Pianisten Gezocht in Overijssel

5 Advertenties Gevonden in "Pianist Gezocht in Overijssel"

Wij, het Pablokoor uit Haaksbergen, zoeken een nieuwe pianist(e).   Wie zijn wij? Wij zijn een gezellig amateurkoor, met betrokken leden die het beste in elkaar naar boven willen halen. Elke maand zingen we een viering in één van de Haaksbergse katholieke kerken. Daarnaast vinden we het ook leuk... Lees meer »

Pianist Gezocht in Haaksbergen (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Thijsrupert op 21-01-2024, 87 keer bekeken.

Wij (popkoor Sh’Boom het leukste koor van Deventer (Colmschate) bestaat dit jaar 35 jaar en zijn op zoek naar een nieuwe pianist(e) voor ons koor Wij zoeken per direct: • Een pianist(e) met ervaring om een popkoor te kunnen begeleiden • Die het echt wil doen omdat hij/zij het leuk... Lees meer »

Pianist Gezocht in Deventer (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Huub op 10-01-2024, 99 keer bekeken.

Popkoor KGC is een koor bestaande uit 60 leden. We zingen Nederlands- en Engelstalig: bekende, moderne popliedjes en natuurlijk passeren ook de klassiekers de revue. We gaan voor kwaliteit, maar we willen er ook vooral plezier in hebben en enthousiast worden van het samen zingen. We treden... Lees meer »

Pianist Gezocht in Deventet (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Popkoor KGC op 09-10-2023, 115 keer bekeken.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste pianist voor ons popkoor IntOmusic Losser. Wie heeft tijd en zin ons op donderdagavond te begeleiden op piano van 20.00 tot 22.00 uur? Lees dan snel verder. Wij zijn een kwalitatief goed amateurkoor uit Losser. We zingen vooral Popmuziek en hebben een... Lees meer »

Pianist Gezocht in Losser (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Koor IntOmusic Losser op 05-06-2023, 301 keer bekeken.

Hoewel we al vele jaren prima met z'n vieren kunnen spelen zou een passende pianist een welkomme aanvulling zijn. Onze muziek is onder andere geinspireerd op bijvoorbeeld: Cuby and The Blizzards, Rory Gallagher, Diverse Amerikaanse zwarte Blues artiesten zoals Muddy Waters Ben jij als pianist een... Lees meer »

Pianist Gezocht in Wijhe (Overijssel). Geplaatst door gebruiker h.schutte op 11-02-2023, 208 keer bekeken.