Zangers en Zangeressen Gezocht in Haarlem

11 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Haarlem"

Hoi, Wij van (bandnaam) zijn opzoek naar een zanger voor onze pop band met Funk, Hiphop en Afro invloeden. Momenteel zijn wij bezig met het opzetten van de band en hebben we dus ook geen bandnaam. Momenteel bestaan we uit een gitarist, bassist en drummer en zijn wij nog opzoek naar een zanger en... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker TomDijkstradrums op 24-11-2023, 56 keer bekeken.

Voor onze recent gestarte band zijn wij op zoek naar een enthousiaste zanger(es). Wij willen ons richten op Nu-Metal, spelen covers en willen snel ons repertoire uitbreiden zodat we het podium op kunnen! We zijn grote fan van bands als System of a Down, Korn, Nirvana, Deftones, Brutus etc. De band... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Joost_bass op 31-10-2023, 68 keer bekeken.

Pearl Jam, Radiohead, Skunk Anansie, Stone Temple Pilots, dit genre. Heb jij iets met deze muziek en ben je een zanger? Bel ons, hartelijk welkom. Band tot nu toe: Bas, gitaar, drums. Oefenen: om de week op woensdag. Locatie: Het Slachthuis, Haarlem. Doel: Covers spelen op leuke podia. Leeftijd:... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Copy That op 28-10-2023, 76 keer bekeken.

Hallo daar! Ik ben Estevan een producer uit Haarlem, ik maak veel stijlen vooral in de oldschool stijl. Heb veel nummers klaar liggen die ik ingezongen wil hebben, maar muziek van jezelf is ook welkom. Heb je nummers liggen die je verder geproduceerd wilt hebben? ook welkom! Of het nu mijn muziek... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker mallorcaguy op 10-04-2023, 289 keer bekeken.

Wij zijn drie enthousiaste muzikanten (drummer, bassist en lead gitarist) van 14/15 jaar en zijn op zoek naar een zanger in ongeveer dezelfde leeftijdscategorie die eventueel ook op de toetsen of slaggitaar kan spelen. Wij zijn (indie) rock en jazz georiënteerd maar staan zeker ook open voor... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Dirk1970 op 28-02-2023, 153 keer bekeken.

Wij, Drummer (45), bassist (28) en gitarist (37) zoeken een zanger voor onze band. Het repertoire is divers, maar vooral rock. Denk RHCP, Kaiser Chiefs, Queens of the stoneage. We zijn het nog een beetje aan het uitvogelen. Gezelligheid is belangrijk, maar willen ook groeien als muzikanten en band.... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Florentius op 14-02-2023, 234 keer bekeken.

Hallo! Wij (gitarist, bassist en drummer) zoeken een zanger (en evt tweede gitarist(e)) voor onze nieuw op te zetten band. Wij zijn allen in de 20 en het lijkt ons leuk als jij dat ook (ongeveer) bent. We willen beginnen met covers om op elkaar ingespeeld te raken, maar het doel is om uiteindelijk... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Sas56 op 18-11-2022, 214 keer bekeken.

Meer "Zangers en Zangeressen Gezocht" regio Noord-Holland

Meest bekeken advertenties in de categorie "Zanger / Zangeres Gezocht Haarlem"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!