Pianisten Gezocht in Gelderland

3 Advertenties Gevonden in "Pianist Gezocht in Gelderland"

Voor Diverse Muzikale Projecten ben Ik op zoek naar een Pianist(e). Vereiste : Akkoordenschema's kunnen lezen. Diverse Muziekstijlen! Repetitie eens per Veertien dagen op de Woensdagavond van 19.30 uur t/m 22.00 uur in Zevenaar (Omgeving Arnhem... Lees meer »

Pianist Gezocht in Zevenaar (Gelderland). Geplaatst door gebruiker John Elferink op 11-02-2023, 316 keer bekeken.

Wij zijn een meerstemmig koor met 38 leden in de leeftijdscategorie 50+/60+, dat oefent op de donderdagavond. Wij zingen o.a. popsongs en gospels en verzorgen 2 tot 3 keer per jaar een optreden. We gaan niet alleen voor goed en verzorgd zingen, maar vinden het sociale aspect ook belangrijk. De meeste koorleden zijn al meer dan 15 jaar lid. Naast het 5-hoofdige bestuur hebben we binnen ons koor een aantal commissies om de taken van het bestuur te verlichten. De belangrijkste daarvan is de... Lees meer »

Pianist Gezocht in Twello (Gelderland). Geplaatst door gebruiker StemmInn op 18-11-2022, 99 keer bekeken.

om met ons, contrabassist en drummer, lekkere en interessante muziek te maken? Wij zijn gevorderde muzikanten (geen profs) die het leuk vinden met enige regelmaat samen voor het plezier te spelen. We vinden het tof om elkaar te inspireren en te improviseren. We houden vooral van pianotrio muziek maar ook van hedendaagse jazz, bop jazz, en soms een standard. We spelen in een mooie oefenruimte aan huis met een vleugel! Naast serieus met muziek bezig zijn houden we ook van gezelligheid met lekkere... Lees meer »

Pianist Gezocht in Duiven (Gelderland). Geplaatst door gebruiker pppapolman op 27-04-2022, 548 keer bekeken.