Pianisten Gezocht in Overijssel

4 Advertenties Gevonden in "Pianist Gezocht in Overijssel"

The Olstmen Brothers zoeken een aanvulling in de band met een pianist/toetsenist. Wie komt ons versterken? 'We' zijn 3 gitaristen (2 elektrisch en 1 akoestisch), een bassist en een drummer. EĆ©n van de gitaristen is ook onze zanger. We spelen voornamelijk nummers uit de jaren 70-80-90, pop, rock, blues) en repteren eens per week, op maandagavond in Olst. We hebben een bandcoach die ons begeleidt. Zie www.theolstmenbrothers.nl Tel: 0651144889 (vraag naar Klaas) Als je meer wil weten, benader... Lees meer »

Pianist Gezocht in Zwolle/Deventer/Raalte (Overijssel). Geplaatst door gebruiker jwmveldhuis@gmail.com op 15-11-2023, 41 keer bekeken.

Popkoor KGC is een koor bestaande uit 60 leden. We zingen Nederlands- en Engelstalig: bekende, moderne popliedjes en natuurlijk passeren ook de klassiekers de revue. We gaan voor kwaliteit, maar we willen er ook vooral plezier in hebben en enthousiast worden van het samen zingen. We treden regelmatig op en maken die optredens tot een echte show, met matchende kleren en hier en daar een danspasje. Bijzonder aan ons koor is dat we beschikken over een eigen band, bestaande uit een saxofonist,... Lees meer »

Pianist Gezocht in Deventet (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Popkoor KGC op 09-10-2023, 53 keer bekeken.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste pianist voor ons popkoor IntOmusic Losser. Wie heeft tijd en zin ons op donderdagavond te begeleiden op piano van 20.00 tot 22.00 uur? Lees dan snel verder. Wij zijn een kwalitatief goed amateurkoor uit Losser. We zingen vooral Popmuziek en hebben een kerstrepertoire. We worden muzikaal begeleid door Jeffrey Bokma uit Enschede. Samen met hem krijg jij de artistieke leiding van ons koor. Wat kunnen we je bieden? ā€¢ Een vaste avond met repetitie. (Eventueel... Lees meer »

Pianist Gezocht in Losser (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Koor IntOmusic Losser op 05-06-2023, 162 keer bekeken.

Hoewel we al vele jaren prima met z'n vieren kunnen spelen zou een passende pianist een welkomme aanvulling zijn. Onze muziek is onder andere geinspireerd op bijvoorbeeld: Cuby and The Blizzards, Rory Gallagher, Diverse Amerikaanse zwarte Blues artiesten zoals Muddy Waters Ben jij als pianist een fan van dit soort muziek en ben je op zoek naar een vaste band? Reageer dan! (in de oefenruimte is een piano... Lees meer »

Pianist Gezocht in Wijhe (Overijssel). Geplaatst door gebruiker h.schutte op 11-02-2023, 143 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!