Pianisten Gezocht


74 Advertenties Gevonden in "Pianist Gezocht"

Hoewel we al vele jaren prima met z'n vieren kunnen spelen zou een passende pianist een welkomme aanvulling zijn. Onze muziek is onder andere geinspireerd op bijvoorbeeld: Cuby and The Blizzards, Rory Gallagher, Diverse Amerikaanse zwarte Blues artiesten zoals Muddy Waters Ben jij als pianist een... Lees meer »

Pianist Gezocht in Wijhe (Overijssel). Geplaatst door gebruiker h.schutte op 11-02-2023, 67 keer bekeken.

Ik ben al een poosje op zoek naar een pianist(e) uit Den Haag en omgeving die mij wat dingetjes wil leren op de piano. Het hoeft niet veel te zijn. Ik kan geen noten lezen en akkoorden zijn voor mij ook te moeilijk, omdat ik dyscalculie heb. Maar door middel van voordoen-nadoen kan ik een hoop... Lees meer »

Pianist Gezocht in Den Haag en omgeving (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Enitrebla op 05-02-2023, 87 keer bekeken.

Zangeres zoekt pianist(e) in Tilburg om voor de lol muziek te maken. Ik houd van ingetogen pop, jazz en nieuwe en oude soul. Weinig poespas. Chet Baker stijl. Ik heb thuis een elektrische piano, maar kan binnen Tilburg ook naar jou komen. Leeftijd/ervaring onbelangrijk.... Lees meer »

Pianist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Mazzel op 26-01-2023, 147 keer bekeken.

Ben jij die swingende toetsenist die het leuk vindt om onze band te versterken en elke maandagavond en bij optredens ons popkoor in Waalre te begeleiden? Reageer dan door een email te sturen aan claudia_ketting@yahoo.com of mij te bellen of what's appen op 06-12572341. Je kunt altijd vrijblijvend... Lees meer »

Pianist Gezocht in Waalre (Brabant). Geplaatst door gebruiker Claudia Ketting op 22-01-2023, 156 keer bekeken.

Toetsenist gezocht voor nieuwe swingjazzband Hou jij ook zo van swing uit de jaren 20, 30 en 40? En kun je goed piano,toetsen spelen? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou! Voor een swingband project in oprichting - denk nachtclub in New Orleans, denk nummers als Minnie the Moocher - De... Lees meer »

Pianist Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Vincent Schrover op 22-01-2023, 117 keer bekeken.

Wie komt onze Latin/Latin-jazz band aanvullen als pianist (v/m)? We oefenen op dinsdagavond in de buurt van Apeldoorn. We zijn een flinke band met bas, fluit, trompet, alt, tenor, conga’s, bongo’s, timbales en vacatures voor piano en gitaar. We zingen zelf af en toe, kan je zingen dat is dat... Lees meer »

Pianist Gezocht in Apeldoorn (Gelderland). Geplaatst door gebruiker op 18-01-2023, 98 keer bekeken.

Ben jij die muzikant (m/v) liefst uit Amsterdam ZO met enige ervaring die weer in een band wil spelen maar niet te veel wil optreden? Is dit misschien iets voor jou? Wij zijn een coverband bestaande uit een zangeres, gitarist, toetsenist en een drummer en willen de band versterken met een... Lees meer »

Pianist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker jhmager op 10-01-2023, 117 keer bekeken.

Omdat zingen mij het allergelukkigst maakt ben ik op zoek naar gitaristen & pianisten uit de regio ‘s-Hertogenbosch om mee op te treden als duo bij restaurants, feestjes, ceremonie en achtergrondmuziek. Treed je graag op en ben je beschikbaar? Frequentie en aantal optreden kunnen we samen... Lees meer »

Pianist Gezocht in ‘s-Hertogenbosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker Diede op 04-01-2023, 142 keer bekeken.