Pianisten Gezocht in Gelderland

7 Advertenties Gevonden in "Pianist Gezocht in Gelderland"

Hoi! Wij zoeken iemand die het leuk vindt om onze groep te versterken als improvisatie pianist. Wij zijn een Theatersport groep en als lid vind je het ook leuk om af en toe ook zelf mee te doen. We repeteren elke maandag avond in Arnhem. Voel je je aangesproken, neem contact met ons... Lees meer »

Pianist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Sietse de Vries op 04-04-2024, 76 keer bekeken.

Met piano en sax samen soft jazz spelen eventueel soms in combinatie met een klein combo met gitaar bas en drum erbij. Optreden hoeft geen doel te zijn maar plezier beleven aan muziek maken wel. Uitgewerkte nummers of improvisaties samen dromen. Ik kan wat mp3 voorbeelden sturen of beter nog eens... Lees meer »

Pianist Gezocht in Wijchen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker RembertWeijers op 03-04-2024, 76 keer bekeken.

Hallo, graag zou ik samen met andere muzikanten lichte jazz muziek willen oefenen. Een gewenste samenstelling: pianist of toetsenist, slagwerk, bassist en gitarist, zanger(es). Hierbij denk ik in eerste instantie aan jazzstandards maar zachte populaire muziek behoort ook tot de... Lees meer »

Pianist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Jeffrey54 op 24-03-2024, 82 keer bekeken.

Hallo, graag zou ik samen met andere muzikanten lichte jazz muziek willen oefenen. Een gewenste samenstelling: pianist of toetsenist, slagwerk, bassist en gitarist, zanger(es). Hierbij denk ik in eerste instantie aan jazzstanderds maar zachte populaire muziek behoort ook tot de... Lees meer »

Pianist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Jeffrey54 op 24-03-2024, 50 keer bekeken.

Kunst Educatie Culemborg (KEC) is een vereniging van 25 zelfstandige, gediplomeerde kunstdocenten. Op het gebied van kunsteducatie is KEC het centrale aanspreekpunt voor inwoners van Culemborg en omgeving. De docenten organiseren gezamenlijke activiteiten, zoals grote uitvoeringen en... Lees meer »

Pianist Gezocht in Culmborg (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Kunst Educatie Culemborg op 06-03-2024, 86 keer bekeken.

Voor Diverse Muzikale Projecten ben Ik op zoek naar een Pianist(e). Vereiste : Akkoordenschema's kunnen lezen. Diverse Muziekstijlen! Repetitie eens per Veertien dagen op de Woensdagavond van 19.30 uur t/m 22.00 uur in Zevenaar (Omgeving Arnhem... Lees meer »

Pianist Gezocht in Zevenaar (Gelderland). Geplaatst door gebruiker John Elferink op 11-02-2023, 374 keer bekeken.

Wij zijn een meerstemmig koor met 38 leden in de leeftijdscategorie 50+/60+, dat oefent op de donderdagavond. Wij zingen o.a. popsongs en gospels en verzorgen 2 tot 3 keer per jaar een optreden. We gaan niet alleen voor goed en verzorgd zingen, maar vinden het sociale aspect ook belangrijk. De... Lees meer »

Pianist Gezocht in Twello (Gelderland). Geplaatst door gebruiker StemmInn op 18-11-2022, 110 keer bekeken.

Best bekeken in "Pianist Gezocht Gelderland"