Pianisten Gezocht in Gelderland


12 Advertenties Gevonden in "Pianist Gezocht in Gelderland"

Voor Diverse Muzikale Projecten ben Ik op zoek naar een Pianist(e). Vereiste : Akkoordenschema's kunnen lezen. Diverse Muziekstijlen! Repetitie eens per Veertien dagen op de Woensdagavond van 19.30 uur t/m 22.00 uur in Zevenaar (Omgeving Arnhem... Lees meer »

Pianist Gezocht in Zevenaar (Gelderland). Geplaatst door gebruiker John Elferink op 11-02-2023, 82 keer bekeken.

Wie komt onze Latin/Latin-jazz band aanvullen als pianist (v/m)? We oefenen op dinsdagavond in de buurt van Apeldoorn. We zijn een flinke band met bas, fluit, trompet, alt, tenor, conga’s, bongo’s, timbales en vacatures voor piano en gitaar. We zingen zelf af en toe, kan je zingen dat is dat... Lees meer »

Pianist Gezocht in Apeldoorn (Gelderland). Geplaatst door gebruiker op 18-01-2023, 98 keer bekeken.

Hoi, wij, ruim een jaar geleden opgericht bandje van aardig niveau, zoeken aanvulling. De bezetting is nu; drums, bas, gitaar en zangeres. Leeftijd is onbelangrijk. Piano, gitaar of een solo instrument (sax, trompet ed.) zijn zeer welkom :-) Wij zelf zijn 35 ++We vinden het leuk om een jazzy... Lees meer »

Pianist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker op 17-12-2022, 91 keer bekeken.

Wij zijn een meerstemmig koor met 38 leden in de leeftijdscategorie 50+/60+, dat oefent op de donderdagavond. Wij zingen o.a. popsongs en gospels en verzorgen 2 tot 3 keer per jaar een optreden. We gaan niet alleen voor goed en verzorgd zingen, maar vinden het sociale aspect ook belangrijk. De... Lees meer »

Pianist Gezocht in Twello (Gelderland). Geplaatst door gebruiker StemmInn op 18-11-2022, 62 keer bekeken.

Hallo, Ik ben saxofonist en vind het leuk om samen met andere muziekanten die ook van Jazz houden te gaan spelen. We gaan samen Jazz standards spelen en een mooi repertoir opbouwen. Af en toe doen we een aantal gigs. Plezier staat voorop. Spreek dit jou aan en ben je pianist, drummer of bassist,... Lees meer »

Pianist Gezocht in Groesbeek (Gelderland). Geplaatst door gebruiker FQNI op 13-04-2022, 192 keer bekeken.

Wij zijn een gemengd homokoor en we zoeken een vaste pianist, die enkele keren per maand met ons repeteert en ons begeleidt bij optredens. We hebben een uitgebreid repertoire, van klassiek tot pop. We repeteren op donderdagavond. Verdere informatie bij: Ineke van Laanen, 0612361851 of via... Lees meer »

Pianist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker cantusobliquus op 08-04-2022, 202 keer bekeken.