024, 38 keer bekeken.

Wij zoeken voor onze allround coverband een zangeres / frontvrouw / party girl / (stem bereik alt+ / mezzo sopraan) voor zowel lead als backing vocal met ruime ervaring en repertoire kennis. Misschien bespeel je ook nog een bij instrument zoals gitaar keys of percussie o.i.d? Persoonlijke microfoon... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker freakthebeat@gmx.com op 11-02-2024, 68 keer bekeken.

Hay there, Wij, Andre (arkoestisch/electrische gitaar)Sven ( bassgitaar)en Robin(arkoestisch/electrische gitaar) en masoud(drummer)zijn op zoek naar een zanger(es) om gezellig muziek te maken Je hoeft geen band ervaring te hebben , hebben de meeste van ons ook niet ha ha We hebben ambitie om op te... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Dre' op 03-02-2024, 121 keer bekeken.