Pianisten Gezocht


74 Advertenties Gevonden in "Pianist Gezocht"

Beginnende Country/Americana zoekt bassist en pianist. Er is al voldoende eigen werk maar we zijn ook niet vies van een covertje hier en daar. Ga jij goed op Johnny Cash, Hank Williams 3rd, Johnny Paycheck, Handsome family, Buck Owens en Colter Wall? Dan zit je hier op de juiste... Lees meer »

Pianist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Oscar op 13-03-2023, 47 keer bekeken.

Welke pianist is ge├»nteresseerd in een jazzband in oprichting in Zuid-Holland. Ik speel tenorsaxofoon en zoek ook nog een drummer, gitarist en eventueel een tweede blazer. De bedoeling is om tweewekelijks te oefenen, uitgaande van het Realbookrepertoire. Ik ben geen professional maar heb wel de... Lees meer »

Pianist Gezocht in Leiden-Den Haag (Drenthe). Geplaatst door gebruiker suther op 12-03-2023, 56 keer bekeken.

Hoi, Tessa en ik (Tom) van Moral of the Story zijn opzoek naar muzikanten, waaronder een pianist! Onze band is kort geleden uit elkaar gegaan, maar wij willen gewoon vrolijk doorgaan met muziek maken en zijn daarom opzoek naar nieuwe bandleden. De hoofdgenres van de band bestaand uit: Funk, Soul en... Lees meer »

Pianist Gezocht in Bovenkarspel (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker TomDijkstradrums op 27-02-2023, 49 keer bekeken.

Wij, Bigband Budel, zijn met spoed op zoek naar een pianist(e). Wij spelen een afwisselend repertoire, van Jazz tot Blues, van begin tot eind twintigste eeuw en van Glenn Miller, Count Basie, Louis Armstrong en Otis Redding, tot Toto, Mariah Carey en Caro Emerald Wij repeteren op dinsdagavond van... Lees meer »

Pianist Gezocht in Budel (Brabant). Geplaatst door gebruiker 2music op 13-02-2023, 86 keer bekeken.

Voor Diverse Muzikale Projecten ben Ik op zoek naar een Pianist(e). Vereiste : Akkoordenschema's kunnen lezen. Diverse Muziekstijlen! Repetitie eens per Veertien dagen op de Woensdagavond van 19.30 uur t/m 22.00 uur in Zevenaar (Omgeving Arnhem... Lees meer »

Pianist Gezocht in Zevenaar (Gelderland). Geplaatst door gebruiker John Elferink op 11-02-2023, 82 keer bekeken.

Hoewel we al vele jaren prima met z'n vieren kunnen spelen zou een passende pianist een welkomme aanvulling zijn. Onze muziek is onder andere geinspireerd op bijvoorbeeld: Cuby and The Blizzards, Rory Gallagher, Diverse Amerikaanse zwarte Blues artiesten zoals Muddy Waters Ben jij als pianist een... Lees meer »

Pianist Gezocht in Wijhe (Overijssel). Geplaatst door gebruiker h.schutte op 11-02-2023, 67 keer bekeken.

Ik ben al een poosje op zoek naar een pianist(e) uit Den Haag en omgeving die mij wat dingetjes wil leren op de piano. Het hoeft niet veel te zijn. Ik kan geen noten lezen en akkoorden zijn voor mij ook te moeilijk, omdat ik dyscalculie heb. Maar door middel van voordoen-nadoen kan ik een hoop... Lees meer »

Pianist Gezocht in Den Haag en omgeving (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Enitrebla op 05-02-2023, 87 keer bekeken.

Zangeres zoekt pianist(e) in Tilburg om voor de lol muziek te maken. Ik houd van ingetogen pop, jazz en nieuwe en oude soul. Weinig poespas. Chet Baker stijl. Ik heb thuis een elektrische piano, maar kan binnen Tilburg ook naar jou komen. Leeftijd/ervaring onbelangrijk.... Lees meer »

Pianist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Mazzel op 26-01-2023, 147 keer bekeken.

Ben jij die swingende toetsenist die het leuk vindt om onze band te versterken en elke maandagavond en bij optredens ons popkoor in Waalre te begeleiden? Reageer dan door een email te sturen aan claudia_ketting@yahoo.com of mij te bellen of what's appen op 06-12572341. Je kunt altijd vrijblijvend... Lees meer »

Pianist Gezocht in Waalre (Brabant). Geplaatst door gebruiker Claudia Ketting op 22-01-2023, 156 keer bekeken.

Toetsenist gezocht voor nieuwe swingjazzband Hou jij ook zo van swing uit de jaren 20, 30 en 40? En kun je goed piano,toetsen spelen? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou! Voor een swingband project in oprichting - denk nachtclub in New Orleans, denk nummers als Minnie the Moocher - De... Lees meer »

Pianist Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Vincent Schrover op 22-01-2023, 117 keer bekeken.