Pianisten Gezocht in Drenthe


4 Advertenties Gevonden in "Pianist Gezocht in Drenthe"

Ben je op zoek naar de volgende stappen om een betere pianist / toetsenist te worden ? Kijk dan op insta of onze website en meld je aan voor een auditie. 1. Je kunt goed noten lezen 2. je bent ambitieus, een teamplayer, een doorzetter die hard wil werken 3. je doet mee tot september 2024 -------> dus 2024 4. Jonger dan 20 jaar en anders max. 22/23 jaar YTJ biedt professionele begeleiding, afwisseling en een leuke muziekbeleving ambitieuze projecten, veel optredens en bijbanen als muziek... Lees meer »

Pianist Gezocht in Rotterdam / Den Haag (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Young_talent_Jazz_band op 19-03-2023, 35 keer bekeken.

Welke pianist is geïnteresseerd in een jazzband in oprichting in Zuid-Holland. Ik speel tenorsaxofoon en zoek ook nog een drummer, gitarist en eventueel een tweede blazer. De bedoeling is om tweewekelijks te oefenen, uitgaande van het Realbookrepertoire. Ik ben geen professional maar heb wel de nodige ervaring. Voorop staat dat we met veel plezier standards spelen en het improviseren verder ontwikkelen. Optreden staat niet op de voorgrond, maar kan er altijd nog van komen. Wie heeft zin om het... Lees meer »

Pianist Gezocht in Leiden-Den Haag (Drenthe). Geplaatst door gebruiker suther op 12-03-2023, 56 keer bekeken.

Ik ben al een poosje op zoek naar een pianist(e) uit Den Haag en omgeving die mij wat dingetjes wil leren op de piano. Het hoeft niet veel te zijn. Ik kan geen noten lezen en akkoorden zijn voor mij ook te moeilijk, omdat ik dyscalculie heb. Maar door middel van voordoen-nadoen kan ik een hoop leren. Ik kan nu wel met 1 hand melodieën spelen, maar daar houd het wel bij op. ik zou t fijn vinden als iemand mij dan toch wat basisdingetjes wil leren op de piano. Want ik wil zo graag met 2... Lees meer »

Pianist Gezocht in Den Haag en omgeving (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Enitrebla op 05-02-2023, 87 keer bekeken.

We repeteren om de week op maandag middag in het dorpshuis van Vries. Er is een piano aanwezig. We spelen Jazz Standaards. Huidige bezetting: Zangeres, Drummer, Bassist, Saxofoniste, Gitarist en (dus nog geen Pianist(e).... Leuk middagje musiceren >>Dat is ons doel. Een telefoonnummer van de gitarist Henk : 0653 242 858.... Meld je aan... Lees meer »

Pianist Gezocht in Vries (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Henk Marinus op 21-01-2023, 107 keer bekeken.