Pianisten Gezocht in Tilburg


3 Advertenties Gevonden in "Pianist Gezocht in Tilburg"

Zangeres zoekt pianist(e) in Tilburg om voor de lol muziek te maken. Ik houd van ingetogen pop, jazz en nieuwe en oude soul. Weinig poespas. Chet Baker stijl. Ik heb thuis een elektrische piano, maar kan binnen Tilburg ook naar jou komen. Leeftijd/ervaring onbelangrijk.... Lees meer »

Pianist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Mazzel op 26-01-2023, 176 keer bekeken.

Hoi, ik ben Robin (19 jaar) en op korte termijn op zoek naar een toetsenist/pianist die op 22 mei (middag) kan optreden tijdens het Good Vibes festival in Westelbeers. De speeltijd is ongeveer een half uur. Enkele nummers die ik wil zingen zijn o.a. Love on the Brain - Rihanna, Don't start now- Dua Lipa, Running - Beyonce. Het is een festival waar (jong) talent (muzikale) optredens verzorgen. Er is een vergoeding voor het optreden... Lees meer »

Pianist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Good Vibes op 14-05-2022, 96 keer bekeken.

Zangeres en Zanger zoeken voor akoestische optredens in kroegen en zalen een toetsenist en een gitarist om hen te begeleiden. Zoek op spotify naar Billie Jean van Civil Wars of op You Tube naar Need You Now van Waylon en Ilse de Lange. Wij hebben een repetitieruimte aan huis en willen regelmatig repeteren. Het doel is zo nu en dan optreden. Geïnteresseerd? Bel dan naar Marc... Lees meer »

Pianist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker SaintMarc op 06-02-2022, 66 keer bekeken.